çok mutsuzum mutlu olmak istiyorum başaramıyorum yardım edin :'( lütfen

nazays

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
20
0
6
35
Elazığ
çok sevdim çok acı çektim. arkadaşlar 8 yıldır devam eden bir ilişkim vardı kendisini çok seviyordum ne yaparsa yapsın affediyordum (affetmek eşeklikmiş :'( ). defalarca aldattığı halde affettim ama şimdi hem aldattı ve aldattığı kız ile evleniyor moralim çok bozuk çıldırmak üzereyim. hafta sonu yüzük takılmış utanmadan da hemen fotoğrafları internette yayınlamışlar :'(

Bazen çok sevsen de gitmek gerekir malesef ki... Mutlu olmak için adım atmamışsın ki sen her hatayı, defalarca aldatılmayı affetmişsin onun gözünde bi değerin kalmamış.

Kızma bana ama bu acizliktir ve biliyor musun erkekler daha doğrusu kimse aciz insandan hoşlanmaz..

Şuan tek yapman gereken bi süre acını çek, ağla. Ağlama demiyorum çünkü insanın elinde değil. Ya seninle evlenseydi şükret bunun olmadığına. Artık onu netten falan takip etme, önüne bak okuyormusun calısıyor musun yani herneyse, yaptığın şeye odaklan ve biraz zaman geçtikten sonra mutlu olduğunu göreceksin canım.

Aldatma affedilmeyecek tek hatadır bence..Affetmekle en büyük hatayı yapmışsın sen de..siz ne zaman ayrıldınız ki heemen başkasıyla evleniyo
Çok zordur ama dik durmak zorunda olduğunu unutma

Ne yaparsa yapsın affetmek mi? Üstelik başta aldatmak geliyor. 1 kere olsa tamam gene özrü vardır ama defalarca diyorsun canım..:44:
Hata etmişsin, geç olmuş ama anlamışsın hatanı..
8 yılını boşu boşuna heba etmişsin demek geldi içimden.. Eğer senin sevgini hakedecek biri olsaydı zaten bunu yapmazdı.
Sevgiyi, aşkı bi kenarıya bırakıp yeni bi düzen kurman gerektiğinin farkındasın zaten sende..
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim o insanı bi daha karşına çıkarmasın..

Kısmen aynı durumdayız bizim 8 yıl değil de 4 ay olmuştu ama 8 yıl kadar dolu dolu yaşanmıştı.. O da beni aldatmış ruhum bile duymadı. Hem de onu aldatan eski sevgilisiyle. Kız bunu aldattığı için ayrılmışlar önceden. O kıza geri döndü beni bırakıp, benimle çıkarken de konuşuyolarmış zaten. Şimdi de kızı annesiyle tanıştırmış yüzük takmışlar sözlüm diye fotoğraflarını falan paylaşıyomuş. Herşey çok güzel giderken bi anda hayatım zindana döndü 1 ayın içinde o peri masalı bitti şaşırdım kaldım. İlk ayrıldığımızda barışmak için dua ederken şimdi ayrıldığımız için şükrediyorum yavaş yavaş bütün pislikleri ortaya çıkıyo çünkü. Esrar kullanıyomuş beni aldatmış aklı sadece belinin altındaymış vs vs. İşte bunları göremiyoruz ya da görmek istemiyoruz şeytan gözümüze perde indiriyo farzet ki onunla evlendin o zaman nolacaktı daha çok üzülecektin belki evlendiğinizde de aldatacaktı. Biz ilerde nolacağını bilemiyoruz Allah görüyo hayırsız olanı bizden alıyo şu an çok canın yanıyo çok mutsuzsun ama geçecek karşına başkası çıkacak isyan etme bol bol dua et kalbindeki yükü Allah'tan başka kimse hafifletemez. Çok şükür öyle karaktersiz rezil bi insan seni bırakmış, ki zaten adam olsa birazcık insanlık birazcık vicdan olsa o fotoğrafları yayınlamazlar senin göreceğini bile bile. O kızla da mutlu olduğunu :)))) düşünecek olursak, bu dünyada mutlu olsunlar bu dünyada sıkıntı çekmesinler diğer tarafta elbet sorar hesabını Yüce Rabbim. Sen hakkını helal etsen sen affetsen de Allah affeder mi? Allah'ın ilahi adalet değirmeni geç işler ama çok ince öğütür. Rahman suresi ve İnşirah suresini okumanı tavsiye ederim çok rahatlatıyo. Keşke aldattığında onu affetmeseydim keşke şunu yapmasaydım böyle olmazdı diye de pişman olma karartma yüreğini senin suçun yok sen sadece sevmişsin beyninle değil yüreğinle hareket edip affetmişsin bu da sana tecrübe oldu kimseye o kadar taviz vermezsin kimseye kendinden çok değer vermezsin aynı şeyleri tekrar yaşamazsın inşallah bundan sonra üzülmezsin Rabbim yardımcın olsun

Bunu okuyunca aklıma bi tanıdığı dha doğrusu bir ablam geldi..13 yıl cıktılar ,tam 13 yıl. Oğlanın ailesi kızla evlenmesine izin vermiyordu inada binmişti kız istenmeyecek birisi değildi saygısızlığı yoktu. Evleneceğiz elbet diyordu.Oğlan da ne ayrılabildi ne direnebildi. Aşırı seviyordu ki seviyorum dediğine bizzat şahit oldum ve bu ablayla cıkarken birden başka biz kızla cıkmaya basladı. Ardından hemen istemeye gittiler ve sözlendiler. Ablam neden diye sorduğunda ise cevabı yaptığı kadar kötüyudü biz senle zaten coktan ayrılmıştık demiş (ilişkileri sürerken ) Şuan yazın o kızla haziranda evleniyor. O abla kendini cok zor toparladı olan verdiği 13 yılına,gençliğine oldu..

En azından dua et ki kurtulmuşsun. Defalarca aldatmasını affetmemeliydin.. Bir kere iki kere değil defalarca affetmişsin. Affetmeseydin onun gözünde daha değerli olacaktın. Hr neyse aldatmaktan daha büyük bir karaktersizlik yoktur bence. Sen kurtulduğuna sevin. 8 yılın gitmiş ama cok daha değer vren biri cıkacak karsına bunu acını dındırmek ıcın değil gerçekten böyle düşündüğüm için söylüyorum. Hobi edin arkadaşlarınla vakit geçir. Ağla acını yaşa ama bi an önce üstünden atıp yeni bi sayfa aç.. Sana değil sözlendiği kıza gecmiş olsun sen kurtulmuşsun

Aldatma affedilmeyecek tek hatadır bence..Affetmekle en büyük hatayı yapmışsın sen de..siz ne zaman ayrıldınız ki heemen başkasıyla evleniyo
Çok zordur ama dik durmak zorunda olduğunu unutma

biz ayrılmadan o kızı bitecek diyiyordu. ama bitmedi beni bitirdi. beni aldattığı kızla evleniyor

adama mutluluğun daim olsun hayırlı olsun dedim. bana bağırdı ne daim olsun olmasın diye kızmaya başladı. bana vicdan azabımı çektirmek istiyorsun çektiriyorsun dedi bende vicdan azabı çektirmiyorum çekmezsin de dedi. kızlar o kızın onun hayatında olduğunu bilmiyordum bana hadi eşya almaya gideceğiz dedi beyaz eşyamızı almıştık bile ne oldu birden böyle değişti bende anlamadım. benle ileriyi düşünmeyen biri hayatında başka biri varken neden eşya alalım dedi neden aldı ya :'(

canım bizimde babası istemiyordu. ama 8 yıl boyunca direndi. ve şuan sözlendiği kız zaten beni aldattığı kız . kız yanıma geldi bak seni aldatıyor dedi kızında benden haberi yokmuş kız buna küfürler etti hakaretler etti bunun ne şerefini ne şerefsizliğini bırakmadı bir daha senle asla dedi ve çıktı gitti . kız tatile gitti geldi öğrendim ki tekrar konuşmaya başlamışlar. kız bile bile şuan evleniyor

sevgi bazen insanın elini kolunu dilini bağlıyor canım. inan ben kimseye eyvallah eden biri değildim ama buna gelince bir şey diyemiyordum

canim bir insanin mutsuzlugu uzerine kurulan bir birliktelik elbet gunun birinde cezasini bulur.senin ahini almis...ya hayatta ya ote dunyada bunun hesabini vericek o kisi..icin rahat olsun senin sen uzulme bitanem bak; birak sen iyi ol dogruyu yap. karsindaki serefsizlik yapiyorsa kendine yapiyo. mutlu gozuksede dunyevi her sevinc insani tatmin etmez bi yerde biter.oyle birsey ki gun gelir bir bakarsin karsina harika biri cikmis mutlusun o ise ettigini bulmus ve bosaniyor;; olamaz mi?hersey mumkun.umudunu kaybetme sen daha iyisine layikmissin.bundan sonraki iliskinde dikkatli ol kendini sev; kendine yetebil ve saygi duy.cok baglanma degmiyor kimse icin inan hayat cokkk kisa...simdi uzgunsun ama insallah tez zamanda toparlarsin. dualarim seninle...ama sunlari yap lutfen:
1- merakindan olsende asla ve asla onu takip etme herseyi ama herseyi sil engelle hattini degistir;mumkunse face girme icindeki aci sevgi ve ona karsi hissettigin tum duygular bitsin

2- farkli biseyler dene. onlayken yapamadigin nice sey vardir. sosyalles kursa yazilabilirsin; dostlarinla ailenle seni sen oldugum icin seven kisilerle vakit gecir..

3- bu senin icin bir deneyim insan ders cikarmali artik bi erkek sana yaklastigi vakit ona bu firsati verme. giden kendisi kaybeder felsefesiyle yasa..

bende yasadim benzerini...eden kendine ediyor gordum bunu.

haklısınız şuan görüyorum da ben 8 yılımı boşa vermişim belki ama çok sevdim ya yetemedim adama. o ne derse oydu benim felsefem bana şu kıyafeti giyme derdi bir daha giymezdim. Pardüsü mü giymeden dışarı çıksaydım kıyametleri koparırdı (bu arada kapalı bir bayanım )makyaj yapmamı istemezdi, renkli kıyafetler giymeme karşıydı. ben üniversite dönemlerinde en azında maskara ve kalem sürmeden dışarı çıkmazdım. o hayatıma girdi sürme dedi yapmadım beni sahiplenmişti aslında. şuan ki kız benim zıttım açık kuaförlerde çıkmayan gayet bakımlı ve istediği zaman istediğini yapabilen biri. annesi beni arıyor kadında üzgün biz senin hakkınla ne yapacağız diyiyor. bana sürekli annem gibisin sen annemin huyundasın derdi oda herşeye katlanıyor derdi. bende ona karşı biraz fazla sahiplenme duygusu vardı kimseyi kırabilen biri değilim kıramadığım içinde hep kırıldım.

şimdi 8 yılım gitti diye üzülüyorsun ama evlenseydin ömür boyu ya bu adamın huysuzluklarını çekip(ki böyle bir adam seni mutlu etmezmiş o kesin) nerden evlendim diyecektin yada boşanacaktın..ayrıca karaktersizin tekiymiş ona hiç şüphe yok her açıdan.senin yapacağın zararın neresinden dönsem kar demek,kurtulmuşum bu dengesizden demek...onu hiçleştirmek...nasılmı?
sana aldığı herşey çöpe...
resimler hatırlatacak herşey çöpe...
internetten vs bakma...
ortak arkadaşlarla görüşme...
beni sevmeyeni ben hiç sevmem de geççç...
bu arada şükret ki kurtulmuşsun...şimdi bunları yapabilecek kadar vicdansız ve akıl fukarası biriyle ömürmü geçerdi...!

geçmezdi yada ben hep ezildiğim gibi ezilirdim. mutlu olacak mı beni bu şekilde bıraktı diye babası en başta istemiyordu onun yüzündende çok çektim sebep o adam oldu Allah'ım herkesden razı olsun diyiyorum ve elbet gün gelir hesap sorulur

Senin için cok zor belki cok klişe olacak ama eden bulur emin ol. İnşallah senin kıymetini bilen birini tez zamanda bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…