çok mutsuzum...:( nişanlım hiç düzelmiyor.

sng457124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
109
0
26
35
İstanbul
nişanlımla 10 aydır nısanlıyım cok mutsuzum ,artık olmayacagını yurumeyecegını dusunuyorum ..hiç ilgilenmıyor ılgılenmeyeı bırak umursamıyor. ne aılesı ne kendısı.. süreklı konustum anlattım ama düzelmiyor. güzel iki söz bile etmıyor . ne yapomalkıyım herseyı evlılık stresıı deyıp gecıstırıyor evlenmek ıstemıyorum demıyor ama sevıyorum asıgım da dedıgını dogru durust duymuyorum

ılerde boşanacagına şimdi nişanı at sende deli divane olması gerekırken evlılık stresı de ne demekmış...

aynı durumları bende yaşıyorum malesef.benimki işini bahane ediyo o ayrı.umursamaz değil ama kenarda nede olsa havasında sanki.valla düşün taşın..ne kadar süreyle görüşüyorsunuz yan yanayken nasıl?

her günün tadını ayrı çıkarmak varken ne demek evlilik stresi bu günler geri gelmeyecek hiç uzatma derim sende yüz verme incelediği yerden kopsun

peki nişanlanmadan önce ilgi ve alakası nasıldı size karşı?
sonradan oluşan bir durumsa evlilik gözünü korkutmuş olabilir mi?

Daha evlenmeden senin değerini anlamayan ilgi göstermeyenden evlenince nasıl bekleyeceksin.Kimseyi düzeltmeye çalışma.Bu yaşına gelmiş nişanlanmış sen mi öğreteceksin nişanlıya nasıl davranması gerektiğini.Bugün mutusuzm diyorsun.Ömür boyu mutsuz olmak istemiyorsan aklını başına al.Sen kendi değerini kendin bilmezsenielin oğlundan hiç bekleme.

sımdıden böleyse evlenınce duzelır belkı dıye bı umut tasıma. yada tası..evlennınce haklılıgımı goruceksın.adına cok üzüldüm ıcım darlandı kendıme yapılmış gibi

az cok anlıyorum sızı benımde durumum sızden farksız bende ıkı yıl once boşandıgım eşimle bırlıkteyım yaklasık bı yıldır fakat bı turlu nıkaha yanaşmıyor herkez bı laf edıyo ama bı turlu ıkna edemıyorum kendısını dunde babam agzına gelenı saydı bu sekılde yasamak ne demek dıye ama gelde demıyo anneme ıse ıkıgun sonra gerı gelecek gor bak dıyomuş ne yapacagımı bılmıyorum dun tekrar konuştum ya boyle devam yada gelsın alsın baban sahıp cıksın ozaman dıyor bılıyorkı gelıp almayacak babam o yuzdende ıstedıgı gıbı at koşturuyor benımkı Allah yar ve yardımcımız olsun inş ((((

neden bosandıgınız adamın sıze boyle davranmasına ızın verıosunuz.. dısarda mılyon tane erkek var sacınızın telıne kurban olacak bı erkek elbet cıkar?

ben 3 aylık nişanlı olmama rağmen nişanlımda bazen bana soğuk davranıyo ne aşkım ne bişey hiç bişey demiyo bende kızıyorum azıcık ilgi istiyorum senden çok bişey istemiyorum eğer bana ne zaman ilgili olursan o zaman evleniriz eğer hep bu şekilde gidicekse 2015te evlenelim diyorum ondan sonra sıcak davranıyo sonra tekrar soğuk davranmaya başlıyo ne aşkım ne canım hiç bişey demiyo o demeyince bende demiyorum. ne oldu neyin var diyo bu sefer bende diyorum birileri bana nasıl davranıyosa bende öyle davranıyorum diye o da hemen anlıyo ama gerçekten hep evlilik stresinden böyle oluyo yok şu nasıl olucak bu nasıl alınıcak hep bunlar düşünülüyo

nişanlılık dönemi en güzel zamanlardandır. ev hayali kurulur, eşya alınır, hem onunsundur hem de tam değilsiindir. güzel bir cazibesi vardır . bu dönem bu şekilde geçiyorsa biraz yavaş derim. istersen bu konuyu onunla konuş ve nişanı atmadan da biraz ara vermeyi sonra yeniden görüşmeyi teklif edebilirsin. biraz daha uzatabilirsin düğün tarihini. sonradan mutsuz olacağına şimdiden biraz üzülürsün geçer gider. hakkında hayırlısı olsun.

nişanlıyken böyleyse evliyken düşünemiyorum canım
bence nişanlını al karşına herşeyi baştan sona konuş gerekirse nişanı atacağını söyle
düzelmezsede hiç başını ağrıtma derim..

Eğer gerçekten mutsuzsanız, yapayacağınıza eminseniz anlatmakla boş yere vakit kaybetmeyin alın ailenizi arkanıza atın yüzüğü, yolunuza bakın... Boşuna vaktinizi harcamayın.

insanların en saçma serzenişidir bu: düzelmiyor, değişmiyor....
sorarım sana bi insan kendinde bi kusur yanlış eksiklik vs görmüyosa neden düzelsin ki, kendini dört dörtlük gören biri neyini düzeltmek ister?
benim babam 1 gecede sigarayı bıraktı çünkü haa dedi bu bana zararlı ama eski işyerindeki şefim ki kendisi hemşire, tek keyfim bu seviyorum sigarayı diyodu şimdi bu hatun niye sigarayı bıraksın dimi, aynı mantık

Ona söyle de - seven insan bahane yaratmaz cözüm yaratır ya 2 gün içinde düzelirsin ya da başka kapıya-

yan yana ıken ıyı de gorusebılırsek ayda bır görüşüyorsuzz

erkekler kdr umursamaz yaratıklar görmedım . ya o kadın senın olacka temızlıgını yemegını yapacak yerı gelecek hastalıgında bakacak calısıp borcları da odeyeceksınız neyın havasını yapıyorsun degılmı sevıyoruz dıye havalanıyor bu erkekler

Bence senin beklentin çok önemli. Bir arkadaşımın eşiyle telefon konuşmalarım hep şöyledir "Alo? 2 tane mi? Hadi, tamam, görüşürüz.". Aralarında hiçbir sevgi sözcüğü, jest vs yoktur ama kendileri mutlular. "İdare ediyorlar" anlamında söylemiyorum, hallerinden gayet memnunlar, Allah bozmasın.

Sen başka şeylerin hayalini kuruyorsan, onlar olmadan evlilik düşünemiyorsan ama nişanlın için bunlar gereksizse, bunları yaşamadan evlenmeyi kabullenmen gerekir. Yok edemem dersen, nişanlınla ciddi şekilde konuşman gerekir. Ancak evlendikten sonra yine kendi normal haline dönecektir, çünkü kimseyi değiştiremezsin.

adamın kafası net bunu size de demiş " ev-len-mek istemiyor"

o parmağınızdaki halkayı atın ve kurtulun.

hayır gelmez maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…