cok mutsuzum sizce nedir bu? resimli

bence odemdir ya bide benim halimi gorseniz kurt gibiyim hic bi burun goruntusu yok gerci benim revizyon ameliyatiydi 2. ameliyatlarda burun etindeki ödem daha gec inermis belki bir umut diyorum ama burun sirtim kalin burun ucum kalin ya okadar istiorum ki bunlarin odem olmasini halim icler acisi keske olmasaydim cok pismanim

Selencim resmini paylasabilirbisin ona gore yorum yapalim ve sanirim benim burunda boyle kalacak yani o cokukluk neyse genede eskisinden iii burnum var diyip kendimi avutuyorum remekki artik onden resim veremicez habire yandan insan o kadar para verip doktorunada cok guvenince en iisi oosun istiyor ve omayincada sonuc husran aithusa sakincasi yoksa sende rssim paylasirmisin bunlarda benim son halim

Eklentiler

• PicsArt_1414943182118.webp
    PicsArt_1414943182118.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 384
  • PicsArt_1414943113344.webp
    PicsArt_1414943113344.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 404
  • PicsArt_1414943032668.webp
    PicsArt_1414943032668.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 545
kutuk gbi onden 2 bucuk aydirda hic bi degisikilik yok benim kendi burnum incecikdi nasil bu hale getrms anlamiorum kikirdak eklemis dolma gibi yapmis neni millet kemik kikirdak cikartr incelsin kucuksun die benim ki bana kikirdak ekliyo ya

Seninkide yandn cok guzel benimki gibi ondan odem var ama cok belli bence odemlerin inice guzelleswcwk odemin en azindan bir caresi var bak bemimkinin caresi bile yok kikirdak eklenmesi lazim biraz sabret bence inecek

benimki burun sirtina kikirdak eklemis canim odem mi degil mi bilmiorum kocaman bise suratimdan bagimsiz

çökmesin düzgün dursun diye yapmış çok düzgün duruyor sanki şimdi resmen dalga geçmiş benle ya napıcam bilmiyorum:KK12:

Bana göre çok iyi bir ameliyat olmamış sizinki. Fotoğrafa göre sağ taraf size göre sol taraf kemer kısmı çökük. Ayrıca ameliyatın yapılışına göre açık kapalı ya da doktorun tekniğine göre ödem göz altı morarmalar olur ama bunların iki haftada gözle görülür şekilde geçmesi gerekmektedir, geçmiyorsa burnunuz öyledir öyle yapılmıştır o yüzden ameliyat olmadan önce cidden doktorunuzu iyi seçmelisiniz, herkesin yazdığı yorumlardan çok gidip doktorla bizzat görüşüp karar verin, içinizin sinmediği doktorlara ameliyat olmayın çünkü 2. 3. Ameliyatlardan sonra başarı şansı daha düşük olur, beklediğiniz sonuç istediğiniz gibi olmaz

Selencim benim icin dedi muhtemelen ama doktorumucok iii arastirarak gitmistim ama sansizlik iste genede cok kafama takmiyorkm eskisinden bin kat guzel bilmeyendefarketmiyor zaten bakalim adamaya giince gorusecem doktorla tekrar umarim sizin amliyatiniz iii gecer

benimki burun sirtina kikirdak eklemis canim odem mi degil mi bilmiorum kocaman bise suratimdan bagimsiz
merhaba selen23 üzgünüm ama sekil olarak çok değişeceğini sanmıyorum belki bi beden ufalır en fazla. umarım revizyon olmak zorunda kalmazsın. dudakların dolgun olduğu için burnun çok sırıtmıyor. Hersey gönlünce olsun

Selencim benim icin dedi muhtemelen ama doktorumucok iii arastirarak gitmistim ama sansizlik iste genede cok kafama takmiyorkm eskisinden bin kat guzel bilmeyendefarketmiyor zaten bakalim adamaya giince gorusecem doktorla tekrar umarim sizin amliyatiniz iii gecer
sakarya fatihi burnun yandan müthiş önden ise söylediğin yerin sişlikler geçince belli belirsiz olacağını yada iki tarafın eşitleneceğini düşünüyorum. ersal bey bu tarz hatalar yapmaz çünkü onlar ödem kaynaklıdır diye düşünüyorum

canım bende esal beyin bu arz bir hata yapacağına inanıyorum cok gveniyoru oa yüzden sn isim yazana kadr hi ismini yazmadım burnumun üstündeki o çizgi hafiften geçmeye başladı yan tartaki çöküğümsü sey ise azıcık azaldı sanki ama konuşmak için daha cok eren bir 6 ay beklmek lazım makyajla belli olmuyr zaten bunada sükü diyorum valla

Be
canım bende esal beyin bu arz bir hata yapacağına inanıyorum cok gveniyoru oa yüzden sn isim yazana kadr hi ismini yazmadım burnumun üstündeki o çizgi hafiften geçmeye başladı yan tartaki çöküğümsü sey ise azıcık azaldı sanki ama konuşmak için daha cok eren bir 6 ay beklmek lazım makyajla belli olmuyr zaten bunada sükü diyorum valla
Bende diğer sayfada ismini yazdığını görünce ersal beyde olduğunu öğrendim canım. Yoksa nasıl bilebilirdim ki kimde olduğunu. bence de biraz bekle düzelecektir

merhaba selen23 üzgünüm ama sekil olarak çok değişeceğini sanmıyorum belki bi beden ufalır en fazla. umarım revizyon olmak zorunda kalmazsın. dudakların dolgun olduğu için burnun çok sırıtmıyor. Hersey gönlünce olsun
bu zaten revizyondu canim ama insallah boyle kalmam.ya 3. Ameliyati hic goze alamiyorum offf offf

Zaten tam belli olmadan doktorumu suclamak istemem bekliyoruz bakalim ucu daha cok sis o inince bu goruntude azalacaktir diye umuyorum selen seni cok iii anliyorum benimde 2 ameliyatimdi 3. Goze alamiyorum insallah ikimizinkide gecr

Çom acıomu ya bende olmak ibtyorm
Hem kırk hem egri..zormu süreç

Back
X