- 28 Şubat 2017
- 169
- 180
- 53
- 37
- Konu Sahibi narcisorod
-
evet ben de öyle düşünüyorum egom zedelendi galiba. bir de ortada böyle üzücü bir hadise olunca neler oluyor diye de soramıyorum.böyle beklemek zorundayımSenden elektrik alamamış olabilir. Aklıma birtek bu geldi.
Allah tum şehitlere rahmet ailelerine sabır versin.
Yani kendini kötü hissetmen çok normal. Ama bence arama sorma. Çünkü balık baştan kokar.evet ben de öyle düşünüyorum egom zedelendi galiba. bir de ortada böyle üzücü bir hadise olunca neler oluyor diye de soramıyorum.böyle beklemek zorundayım
Niye mutsuz olduğunuzu anlamadım. görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. tabi ki göreve gidecek adamın mesleği bu. başına bir şey gelmesi veya gelmemesini siz düşünmeyin. Ailesi arkadaşları düşünsün. engelleyin telefondan bitsin gitsin.normal olmadığını alkol aldığı gece de hissettim. hatta allahım bana bir işaret ver bitirmem gerekiyorsa dedim. ama son durumların böyle üzücü bir şekilde gelişmesi, beni onu merak etmeye itiyor. napıyor iyi mi, göreve gidecek mi, başına bişey gelir mi.. ne bileyim kafam allak bullak
çok acımasızca değil mi engellemek. yakın zamanda çok kötü bir olay yaşamış biri. ben mi çok hassas davranıyorum bilmiyorum ama aklımda sürekli onunla ilgili kötü bir şey duyacakmışım endişesi var. bu olay beni de çok etkiledi sanırım.Niye mutsuz olduğunuzu anlamadım. görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. tabi ki göreve gidecek adamın mesleği bu. başına bir şey gelmesi veya gelmemesini siz düşünmeyin. Ailesi arkadaşları düşünsün. engelleyin telefondan bitsin gitsin.
Hayır değil. o kişinin acınmaya değil kendisini olduğu gibi sevecek birine ihtiyacı var. her şeyini kabul edecek meslegini hayati riskini. bu siz değilsiniz çünkü istemiyorsunuz bırakın da isteyen biri gelsin hayatına.çok acımasızca değil mi engellemek. yakın zamanda çok kötü bir olay yaşamış biri. ben mi çok hassas davranıyorum bilmiyorum ama aklımda sürekli onunla ilgili kötü bir şey duyacakmışım endişesi var. bu olay beni de çok etkiledi sanırım.
Evet çok haklısınız teşekkür ederim sağlıklı düşünemiyordumHayır değil. o kişinin acınmaya değil kendisini olduğu gibi sevecek birine ihtiyacı var. her şeyini kabul edecek meslegini hayati riskini. bu siz değilsiniz çünkü istemiyorsunuz bırakın da isteyen biri gelsin hayatına.
asker polis gibi erkeklerle ilişki olmaz. ruh halleri çok bozuk. bir günleri bir günlerini tutmaz bunların.
alkol alıp daha görmeden bağlanan tip yarın kapında sabahlar rezil olursun.
kaza sonrası hallleri de normal tabii oradan çok bir şey bekleme ama sürekli bir psikolojiyle yaşanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?