ben eylül uzun suredır konustugum biriyle gecenlerde cıkmaya basladık fakat sadece 4 gün sürdü kendisi cok utangac birisi arkadasları syesinde cıkabildik kendisini cok seviyodum ama ilk iki gün aramız cok iyiydi sonra o mesaj atmazsa ben atmam tripleri basladı 2 gun hic konusmadık sonunda da eskisi gibi olmadıgımızı o yüzden arkadas olmak istediğini söyledi arkadas kalmak icin cok ısrar etti ama ben istemedim sadece tamam dedim ve bitti eski sevgilisini unuttuguna emin olmadıgını ve senınde eski sevgilini unutmadıgını biliyorum dedi ilk baslar cok mtluydum ama artık değilim dedi. o günden sonra hic konusmadık ama ben kendisini cok merak ediyorum cnku gercekten bi eksiklik hissettim kac gündür yüzüm gülmüyo cok az cıkmamıza ragmen cok eksiklik hissediyorum sizce bir daha döner mi? kişilik olarak öyle biri değil arkadas cevresi cok genis sevgili olayları ona göre cok uzak ve cok sacma geliyo. sizce ona bi daha yazayım. internette paylastiklarına bakarsak su an cok mutlu hep gülüyo falan sanki bir sey olmamis gibi. SİZCE NE YAPMALİYİM? ONDAN HAYIR GELİR Mİ ? BİR DAHA YAZMALI MIYIM? bir kac kez mesaj attı benım ıcın cok cok degerlisin hic mi kousmayacagız dedi. konusmak istemediğimi söyledim.. YARDIM EDIN BANA COK MUTSUZUM ONSUZ OLAMIYORUM SOKAK SOKAK DOLASTIM BELKİ KARSIMA CIKARSA YÜZYÜZE KONUSURUZ DİYE HERSEY DEĞİŞEBİLİR BELKİ DİYE AMA ONU BULAMADIM..