cok mutsuzum sizce nedir bu? resimli

sakaryafatihi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
21
2
18
Sakarya
Arkadaslar tam 1 ay once adanada ameliyat oldum doktorumu cok arastirarak gittim 2 ameliyatimdi cok guvenmistim doktoruma ama sonuc bu gecegine inanmak istiorum odemdir fiyorum ama bence degil gibi doktorda tam bir aciklama yapamadi bekleyelim gece falan dedi benim durumumda olani

Eklentiler

• 20141028_233819(1).webp
    20141028_233819(1).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 2.476
Canım geçmiş olsun diyeyim öncelikle. Ama bence burnun çok çok ödemli şuan. Çok takılma sabırlı ol derim. Ne kadar oldu ameliyat olalı?

Bence cildiyeye git belki de ameliyatla ilgisi yoktur.Bende de var böyle bir görüntü doktor egzama dedi.

ameliyat olallı 1 ay oldu daha yandan falan cok güzel cok seviyorum aslında ama ordaki o iz bütün morali alt üst ediyor birde burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çizgi var hala geçmedi böyle bir ize sahip olan varmı aranızda

Tam olarak şikayetçi olduğunuz bölgeyi anlayamadım ama şuanda çılgınlar gibi ödem var burnunuzda.
Benimde çok farklı değil. 20. günüm ve kocaman :KK33:
Ödem süreci kişiye ve dokuların hırpalanma oranına göre değişiyor:KK66:
Masajlarınız varsa ihmail etmeyin bu süreçde.

cnm o iz dediğin şeyi göremedim.ama o tırnak izi dediğin şey çok dikkatli bakınca anlaşılıyor tam burun sırtının inceldiği yerdeki izi kastediyorsun galiba.belki fotoğrafta net çıkmamıştır ama ben burnunda kafaya takacak bir sorun göremedim.sadece ameliyatın daha yeni olduğu için ödemlerin var.

senın 1 ayın ve burnun böylemii bende 2 ameliyatımı oldum ve burnum hala senın kı gbı suratımdan bagımsız duruyor vala gayet iyi görünüyorsun 1 aylık burna göre cunku ben artk kafayı yedım böyle kalıcam dıye bıde doktor burun sırtıma kıkırdak eklemıs duzgun dursun dıyeymıs burnum oldu sımdı kapkalın her gun benım ıcın yenı bır sinir krizi okada cok ıstıyorum kı bunların ödem olmasını 2.5 ay oldu ya bir burun hiç mi incelmez :'(

senın 1 ayın ve burnun böylemii bende 2 ameliyatımı oldum ve burnum hala senın kı gbı suratımdan bagımsız duruyor vala gayet iyi görünüyorsun 1 aylık burna göre cunku ben artk kafayı yedım böyle kalıcam dıye bıde doktor burun sırtıma kıkırdak eklemıs duzgun dursun dıyeymıs burnum oldu sımdı kapkalın her gun benım ıcın yenı bır sinir krizi okada cok ıstıyorum kı bunların ödem olmasını 2.5 ay oldu ya bir burun hiç mi incelmez :'(

Benim yarın 3 hafta olacak.
Dediğim gibi ödem iyileşme vb. sürekler bünyeye göre değişiklik gösteriyor.
Şuanda özellikle uç kısmında çok ödrm var senin. Benim burnum olduğundan 2 kat daha büyük şuanda. Her gün farklı bir şekilde şişiyor.
Ben şahsen burnunu yüzüne yakıştırdım.
Ödemlerin geçince çok daha iyi olacaktır :)

sorunlu tarafı elleyince elinize kemik geliyor mu? yoksa çökük gibi mi? ben burdan çökük gibi görüyorum ama kesinlikle ışık oyunun da etkisi var

Yok o golge olan yer sanirim cokuk hafiften cunku kulak copuyle temizlerken normal olan tarafa kulak copu cok rahat girerken digerine biraz zorluyor sanirim vazla kikirdak cikardi doktor halbuki okadar iii burunlar yapiyorduki ve su tirnak izi gibi olan iz onunda tam bir aciklamasi yok kimsedende duymadim daha onceden valla fena taktim masaji duzgun gorunen taraftan ben almisti burun kanadindan o yuzden oarasi daha hissiz ve sis sadece o tarafa verdi masaji .odeler daha cok indiginde dahada belli olup cokecek diye korkuyorum biktim artik 3 kez ameliyat olmk istemiyorum

Yok o golge olan yer sanirim cokuk hafiften cunku kulak copuyle temizlerken normal olan tarafa kulak copu cok rahat girerken digerine biraz zorluyor sanirim vazla kikirdak cikardi doktor halbuki okadar iii burunlar yapiyorduki ve su tirnak izi gibi olan iz onunda tam bir aciklamasi yok kimsedende duymadim daha onceden valla fena taktim masaji duzgun gorunen taraftan ben almisti burun kanadindan o yuzden oarasi daha hissiz ve sis sadece o tarafa verdi masaji .odeler daha cok indiginde dahada belli olup cokecek diye korkuyorum biktim artik 3 kez ameliyat olmk istemiyorum

canim benim ya belki dier tarafla daha ugrastigi icin orasi daha sistir oyuzden sana bu taraf cokuk geliodur

Arkadaslar tam 1 ay once adanada ameliyat oldum doktorumu cok arastirarak gittim 2 ameliyatimdi cok guvenmistim doktoruma ama sonuc bu gecegine inanmak istiorum odemdir fiyorum ama bence degil gibi doktorda tam bir aciklama yapamadi bekleyelim gece falan dedi benim durumumda olani

Canım geçmiş olsun öncelikle.
Benim 2. Ayım hala bir taratüf özellikle deli gibi şiş. Ben de sürekli bakıyorum ve mutsuz oluyorum ama en az 6 ay madem beklememiz lazım, kendimizi boşu boşuna hzursuz etmeyelim. Şişlikler inince güzel olucak hepimizin ki :)

O kızarıklıklar bende de oluşmuştu ama 1 hafta kadar sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Geçiyor yani alçı ve bandajdan kaynaklı olsagerek.

tabiki gecer o izler doktorum benim derimi yirtmis mesela goz yasinin aktigi yerden deli gbi kan akio simdi kesik orasi diger tarfda kipkirmizi iz var ve kalicagni soyledi o izlerin bana onu degilde bu burnumun kutuk goruntusu ne zaman gdip incelicek o sorun ya offf

Merhaba. Ödemler ve şişler inmeden kesin bir şey söylemek doğru olmaz benim de ameliyattan sonra burnumun bir tarafı daha şişti, burun deliklerim orantısızdı ama 6 ayda inan bana çok büyük bir değişim gerçekleşiyor zaten 1 seneye de oturuyor burun. Ama bana burnunun bir tarafında çökme varmış gibi geldi :KK64: Bir de o tırnak izi gibi olan iz bende de var çok da önemli bir şey değil bence umarım burnun ödemler geçtikten sonra içine siner :KK19:

umarı bir tarafımla daha cok ugrastıgı için sistir burn deliklerim ilk başta inanılmaz farklıydı Allahtan düzlmeye başladı umarım o çöküklükte düzelir şimdilik makyajla hileleriyle idare ediyorum yalnız o burun üzerindeki çizgiye fondöten doluyor daha fena oluyor 1 ay oldu tamammen geçmeyeceği kesin ama inşallah hafifler formidable seninki haffledimi iz

canim benim acikcasi izler hafifliyo benim ki daha kirmiziydi simdi pembelesio etinede yapiscak orasi simdi dikkatini cektigi kadar cekmicek

burnun sag ve sol yanındakı tire seklındekı ızler keskıyı koyup kırdıkları yerler dogal olarak ız kalıyor zamanla gecıcyor

Canım üzülme ama bana sanki çökük gibi geldi dokununca ne hissettiğini o yuzden sordum. ben 4.ayımdayım ve benim kanatlarımdan sol taraf daha düz gibi inerken sağ taraf daha oyuntuluydu alçıdan çıkan ilk gün ve şuan 4 ay oldu hala değişiklik yok. 2.ayımla şuanı kıyasladıgımda da şeklinde hiçbir değişiklik göremedim kendimde sadece bir tık daha yüzüme oturdu yani küçüldü gibi. Ben de revizyon olacagım yani benim de muhteşem bir burnum yok. üzüleceksin biliyorum ama yine de en sağlıklısı 6 ay beklemek ama sen de yaşamışsın bu süreci biliyorsundur burnun 2.- 3. ayı ile 6.ayı arasında öyle daglar kadar fark olmuyor. Fark ilk haftaki burunla sonraki aylardaki burun arasında oluyor. Düzelmesini çok çok isterim inşallah yanılıyorumdur ve işlem gören taraf daha şiştir o yüzden öyledir. Bir de şöyle düşün diğer taraf da çökük taraf kadar çökecekse zamanla, yine muhteşem bir burun olmayacak yanlardan basılmış gibi olacak bu sefer çünkü alnına doğru olan kısım ve ucu geniş. belki onlar da ödemdir bilemeyiz. üzdüysem özür dilerim samimi olarak fotografta gördüğümü söylemek istedim. tamamen benim şahsi fikrim, inşallah yanılırım.

Back
X