Kısmen aynı durumdayız bizim 8 yıl değil de 4 ay olmuştu ama 8 yıl kadar dolu dolu yaşanmıştı.. O da beni aldatmış ruhum bile duymadı. Hem de onu aldatan eski sevgilisiyle. Kız bunu aldattığı için ayrılmışlar önceden. O kıza geri döndü beni bırakıp, benimle çıkarken de konuşuyolarmış zaten. Şimdi de kızı annesiyle tanıştırmış yüzük takmışlar sözlüm diye fotoğraflarını falan paylaşıyomuş. Herşey çok güzel giderken bi anda hayatım zindana döndü 1 ayın içinde o peri masalı bitti şaşırdım kaldım. İlk ayrıldığımızda barışmak için dua ederken şimdi ayrıldığımız için şükrediyorum yavaş yavaş bütün pislikleri ortaya çıkıyo çünkü. Esrar kullanıyomuş beni aldatmış aklı sadece belinin altındaymış vs vs. İşte bunları göremiyoruz ya da görmek istemiyoruz şeytan gözümüze perde indiriyo farzet ki onunla evlendin o zaman nolacaktı daha çok üzülecektin belki evlendiğinizde de aldatacaktı. Biz ilerde nolacağını bilemiyoruz Allah görüyo hayırsız olanı bizden alıyo şu an çok canın yanıyo çok mutsuzsun ama geçecek karşına başkası çıkacak isyan etme bol bol dua et kalbindeki yükü Allah'tan başka kimse hafifletemez. Çok şükür öyle karaktersiz rezil bi insan seni bırakmış, ki zaten adam olsa birazcık insanlık birazcık vicdan olsa o fotoğrafları yayınlamazlar senin göreceğini bile bile. O kızla da mutlu olduğunu :)))) düşünecek olursak, bu dünyada mutlu olsunlar bu dünyada sıkıntı çekmesinler diğer tarafta elbet sorar hesabını Yüce Rabbim. Sen hakkını helal etsen sen affetsen de Allah affeder mi? Allah'ın ilahi adalet değirmeni geç işler ama çok ince öğütür. Rahman suresi ve İnşirah suresini okumanı tavsiye ederim çok rahatlatıyo. Keşke aldattığında onu affetmeseydim keşke şunu yapmasaydım böyle olmazdı diye de pişman olma karartma yüreğini senin suçun yok sen sadece sevmişsin beyninle değil yüreğinle hareket edip affetmişsin bu da sana tecrübe oldu kimseye o kadar taviz vermezsin kimseye kendinden çok değer vermezsin aynı şeyleri tekrar yaşamazsın inşallah bundan sonra üzülmezsin Rabbim yardımcın olsun