Çok mutsuzum,onsuz olamıyorum

eylul96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
11
0
36
A.B.D.
ben eylül uzun suredır konustugum biriyle gecenlerde cıkmaya basladık fakat sadece 4 gün sürdü kendisi cok utangac birisi arkadasları syesinde cıkabildik kendisini cok seviyodum ama ilk iki gün aramız cok iyiydi sonra o mesaj atmazsa ben atmam tripleri basladı 2 gun hic konusmadık sonunda da eskisi gibi olmadıgımızı o yüzden arkadas olmak istediğini söyledi arkadas kalmak icin cok ısrar etti ama ben istemedim sadece tamam dedim ve bitti eski sevgilisini unuttuguna emin olmadıgını ve senınde eski sevgilini unutmadıgını biliyorum dedi ilk baslar cok mtluydum ama artık değilim dedi. o günden sonra hic konusmadık ama ben kendisini cok merak ediyorum cnku gercekten bi eksiklik hissettim kac gündür yüzüm gülmüyo cok az cıkmamıza ragmen cok eksiklik hissediyorum sizce bir daha döner mi? kişilik olarak öyle biri değil arkadas cevresi cok genis sevgili olayları ona göre cok uzak ve cok sacma geliyo. sizce ona bi daha yazayım. internette paylastiklarına bakarsak su an cok mutlu hep gülüyo falan sanki bir sey olmamis gibi. SİZCE NE YAPMALİYİM? ONDAN HAYIR GELİR Mİ ? BİR DAHA YAZMALI MIYIM? bir kac kez mesaj attı benım ıcın cok cok degerlisin hic mi kousmayacagız dedi. konusmak istemediğimi söyledim.. YARDIM EDIN BANA COK MUTSUZUM ONSUZ OLAMIYORUM SOKAK SOKAK DOLASTIM BELKİ KARSIMA CIKARSA YÜZYÜZE KONUSURUZ DİYE HERSEY DEĞİŞEBİLİR BELKİ DİYE AMA ONU BULAMADIM..

face te yazanlara göre ruh halini anlamaya çalışma tatlım, herkes oraya daha çok göstermek istediği şekilde davranıyor gibi.

bende öyle düşünüyorum ama katlanamıyorum. sizce geri döner mi ? ayrılma sebebimiz bile cok sacma. sadece kendımı agırdan satmak istedim hemen yakın olmak istemedim. mesela eski sevgilileryle konusuyordu cok tepki gösteriyodum. tepki gösteriyodum ki ilerde benım sinir oldugumu bilerek yapmasın bunları . ama sanırım buna dayanamadı. sıkıldı hemen.. kendisine de söyledim. 1 hfta bile dayanamadın dedim :(

bak sana şimdi şöyle anlatayım 4 yıl önce komşumuzun oğluyla bi şekilde tanıştık ikimizde birbirimzde hoşladık görüşmeye başladık.. ilk zamanlar o kadar iyiydi ki beni hakedecek ne iyilik yaptığını merak ederdi hep yılladır benim gibini aramışmış (hepsi lafmış tabi) daha sonra 1 ay sonra okuluna gidince orda eski sevgilisini görmüş. öncesinde bana herşey bitti onunla demişti ama daha sonrasında onu görünce unutmdığını anlamış yaraları varmış vs vs ... bana destek ol atlatalım beraber falan dedi bende salak gibi sevdiğim için herşeyine tamam dedim hep kendimden verdim o mutlu olun diye sabahlara kadar ağlaya ağlaya onu beklediğim günler oldu daha sonrasında ise yani 5 ay kadar sonrasında benden ayrılmak isdğini söyldi bende çok üzüldüm istmedim bitmesini daha sonrasında oda madem arkadaş devam edelim dedi.. yazın memleket gelince bir ilgi alaka sorma gitsin beyfendi beni kaybetmek istememiş değerimi anlamış vs! herneyse çok uzatmayayım da ben hep attan aldım sevdiğim için destek olayım dedim ama en sonunda noldu bana bu yaz nişanlanırız derken gitmiş facede konuştuğu kızla sevgili olmuş sonraa ben kapı dışına :25: 6 ay geçti bak hala atmıyorum üzerimden keşke diyorum yaralarım var beraber aşalım dediğine bıraksaydım onu bu kadar acı çekmezdim şimdi 1 ay nerde 4yıl nerde... o zaman içinde neler yaşandı ne sözler verildi... adam bıraktı gitti ben hala etkisindeyim hergece ağlıyorum haberi dahi olmuyo benim çektiğim acıdan... yani sen sen ol kokrkak erkekten vakit varken uzaklaş şimdien böyle yapan bunu sonra da yapar seven erkek ne olursa olsun sevdiği kızı kaybetmek istemez..

Son düzenleme:
döner merak etme.

arama sen, hemen aramaya başlar, bir haftayı bulmaz. nasılsın, arkadaş mıyız diye gelir.

üzme kendini. doğru adam o mu onu anlamaya çalış, çünkü çocukça davranıyor gibi.

yay352 senın durumun daha betermiş cunku 5 ay beraber olmussunuz hep hatırası kalır bir yerlerde. Haklısın ama kalp işte ne dese korksa bile sevdiğinden kaçamıyor yine onu istiyo baskasıyla mutlu olamıyo :( Üzüleceğimi biliyorum su an ama biraz umut verse ona döneceğimi biliyorum kendimi cok sucluyorum ama elden bir sey gelmıyo :( umarım senın ıcınde ıyı seyler duyarız :(

princess tam ustune bastın biliyor musun ! inanmıyorum sanki beni önceden tanıyor gibisin :) cünkü gercekten cok cocuksu davranısları var. bunu herkes söylüyor o daha bebek üzülme eylul diyorlar. beni biraz sevse onu yola getiririm diyordum cunku esasında cok iyi birisi fakat sevgili konularında cok cekingen. ama olmadı 1 hafta bile dayanmadı. peki nasılsın diye sordugunda falan nasıl tepki vereyim? nasıl davranım ona karşı?

BENİMLE İLGİLENDİĞİNİZ İCİN COK TESEKKUR EDERIM :)

güzelim ondan sonra bitse yine iyimiş tam 4 yıl sonra bitti şimi daha beter herşey.. inan şimdi ki aklım olsa o a bitirirdim beklemezdim elin oğlu gerçekten acımıyor ki sana.. yol yakınken dön dicem ama hiç kolay değil anlıyorum sevdiğin için bitmesinide istemiyorsun.. hepsi benimde geçti başımdan ama sonrasında yine gitti bu sefer 4 yılın hatırasıyla ben başbaşa kaldım.. çok dua et bol bol gece gündüz Rabbim en hayırlı yolu seçtirsin ki seviyorsa gelir zaten erkekler sevdiği kızı başkasıyla paylaşmayı düşünemezler.. sende mutlu gibi dur umursamıyor gibi davran inşaallah hakkında hayırlısı olur..

çocuk eski sevgilileriylemi konuşuyo???ee daha ne bekliyosunki onu yada onlardan birini unutamıyo işte.seninle bir hevese başlamış ama devam etmek istememiş.utangaç olduğunuda sanmıyorum eski sevgilileriyle konuşurken utanmıyoduda senle buşuşuncamı utanıyo

canım siz kaç yaşındasınız allah aşkına 2gün çıkmışsınız eee iki gündemi eski sevgilisni unutturdun

canım bence unut gitsin evet belki birgün sana dönebilir ama eski sevgilisiyle irtibat halinde olan bir erkeğe nasıl güveneceksin:20: bence unutmaya bak karşına çok daha iyi ve sevgini hak edecek kişiler çıkabilir
bide sormuşsun ya eğer ararsa mesaj atarsa nasıl davranayım diye onun istediği gibi elbette arkadaşça!
hatta kesinlikle samimi konuşma çok resmi ol o kadar şaşıracak ki bu kız daha geçen güne kadar beni bırakmak istemiyordu şimdi ne olmuş diyecek:53: bu defa sana yönelecek :34:

bırakmak istediğimi belli etmedim ama dediklerinizi uygulayacagım cok tesekkr ederımm. hala dönmek istiyorum sanirim :(

Back
X