haklısınız ama nasıl için içinen çıkcam ne dicem bilmiyom
Lakin bu affedicilik ne zaman ki bir tarafı yaralar o zaman umut "ölür", umut olmadan da yaşanmaz.
doğru haklısnız çok canım yanıyo bırak gitsin diyosun ama yediremiyosun.şerefsiz .
neyse tlf kapatıp atsam mıı yoksa azıma geleni saysammı bilemedim ama o gözümde değeriz .
benim üzlüdüğüm 1 ay cık çiçeğimiz burnumuzda nişanlandık yapılırmı bu 1,5 yıldır oyumu oynadın bana
Önceki mesajımın doğru anlaşılmasına sevindim... a.s "Umut"tan bahsettik madem üzüntüye de ele alalım... sengözlerimebaksanab
Hayatta başarılı, mutlu, umutlu olmak istiyorsak küçük sıkıntıları göze almalıyız; mesela geçici üzüntüleri... Hani "zamanında nasıl da ağlamıştım, üzümüştüm" dediğimiz "geçici" hatta bazen sonrasında kendimize şaşırdığımız, güldüğümüz anlardan bahsediyorum..."Bunu mu kafaya takmışım!" dedirtir o günler... Madem onsuzluk değil de 1,5 yıl sizin "geçici üzüntünüz," o halde bunu bedel olarak görün... Ömrünüzün geri kalanındaki mutluluk ve huzura karşılık hayatınızdan 1,5 yılı feda ettiniz...(O kadar da kötü değil, bu 1,5 yıl içinde zaman zaman mutlu olduğunuz anlar da olmuştur...) Bunu isterseniz bu zamanı kurban etmek, isterseniz o kişiye "sadaka vermek" sayın... Onunla tekrar konuşacaksanız da bunun rahatlığı ve farkındalığıyla konuşun... Şimdi zaferinizi kutlayabilirsiniz; ömrünüzün geri kalanını kazandınız... Güle güle kullanın... kaydirigubbakcemile5
ama ben 1,5 yılı feda etmek istemiyorum aslında yane ne kadar kötü olduğunu biliyorum yaşadığımın ama kaybetmek istemiyorum aslında.bitmesin ama hatasını anlasın (anlasa ne olur dimi diyebilirsiniz) ama siz çok güzel yazıyosunuz siz olsanızne yaprdınız düna anneme sarıldım ağladım erkek için göz yaşı dökme arkanda annen var dedi bizim arkamızda kimse yoktuda çektik dedi .ben daha 10 nişanlıkalıcam şimdi sadece onun gerçekten hatsını anlamasını istiyorum yaşaıcam görcem tabi ne olcanı ama biraz kafamızı toplamakta fayda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?