çok mutsuzum of ki ne offfff......

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana
Artık mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiç bişeyde umrum diil :)

Son düzenleme:
Her şeyin bir zamanı vardır.
Elbetteki sizin için doğru olan insan bir yerlerde seni bekliyordur.
Sakın isyan etme.
Sadece sabret.
Hem devran döner.
O adam şimdi mutlu.
Ama ya sonrasında kimin ne olacağını kimse bilemez.
Şu an bi imtihandan geçiyorsun.
Eğer sabredip, isyan etmeden, duayla beklersen emin ol ki mutlu olursun.
Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz.

inşallah canım ben illa birileri mutsuz olsun derdinde değilim ama kaldıramıyorum ben o kadar acı çekip o öyle tırnağına taş değmeden hayatının istediği gibi gitmesine isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorumda bazen...

bunalım takılmak için yaşın çok küçük
gez toz eğlen
nasıl olsa nasibin çıkar Allah yazdıysa

Sürekli ayni konuyu okuyor gibiyim...Kafayi gercekten yedim galiba...Nekadar cok türemis bu karaktersiz sevgililer...Bosverin kizlar gereginden fazla deger verdiginiz icin oluyor bunlar,kendilerini bisey saniyorlar...Kaldirmayin sunlarin burunlarini...onlar sizi hak etmemis siz niye daha arkalarindan yas tutuyorsunuz...önünüze bakin,yeni arkadasliklar edinin,yeni hobbyler bulun...sal verin gitsin...biraz özgüven,basinizi dik tutun,kendinden önemli kimseyi kilmayin...

bunalım takılmak için yaşın çok küçük
gez toz eğlen
nasıl olsa nasibin çıkar allah yazdıysa

[ı]aslında birazda çevremdekilerin baskısı bunaltıyor.. Onlara göre yaşım geldi ve evlenmem lazım annem teyzem halalarım sürekli kimse yok mu herkes mantıklı akıllı birini buluyor... Yanlış kişilerle zaman harcadın.. Kaç yaşında evleneceksin bla bla... Moralimi bozuyorlar ve bu her gü[/ı][ı]n tekrarlanıyor...annem son zamanlarda sürekli öğüt modunda mantıklı biri olursa evlen aşkla karın doymaz modunda benim derdim yeter bide o bunalttı..[/ı]

[ı]zaten tek kurtuluş hobbydir diye düşünüyorum eskiden dansa giderdim latin danslarına.. Sevgilim istemeyince bıraktım artık kimse için mutlu olduğum şeylerden vazgeçmek istemiyorum bu da beni üzüyor.. Onlar için fedakarlık yapıp sonu kötü olması[/ı]

ben evrene ne enerjı gönderirsek onun olduguna inananlarım.
Birisinin kötülüğünü isterken,niye o kötü değil mutsuz degıl derken başkasına kötü enerjı vermek ıstemenden dolayı,evren senı mutsuz ediyor.
Halbuki umrunda olmasa hersey güzel olabilir.Sonuçta kötü enerjı ortadan kalkmış olacak.

Çivi çiviyi söker misali ılk ılıskını unutamadıgın ıcın başkasına yönelmişsin ama yanlış yapmışsın.
Eğer gidersende arkadaşının doğumgününü ya 1 saat dur kalk hemen ,yada hıc gıtme güçlü olamayacaksan.

ya buna benzer bir konu daha vardı buralarda ona uzun uzun yazdığım şeyi size de özetleyeceğim:

başkalarının mutluluklarıyla, ilişkileriyle, başarılarıyla bu kadar kendi hayatınızı ilişkilendirip bunlar hak mı reva mı diye düşünerek hayatınızı harcamayın. her şey insanlar için, ister başkasıyla mutlu olur, ister sizle olur herkesin kendi tercihi. aşın bu insanları, aşın böyle olayları, insanlar sizi böyle yıkmasın. bu kadar güçsüz olmayın. daha neler göreceksiniz bu hayatta. geçmeyen acı var mı bi bakın geçmiş senelere, var mı? aşk diye böyle sarılmayın yahu. acımayın kendinize.

silin atın, gitmeyin doğum gününe de, sizi seviyorsa anlayış gösterecektir.

aslına olay başkasının mutluluğu değil hatayı nerde yaptım konusu yıpratıyor beni.. Ve neden yanlış tercihler yapıyorum yaşadığım şehirdeyken bile bile gözüme sokuluyordu mutluluğu neymiş efendim neden affetmemişim her erkek yaparmış diye resmen düşman kesildi onun çevresi bana ve kendiside canımı acıtacak her yola başvurdu..... Tepki bile vermedim ama anlayamadığım hem kötü hep de işi rast giden biri olmayı nasıl becerdiği...

[ı][sıze=2]artı duydum ki mutlu evet ama nişanlısı dışında hayatında başkası değil başkalarıda varmış.... Bi insan nasıl bu kadar şeytani ve sinsi olmayı başarır ki... Doğum günü olayına gelince hediyemi mekana göndermek ve bi not yazmayı düşündüm arkadaşıma da k. Bakma gelmek çok isterdim ama şartlardan dolayı gelemiyorum.. Bi başka zaman telafi ederim gibisinden ne dersiniz ?????[/sıze][/ı]

bazen her şeyi en ufak ayrıntısına kadar doğru yaparsınız ama yine de bir şeyler yolunda gitmeyebilir. işte buna hayat deniyor. her durum için geçerlidir bu. o sebeple niye, niçin, hata nerede? gibi soruların cevaplarını aramaya yola çıkarsanız 60 yaşına gelseniz de elle tutulur bir cevap bulamazsınız. bunların cevabı yok, çünkü hayat her etkiye açık bir olgu. sizin hareketlerinizin dışında, en ufak bir dış etken bile olayların yönüne etki edebiliyor. böyle bir yerde sizin tek başınıza sorumluluk sahibi olmadığınız bir şey bu. ondan sorguyu bırakmalısınız.

erkek yapar diye de bir şey yok. affetmemekle güzel bir şey yapmışsınız. çevresi de onun olsun. size fayda sağlamayacak insanlar için üzülmeyin. işlerin iyi gitmesi kişiliğe göre de değişmiyor. seveni vardır, başarılıdır vs. uzar gider bu liste. siz bunlara değil kendinize odaklanın.

teşekkürler canım bi de arkadaşımın doğum günü ile ilgili bi hediye olayı yazdım sence öyle yapayım mı üstte yazıyor..

Iyikide affetmemissiniz...Mutluluguda belki oynuyordur size aci cektirmek icin...inanin hak ettigini bulur...siz bosverin düsünmeyin daha, ne hali varsa görsün...

Eski erkek arkadaşların mutlu olabilir. ayrılıklar yaşamış olabilirsin hayatında ilk erkek ark. ne olmuş ? sen kendinle barışıp hayatına sarılsan sende mutlu olabilirsin kendi mutsuzluğunla aşrıı meşgulsün . gidenleri hayatında seni aldatanları asla affetme. herkesin hayatını mutlulıklarını mutsuzluklarını bilemezsin sen sadece hayattan ne istedin bunları gerçekleştirmek için adım at. kilo vermek için dansa devam et. latin dersi öğrenmeye devam et . tam sana göre bir dans tavsiye edicem hatta topiği bile var ..

zumba dansı. hem eğlen hem kilo ver.

o zaman sende enerjisi yeni yeni güzellikleri yakalyacaksın..

evet biraz önce tam olarak onu inceledim ve benim dansıma yakın figürler.. hatta araştırdım burada bi salon veriyor... artık dedğim gibi kimse için ödün verip mutsuz olmak istemiyorum.. isterdim ki hayatım biriyle başlayıp onunla bitsin ama nasip işte... İnşallah karşıma Allah bida böylelerini çıkarmaz...

Ve son olarakta şöyle bi sorum da olacak.. Ikinci ilişkim biteli iki üç hafta olacak..ikimizin çok yakın ortak arkadaşının yarın doğum günü var ve gelmezsen küserim dedi..ben onu görmek istemiyorum o kesin gelir çünkü... Zaten boşlukta ve mutsuzumm tekrar ona dönerek hata yapmak istemiyorum.. Insan aşırı bi sevgi olmasa bile görünce yumuşuyor.ama arkadaşımı da kıramadım bi fikri olanlar yardım etsin....[/b][/ı][/sıze][/color][/QUOTE]

arkadaşın sen
a nlayacaktır. bazı arkadaşlar varsa ben o ortam girmem de. o varsa ben yokum de. gitme doğum gününe . kendine güven asla bir aşkın ve kalbinin esiri olma. okulun-veya işin öncelikli olsun. kısa süreliğine aşka kalbini kapat kimeseye sığınma ihtiyacı duyma yoksa çok acı çekersin. şu andan daha fazla

arkadaşın sen
a nlayacaktır. bazı arkadaşlar varsa ben o ortam girmem de. o varsa ben yokum de. gitme doğum gününe . kendine güven asla bir aşkın ve kalbinin esiri olma. okulun-veya işin öncelikli olsun. kısa süreliğine aşka kalbini kapat kimeseye sığınma ihtiyacı duyma yoksa çok acı çekersin. şu andan daha fazla[/QUOTE]

zaten o yüzden bi fikir geliştirdim gitmeyip hediye göndereceğim oldukları ortama hem ona süpriz olr hemde acı çekmem..

Anlıyorum seni.
Kötülük yapan birinin mutlu olmasını, güle oynaya yaşamanına devam etmesini kaldıramıyorsun.
Çokta normal.
Ama düşünüp düşünüp kendini yıpratma.
Emin ol ilahi adalet bir gün işler.

Bak çok sevdiğim bir sözü seninle paylaşayım:

"Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir.”

Şems-i Tebrizi

Mutluluk seni de bulucak canım, emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…