çok mutsuzum sizce haksız ben miyim?

selam kızlar,
bende aranıza yeni katıldım.. Kızlar ben tam 46 gun sonra evlenicem ve ailemle küsüm..

Sebebine gelince;
Nişanlımın babası bize sormadan ev almış tamamen iyi niyetle surprz olsun diye.. Ailemde kıyameti kopardı yok işte nası sana sormadan ev alırlar nası kullanılmış ev alırlar vs vs. Babam bir suru olay çıkarttı o evde oturmana izin vermiyorum ben ev kiralıcam eşyalarınıda oraya koycam hadi bakalım nerde oturcaksın diye bana rest cekti.. Bende korkumdan yalan soledim tamam o eve cıkmıcaz 0 ev kiralanıcak diye ve tabi sonradan benim yalanım ortaya cıktı bir şekilde ama bende tamamen iyi niyetle soledim kayınpederimin aldıgı evin içi tamamen yenileniyo banyosu mutfagı odaları pencereleri yerleri herseyi onlar bitince ben bu evi cok begendim burda oturcam dicektim ama olmadı..

Sonra nişanlımın ailesi konuşmak için bize geldi onların yanında da hem bana hem nişanlıma olmayacak sozler etti agır laflar saydı :(

Banada o kadar cok hakaret ettiki hem annem hem babam sırf yalan solediğim için bende eger o sekilde konusmaya devam edicekseniz ben bi daha gelmicem eve ve hemen nikah yapıcaz dugunu beklemicez dedim..

Şuanda ikiside kus bana cok mutsuzum kızlar sizce ben haksız mıyım?

Düğün zamanlarında bu tür tatsızlıklar olabilir,çoğu insan yaşamıştır .
Aileniz bu durumda hatalı gözüküyor olabilir.Ama onlarında gönülsüz olduğunu belirtmişssiniz zaten.Anne baba olarak hayat tecrübelerine dayanarak onlarında öyle düşündüklerini anlamaya çalışabialirsin. böyle olunca bu tür olumsuz ,hoş olmayan tepkiler verebileceklerini gözardı etmememlisin.
Bu durumda haklı haksız aramayın.Mutlaka üzülmüşssünüzdür ,zor durumda kaldığınızı düşünüyorsunuzdur.Bu süreç geçecektir,yuvanızı kuracaksınız ,istediğiniz evdede oturacaksınız.
Ancak AİLENİZ olduğunu lütfen unutmayın.
İnsanın gelecekle ilgili hiçbir duruma garantisi yok,evlenince neler yaşayabiliriz ,neler başımıza gelebilir bilmiyoruz.
Bu yüzden ben derim ki;
Ne olursa olsun ailenizle küs kalmayın,
Asla ailenizle barışmadan evleneyim demeyin,
Kesinlikle daha akıllı ,daha yapıcı davranmaya özen gösterin
İlerde unutulmayacak,başa kalkılacak sözler sarfetmeyin ,
Lütfen ......
Sevgilerile kolay gelsin canım.

Back