çok mutsuzum lutfen bakar mısınız

Anlattığına göre çok sosyal biriymiş.Sen onu fazlasıyla sahipleniyorsun ve kıskanıyorsun haliyle.Ve senin bu çocuğu elinde tutman zor çünkü sizin düşünce yapılarınız farklı gibi gözüküyor.Bnm düşüncem gömüceksin arayıp sormıcaksın belkide hayırlısı bu bilemezsin.Zorlada olsa yapıcaksın sonra biri çıkar ztn.Gerçekten çıkıyor çevremde çok gördüm omzumda ağlıyan ve bana inanmamışlardı biri unutturcak eskiye bakıp gülüceksin diyince.Bayada uğraşmıştı geri dönsün diye sevgilisi.Ama bazı şeyler vazgeçince gerçekleşiyor.Şimdi arkadaşımın kalbi başkasına ait.Bin pişman oldu eski sevigilisi hemen kıymete bindi tabi kaybedince. Sadece vazgeç herşey olacağına varıyor.:13:

Son düzenleme:
ben gercekten yanlıs anlasıldım. ılıskı taktıkle yurumez kı kacan kovalanır falan da, "elde tutma cabası" da bana, bıze uzak seyler. oyle yuruyen ılıskı de zaten yurumesın acıkcası

18 yaşındasınız güzel bir ilşki yaşamış olsanızda yazdıklarınıza göre bu ilişki sizi yıpratmış. Ayrıca sevgilinizle yeniden başladığınızda sorunlarınız devam edebilir. Bitirin ve yolunuza bakın.

Hiç bulaşma bırak gitsin.. Kendin gibi

Birini bul kendine yeri gelince nazını

kıskanclıgınıda cekebilcek bıksada

Kızsada Senden vazgecmicek birini

sev..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama bu çok kötü bir şey. yaşanılanlar ne olacak? ben bu kadar vefasız davranamıyorum bu konuda. biliyorum tabii ki benim başıma gelmedi. insanlar neler neler yaşıyor. ama "bize" cok guvenmıstım. o da guvenmıstı. dusunuyorum da bı ay oldu. ben zaten yazmadım. o da yazmadı. unuttu mu benı hemen? bu kadar cabuk nasıl unutabılır?
canım benim sakin ol..yazın ,ailenin,arkadaşlarının bu yaşının keyfini çıkart şu günlerde..yaşanılanlar ne olacak yazmışsın.. senin yaşındayken bi ilişkim vardı eminim ki burdaki çoğu bayanında öyledir..5 yıl sürdü ve bitti.. o an sanıyorsun ki BİZ başkayız... hiç değilmiş 10 yıl sonra bizim gibi düşünmeye başlıcaksın. gençlik aşkıymış diceksin.. ben şimdi iyi ki bitmiş diyorum..nişanlıyım ve çooook mutluyum.şimdiki aklım olsa o yaşta 5 yıl birine bağlı kalmaz o yaşlarımın keyfini çıkartırdım..ama o zaman da şimdiki aklım olmazdı :) hayat hepimizi bir güzel yontuyor şekillendiriyor ..eğlenmene bak ...rusyaya tatile giden birini de kafana takıp mutsuz olma;)

rusyayı yazarken de tereddut etmıstım... ne rusyaymıs. aldatacak adam burada da aldatır. rusyaya kımse gezı amaclı gıtmeyecek mı? bı ulke nıhayetınde...

rusyayı yazarken de tereddut etmıstım... ne rusyaymıs. aldatacak adam burada da aldatır. rusyaya kımse gezı amaclı gıtmeyecek mı? bı ulke nıhayetınde...

gayet iyi niyetli yazmıştım ama gözün ne yazık ki kör olmuş... aldatacak adam burda da aldatır demişsin ne güzel..ha şunu bileydin.. benim eşim de benden 4 yaş küçük ...umarım anlamışsındır..otur ağla burdan da medet um.. kesin döner.

gayet iyi niyetli yazmıştım ama gözün ne yazık ki kör olmuş... aldatacak adam burda da aldatır demişsin ne güzel..ha şunu bileydin.. benim eşim de benden 4 yaş küçük ...umarım anlamışsındır..otur ağla burdan da medet um.. kesin döner.

guldurdunuz. hadi siz iftara yemek falan hazırlayın. gule gule.

guldurdunuz. hadi siz iftara yemek falan hazırlayın. gule gule.

Burada pek çok sosyo-kültürel çevreden gelen kadın var. Çeşit çeşit yorumlar yapılıyor. Yıkıcı olanlar olduğu kadar yapıcı öneriler de var. Siyasen bölümünde vatan millet kurtaran da var fal bölümünde fal baktıran da. Infertilite için çare arayan da var burnunu yaptırmak için doktor arayan da. Ve malesef hayata duruşu "üff tamam tamam siz haklısını" "ay nerden üye oldum buraya" "tedavi olun bigudililer" olan ergenler de var.

Eğer karşılaştığınız ilk sorunda kaçacaksanız, çok sesliliğe dayanamıyorsanız, azıcık beklediğiniz tepkiler gelmeyince işi hakarete vardırıyorsanız size hayatta bol şans. Çünkü daha yolun başındasınız ve buna ihtiyacınız olacak.

Burada pek çok sosyo-kültürel çevreden gelen kadın var. Çeşit çeşit yorumlar yapılıyor. Yıkıcı olanlar olduğu kadar yapıcı öneriler de var. Siyasen bölümünde vatan millet kurtaran da var fal bölümünde fal baktıran da. Infertilite için çare arayan da var burnunu yaptırmak için doktor arayan da. Ve malesef hayata duruşu "üff tamam tamam siz haklısını" "ay nerden üye oldum buraya" "tedavi olun bigudililer" olan ergenler de var.

Eğer karşılaştığınız ilk sorunda kaçacaksanız, çok sesliliğe dayanamıyorsanız, azıcık beklediğiniz tepkiler gelmeyince işi hakarete vardırıyorsanız size hayatta bol şans. Çünkü daha yolun başındasınız ve buna ihtiyacınız olacak.

ağzınıza sağlık... yaşı küçük anlatayım dedim ama o sabrı bulamadım kendimde neyse ki bulamadım sizin kadar iyi olamazdım :)

Back
X