Çok mutsuzum lütfen tavsiye verebilir misiniz? :(

kedikiz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
34
5
1
30
Merhaba arkadaşlar, lütfen iyi kötü bana bir şeyler yazın. Gerçekten biriyle dertleşmeye ihtiyacım var özellikle tavsiyeye.. Benim 4 senelik bir ilişkim var son 1 senedir sevgilim çok ilgisizleşti. Defalarca kez konuştum bu yüzden çok kavga ettik ama hiçbir şey düzelmedi. Kavga ettikçe konuştukça daha çok geri tepti. Eskiden böyle değildi bana çok az vakit ayırıyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Mesela bana boş zamanında hiç vakit ayırmaz hep arkadaşlarıyla oyun oynamak ister. İlgisizliğinden şikayet edince tüm zamanımı istiyorsun abartıyorsun vs der. Bana da bir şeyler ugraşırken yazar sadece. İşte yemek yerken gibi. Çok üzülüyorum eskiden günde 10 kere arayan her gün beni görmek isteyen adam gitti yerine bir başkası geldi. Bir başkası yok diye düşünüyorum şuan için ama bana ilgisini kaybettiğini düşünüyorum. Ben zamanımın çoğunu ona ayırırım acaba bu yüzden mi uzaklaştı benden hayatımın merkezi yaptığım için mi bilmiyorum. Ayrılmakta bana zor geliyor kendimi bir başkasıyla hayal bile edemiyorum. Ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı şaşırdım. 2 gündür biraz kendimi geri çektim. Çok sık yazıp aramıyorum. Bir süre ortadan kayboldum hatta 3 4 saat telefona bakmadım beni merak etmiş 2 kez aramış yazmış vs. ama sürekli dengesizleşiyor. Bir merak ediyor bir soğuk konuşuyor. Kendimi geri çekmekte çok işe yaramıyor gibi bir ara aklına düşüp merak ediyor beni sonra benden cevap alınca eski haline geri dönüyor. İnanın üzüntüden kendimi çok yıprattım. Kendimi geri çekince ya tamamen biterse diye korkuyorum. Başka birinden hoşlanmaya başlarsa iyice koparsak hep bunları düşünüyorum. 3 senemiz o kadar güzeldi ki gözümün içine bakardı ne yapsam bu ilgisizliğine bi çare bulurum ayrılmak dışında şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Kaç yaşındasınız ? O sıkılmış sanki biraz.
Ya da çok mu üstüne düştünüz
İkimizde 24 yaşındayız. Evet benden sıkıldığını bende düşünüyorum. Onun demesine göre düşmüşüm. İlgisizsin dediğim zaman hep arkadaşlarıma karışıyorsun oyunuma karışıyorsun işten gelince tek zevkim bu vs diyor.

1 yıldır ilgisiz olan sevgiliyle ısrarla ilişki sürdürmeye çalışmanın hiçbir anlamı yok.
Niye başkasıyla olmayasınız?
Kaç yıllık evlilikler bitiyor, insanlar yeniden sevip aşık oluyor.
Bırakın arkadaşlarıyla ne yapıyorsa yapsın bundan sonra.

bence sizde sevgilinizden baska seylerede zaman ayirin
hobileriniz falan yokmu?
evliliklerde boyle ilk 3 seneden sonra bi degisim oluyor hayat biraz daha rutine biniyor
farkli seylere ilgi yonelmesi oluyor her gun ayni pilavi yemek sıkıyor insani (bunu baska erkek arkadas yada kiz arkadas bulmak anlaminda soylemiyorum) insan bir sure sonra hayatinda kendine haz verecek baska seylerde ariyor pc de oyun oynamak gibi mesela.

Nedir bu mecburiyet hali ayrılın gitsin. Sanırım bu halde evlilik düşünmezsiniz

Aşk bitmiş.

Bu konu hakkında konuşunca açıklama olarak ne diyor?
Evlilik düşünüyomusunuz

Felaket senaryoları yazılacak abartılacak hiçbir şey yok 4 yıl olmuş ilişki rayına oturmuş bence ilgisiz değil erkek arkadaşınız. 3-4 saat sonra merak eden adam da ilgisiz olduysa pes. Çok üstüne düşmeyin bu durumun emin ol onun aklına bile gelmiyodur ilişkiyi sorgulamak tam oyun yaşları herşey normal. 24 yaşında bir ilişkiyi 4 yıl sürdürebilmek bile ne kadar düzgün olduğunu gösterir bence

Üç sene geçirdik ve güzeldi ama bir senedir iletişiminiz yok, ilgilenmiyor diyorsunuz. İnsanlar yıllarca evli kalıp, ayrılıyor. İlişkiniz devam etmiyor, kabul etmek istemeseniz de ikinizin süresi dolmuş olabilir, belki bir süre ayrı kalmanız gerekecek. Belki bu süre size de daha iyi gelir.
Neyse bunu geçelim de, sizin kendinize değer vermeme, başkasına bağımlı olma durumunuz mu var? Neden size artık ilgi göstermeyen birinde ısrar ediyorsunuz? Yaşınız çok ideal bir yaş, kendinize zaman ayırın, farklı hobiler edinin ve kendinize değer verin.

Çalışmıyorsanız işe girin, yeni hobiler edinin, hayattaki tek gayeniz ilişkiniz olmasın. Ayrıca ne demek ilgisiz bırakırsam başkasından hoşlanır, sizden bu kadar kolay vazgeçebileceğini düşündüğünüz adamla nasıl gelecek kuracaksınız. Bakın hayatta ve özellikle aşkta ne yapsarsanız yapın olacağın önüne geçemezsiniz. Yazdıklarınızdan özgüven düşüklüğünüz olduğunu ve kendinize değer vermediğinizi sezdim. Biran önce kendinizi toparlayın. Böyle devam ederseniz ilişkinizi bilemem ama benliğinizi bitirirsiniz.

Aynı şey arkadaşımın başına gelmişti. Kızı çantada keklik gördüğü için tüm ilgisini arkadaşlarına veriyordu. Kız onuruna yediremedi ve ayrıldı. Sonrasında çocuk köpekler gibi pişman oldu. Aylar sonra arkadaşımın karşısına sevgi dolu, ilgi veren biri çıktı şimdi onunla evli ve mutlu.

Ceptesin. Nasıl olsa gitmiyorsun ve onun seni kaybetme korkusu da yok. Gidecek olan adamı bağla eve gene gider. Anında yapman gereken çok basit. Sen kendini çok uzun zaman geri çekmeye devam et. Eğer senin için mücadele ediyorsa seviyor, yok bunu fırsat bilip o daha çok uzaklaşıyorsa zaten ilişkiniz bitmiş oyalaniyorsunuz. Fazla fedakar olmayın. Sabredin. Aramayın sormayın. O yazarsa yazın. Buluşmayın işiniz var gibi davranın

Süper ya. Kız en iyisini yapmış. Burada da ayrılın diyecem ama sonra bosanin ayrılın diyen tayfa diye bahsediyorlar :)

Bu durumda ne kadar üzerine düşerseniz o kadar kaçacak gibi duruyor. En iyisi mesafe koymak siz her şeyden önemlisiniz. Bir daha 24 yaşında olmayacaksınız. 3 senede geçse 13 senede geçse size gereken değeri vermeyip üzüyorsa gerekeni yapın. Sizi üzmeye hakki yok. Hayat cabuk geçiyor. Degerinizi bilen bir insanla gelecek kurmak hayattaki en onemli şeylerden bence. Hatta çok sevdiğim bir büyüğüm ne iş yaptığın değil kimle evli olduğun önemli der.
O da kalsın o çok değerli arkadaşlarıyla.
Mesafe koyunca düzelebilir belki anlar değerinizi. Belkide düştü yakamdan der. Karşı tarafın ne düşündüğünü bilemeyiz.
Uzun yazdım kusura bakmayın ama 24 yaşında daha ne kadar güzel çok gençsiniz.

Ayrılık dışında dediğiniz için ne diyeceğimi bilemedim. En mantıklı seçeneği kendiniz elemişsiniz.

Konuyu ben mi açtım acaba diye okudum yaslarımız bile aynı çok şaşırdım. Ama benimki 4 senenin en basindan beri böyleydi. İlgi istersin ben sana vakit ayiriyorum ya zaten sen tüm vaktimi istiyorsun olur. Ararsın oyunda olduğumu bilmiyor musun olur. Kendini geri cekersin üstüne düşer düzelince tekrar aynı olur. Ben dün ayrildim artık dayanamayıp sana geçmiste cok güzel günler yasatmış olabilir ama geçti gitti artık. Geçmişe tutunma. Gercekten bir iki tatlı söz icin değer mi yoldan birini cevirip sevgili olsan o da sana aşkım der

Canım adil beyi izledin mi hiç ? Adamları merkeze koymayın diyor. Sosyal hayatınızın olduğunu o olmadan da yaşayıp mutlu olduğunuzu görsün diyor. Kaybetme korkusu verin diyor. Seni sevmediği anlamına gelmez bunlar. Ama monotonlasinca malesef erkek milleti böyle triplere girebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…