- 3 Mart 2021
- 114
- 41
- 13
- 34
- Konu Sahibi BeklenenYolcu
Hanımlar buraya kaydolmamın sebebi bebek hazırlığıydı. Evliliğinin 1 yıl olmasına 1 ay var. Eşimle çok kötü bir tartışma yaşadık. Ben bu ilişkide sürekli yapıcı olmaya çalışan, alttan alan biriyim. İkimizde üniversite mezunuyuz. O çalışıyor bense daha işe girmedim. Eşimi severek evlendim. Biraz görücü usulü gibi oldu ama biz tanışıp evlendik. Hiçbir maddi sıkıntımız yok. Dün kavga ettiğimizde ben başka odaya gidip karşılık vermedim. Ancak o tartışmayı devam ettirerek yanıma geldi. Hakaretler küfürler etti. Kaba kuvvet uyguladı. Ben ona karşılık verecek bir kuvvetteyim ama karşılık vermedim. O bunları bana yaparken yapma lütfen seni affetmem bu yaptıklarını söylediklerini affetmeyeceğim dedim. Ama o hakaretlerine devam etti, bağırdı çağırdı. Canım çok yandı kollarımı bacaklarımı çok kötü büktü. Dermanım kalmamıştı. Gözlerinin içine bakarak bitti, babamı ara beni alsın dedim. Yoksa yarın sabah ben gideceğim dedim. Telefonumu aldı, kapıyı kitledi anahtarı sakladı. Tükendiğimi hissettim. Sonra bir an bir şey oldu sanki bana yalvarmaya ayaklarıma kapanmaya başladı. Anlam veremedim. Belki karnımda evladın var, nasıl böyle hakaretler edebildin dedim. Af diledi. Ama bittiğini boşanacağımı söyledim. Bu evlilik içinde bir çok kere tartışma yaşadık. Zarar verdiği çok oldu.. Ben bebek sahibi olmak için çabalayan biriyim. Ama bütün bu yaşananlardan sonra böyle bir huzursuzluğun yaşandığı yere nasıl bebek dünyaya getireyim... Eşimi seviyorum. Huzurlu anılarımız da çok fazla. Ama tartışmada kavgada içinden bir cani çıkıyor... Bugün sabah giderken telefonumu bıraktı, kapıyı da kitlemeyip gitti. Çok kafam karışık. Bir yandan iyi yönleri de çok fazla bir yandan bana kötülüğü de çok fazla. Şu an evdeyim. Baba evine dönmekle dönmemek arasında kaldım. Devam etsem bir daha yapacak mı bilmiyorum sözler veriyor bir daha olmayacak diye. Ama böyle de kendimi çok değersiz ve gurursuz görüyorum. Ne yapmalıyım ben..