Canım üzülme ama bana sanki çökük gibi geldi dokununca ne hissettiğini o yuzden sordum. ben 4.ayımdayım ve benim kanatlarımdan sol taraf daha düz gibi inerken sağ taraf daha oyuntuluydu alçıdan çıkan ilk gün ve şuan 4 ay oldu hala değişiklik yok. 2.ayımla şuanı kıyasladıgımda da şeklinde hiçbir değişiklik göremedim kendimde sadece bir tık daha yüzüme oturdu yani küçüldü gibi. Ben de revizyon olacagım yani benim de muhteşem bir burnum yok. üzüleceksin biliyorum ama yine de en sağlıklısı 6 ay beklemek ama sen de yaşamışsın bu süreci biliyorsundur burnun 2.- 3. ayı ile 6.ayı arasında öyle daglar kadar fark olmuyor. Fark ilk haftaki burunla sonraki aylardaki burun arasında oluyor. Düzelmesini çok çok isterim inşallah yanılıyorumdur ve işlem gören taraf daha şiştir o yüzden öyledir. Bir de şöyle düşün diğer taraf da çökük taraf kadar çökecekse zamanla, yine muhteşem bir burun olmayacak yanlardan basılmış gibi olacak bu sefer çünkü alnına doğru olan kısım ve ucu geniş. belki onlar da ödemdir bilemeyiz. üzdüysem özür dilerim samimi olarak fotografta gördüğümü söylemek istedim. tamamen benim şahsi fikrim, inşallah yanılırım.