Çok Mutsuzum Lütfen Yardım

içinde olmadığımı nereden biliyorsunuz?
her mesleğin kendi içinde bazı sıkıntıları vardır. burda rahat yatalım diye sıkıntı çekiyorlarsa bunu bilerek o mesleğe giriyorlar. güzel ünvanlar alıp sağda solda fors yaparken iyi o sıkıntılara da katlanılacak elbet.
bunlara göze alarak evlenecekler ve evet bazı askeri görevlerde arkada kimse kalmaması için evlenmeleri dahi mümkün olmuyor. bunu bilerek başlıyorlar.
ben elin psikolojisi bozuk sorunlu adamını çekmek zorunda değilim nasıl benim de sorunlarımı -varsa- başka erkeğin çekmek zorunda olmadığı gibi..

Lütfen bu kadar hassas günlerde bunları burada tartışmayalım. konuyu ben açtım ve kendimi kötü hissediyorum tartışma ortamı olunca. rica ediyorum.

basit düşünceler.. ama yanlış..

basit düşünceler.. ama yanlış..

bazen en etkili düşünce basit olandır.
kimse seçtiği ve para kazandığı meslekten şikayet etme lüksüne sahip değildir. ha mecburen çalışırsın, geçici bir süre çalışırsın anlarım ama bu meslekle sağda solda fors yapıyorsan sıkıntıları ve avantajları birlikte kabul etmişsin demektir.

Lütfen bu kadar hassas günlerde bunları burada tartışmayalım. konuyu ben açtım ve kendimi kötü hissediyorum tartışma ortamı olunca. rica ediyorum.

hassas günlerin hepimiz farkındayız ancak bazı şeyleri bugün konuşmazsak yarın daha büyük olaylara kapı aralıyor olabiliriz. ben vatandaş olarak üzerime düşeni yapıyorum.

aynı şeyleri düşünmüyoruz bu bağlamda bakış açını da değiştirecek gibi durmuyorsun. ben 10 senedir içindeyim emin ol düşündüğün gibi değil. yine de katıldığım bir nokta var ki evet bazı şeyleri zamanında konuşmak lazım vatandaş olarak.

Açıkçası sevgili adayınızı da anlamadım sizi hic anlamadım. O daha çok başında aşık oldum demiş sarhoş olmuş siz de yakin arkadaşı şehit olduğu için istediğiniz ilgiyi göremedim diye "egom zedelendi" demissiniz.

Evet asker ve polisle evlilikler çok zor. Çok yakın arkadaşım askeri pilot. Ayda sadece 1 hafta çocuklarını görebiliyor. Sürekli gorevdeler operasyon bölgesindeler. Allah hepsine sabir versin.

Eğer siz bu yola çıkacaksanız bunlara göğüs gerebilecek kadar güçlüyseniz mücadele edin. Daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile. Bu donemde adamın yalniz kalmaya ihtiyacı olur. Tabi sizinle şehit haberinden sonra 1 saat oturması da size değer verdiğini gösterir diye düşünüyorum.

Çok zor şehit haberleri, şehit ailesine destek olmak , korkularınla yuzlesmek , şehidi defnetmek her biri ayrı bi aci. Asker esi olmama ve sürekli sürekli bu durumlara maruz kalmama rağmen ben de hala alisamadim.

Tavsiyeye gelirse... Ona mesaj atın. Seni çok iyi anlıyorum ve çok merak ediyorum. Her zaman yanındayım. Diye... Bence bu mesaj ona yeter. İçindeki fırtınalar dindikten sonra sana döner . Tabi seviyorsa döner. Bence güçlü bi kadınsan vazgeçme sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…