Çok mutsuzum, ne yapacağımı bilmiyorum

kadını nie suçluyosunuz ki bu kadar. tamam suçsuz demiyorum çok suçlu ama bu erkeklerin de bi beyni yok mu?
gülsüm sultan ne güzel demiş, bu adamlar evlenirken hiç düşünmüyolarmı karşısındakini, hayallerini , umutlarını.
madem gözün dışarda nie evleniyosun. nie canını yakıyosun el kızının. ne hakkın var buna.
aldatmaktan çok ben bu kısma takıldım. bu adam başkasını bulmasaydı da zaten sevgisi yokmuş adamakıllı.. te dersane diyo ya. 2 senelik evliliğin 1 senesi böyle geçmiş.. ailesine diyecek laf bulamıyorum. Allah gelsin haklarından. inanılmaz soğuyorum evlilikten böleleri okudukça. yine de iyidir bunları görmek, evlenirken en azından masallara kanıp evlenmicem.. o da evlenirsem tabi. zerre istek yok içimde. Allah yardımcın olsun bacım.

güzelim emin ol kimse altında birşey aramıyor ,fakat yıllardır bu siteye öyle konular geliyorki sadece buradaki tıklanmayı rekor saymak yada bayanları birbirine düşürüp gülmek için konu açıp kaçıyorlar..bu arkadaşın olayları okadar basit veçabuk gelişmişki şüphelenmemek elde değildi doğrusu..en azından anlatım kısa ve yeterli olabilirdi.opuyorumnanaktan

Katılıyorum.
Arkadaşın konuyu açıp gitmesi, mesajları kendi yakaladığı halde eşinin apar topar boşanmak istemesi kuşkuya neden oldu.
Böyle kurgu konular çok açıldığı için gerçek dertliler de gümbürtüye gidiyor. Artık okurken acaba mı dedirtiyor. Biraz mantıksızlık senaryo düşündürüyor.:1no2:
Konuyu okuduğumda sanki bir erkek ' bakın eşinizin maillerini kurcalarsanız ertesi günü kendinizi avukatın yanında bulursunuz' mesajı veriyor gibi geldi doğrusu.

Kurtulduğun için sevinmelisin diyorum. Allah kolaylık versin.

Sabah sabah deli oldum..Kendi hem cinslerimede çok kızıyorum doğrusu :oklava: Şiddeti sevmem ama bazılarına iyi bir zopa şart :kızgın:
Öldürmeyen acı güçlendirir diye nacizane bir söz vardır.Umarım bundan sonra herşey gönlünce olur :(

Şuanda ben annemde kalıyorum, oda beraber oturmuş olduğumuz evde kalıyor.
Eşimin maillerine, telefonlarına bu bir yıl içerisinde arada bir baktım. Evede geç gelmiyordu. Bu bir yıl içerinde bir şeyini bulamamıştım. Sadece arada ailesi yüzünden, para yüzünden yada akşamları bekar erkek arkadaşları ile görüşmek isterdi bende istemezdim ama o yinede giderdi bu nedenlerle tartışmalarımız olurdu. Bu kızla olan mailleşmelerini benim bilmediğim o gün tesadüfen kurcalarken öğrendiğim başka bir mail adresinden yapıyormuş. Aslında o gün Allah ıma dua etmiştim, Bu evlilikte düze çıkayım diye. Bu maillere ulaşmamda, şuanki durumumunda tamamen Allah tarafından olduğunu düşünüyorum.Her gün kendimi biraz daha toparlamaya çalışıyorum

canım ya durumuna çok üzüldüm. bende eşimle severek evlendim. 1 yıllık evliyim ve şuan çok problemlerimiz var. ayrılmayı bile düşünüyorum arada ama yapamıyorum. insana en çokta severek evlenipte ayrılmayı düşünmek koyuyor :çok üzgünüm:

Back
X