Çok mutsuzum moral için tavsiye lütfen

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, uzun bir ders çalışma dönemini bitirdim.. 2020 senesinde de sınavlar beni bekliyor.. Fakat ben hem mutsuzum hem yorgun.. Bir şey yapmak istemiyorum.. Tüm gün internette vakit geçiriyorum.. Farklı bişeyler yapıp moralim yerine gelsin yeniden ders çalışmaya başlamadan önce bana bir değişiklik olsun istiyorum.. Esasında ev taşıyacaktım fakat hem o evle ilgili sebeplerden hem de başka sebeplerden taşınmaktan vazgeçtim. Şu an ev konusu da muallak.. O yüzden de moralim bozuk biraz.. Yeniden ders çalışmaya başlamadan önce bana değişiklik olacak moralimi düzeltecek tavsiyelerinizi soracaktım..

Merhaba arkadaşlar, uzun bir ders çalışma dönemini bitirdim.. 2020 senesinde de sınavlar beni bekliyor.. Fakat ben hem mutsuzum hem yorgun.. Bir şey yapmak istemiyorum.. Tüm gün internette vakit geçiriyorum.. Farklı bişeyler yapıp moralim yerine gelsin yeniden ders çalışmaya başlamadan önce bana bir değişiklik olsun istiyorum.. Esasında ev taşıyacaktım fakat hem o evle ilgili sebeğlerden hem de başka sebeplerden taşınmaktan vazgeçtim. Şu an ev konusu da muallak.. O yüzden de moralim bozuk biraz.. Yeniden ders çalışmaya başlamadan önce bana değişiklik olacak moralimi düzeltecek tavsiyelerinizi soracaktım..
ben de düzenim değişince böyle mutsuzdum spor ,ve internetten kişisel gelişim kitapları PDF indirin mesela ingilizce geliştirmek için İngilizce altyazili yabanci dizi izleyebilirsiniz :)
hem kafanız dağılır :)

Biraz kendinize zaman ayıracak bir şeyler yapın bence. Sürekli ders çalışmak sizi bunaltmış sanırım.
Bi sinemaya gitmek, turlar ile bulunduğunuz şehirdeki yakın yerleri gezmek, tiyatroya gitmek ya da imkanınız var ise kısa bir tatile gitmek de iyi gelebilir.

yani biraz sınırlarınızın dışına çıkarsanız çok iyi gelir bence size:)

Keyif alacağınız şeyler yapın ders çalışmak zorunda olmak sizi bunaltmiş . Önce keyif aldigin şeyler sonra ders😂

Keyif alacağınız şeyler yapın ders çalışmak zorunda olmak sizi bunaltmiş . Önce keyif aldigin şeyler sonra ders😂

Bişeyden de keyif almıyorum.. Geçen game of throns a başladım.. farklı olarak.. Değişik.. heyecan duyacağım hayata bağlanacağım bişeyler olsa..

Merhaba arkadaşlar, uzun bir ders çalışma dönemini bitirdim.. 2020 senesinde de sınavlar beni bekliyor.. Fakat ben hem mutsuzum hem yorgun.. Bir şey yapmak istemiyorum.. Tüm gün internette vakit geçiriyorum.. Farklı bişeyler yapıp moralim yerine gelsin yeniden ders çalışmaya başlamadan önce bana bir değişiklik olsun istiyorum.. Esasında ev taşıyacaktım fakat hem o evle ilgili sebeplerden hem de başka sebeplerden taşınmaktan vazgeçtim. Şu an ev konusu da muallak.. O yüzden de moralim bozuk biraz.. Yeniden ders çalışmaya başlamadan önce bana değişiklik olacak moralimi düzeltecek tavsiyelerinizi soracaktım..
Kahve sigara için keyifle moraliniz düzelir

1576264785377.webp

:D

Dısari cıkmalisin kos yürü ama illaki disarda 1 saat bile olsa aktiviten olsun
Hep ev hep ders hep yalniz basina bisiler yapmak bi yere kdr

Back
X