cok mutsuzum ve de cok yalnızım

tfan34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
225
2
16
35
Bitlis
hayatım allak bullak öyle mutsuzumki güçlü olmaya calısdıkca hep darbe alıorum .eski sözlüm facesini dondurmusdu benleyken ama ayrıldığımız gün hemen acmıs.bisssürü kız ekli .onu sevdiğim için deil ama kendim bu kadar aptal oldugum için cook ama cok mutsuzumbeni aldatan sevdiğim kişi ise hiç kız ekli deil.kafam allak bullak .yapayalnızım(

Birincisi bence ne kadar aptalmışım gibi düşünmende güzel hatalarını anlayıp olgunlaşmşsn . Ve eski sözlünün davranışlarından nasıl biri olduğunu öğrenmişsin o yüzden dahada olgunlaşmışsındır ve bence onu takip etmeyerek hatta faceden engelleyerek üzüntülerine bi son verip kendini böyle engellemen en doğrusu olur . Arkadaşların varsa onlarla gez toz dolaş .. Ailenle vakit geçir kardeşlerin varsa onlarla vakit geçirr yapayalnzm diye üzülme .. Elbet karşına düzgün birisi çıkacaktır .. Gelişi güzel yaşa hayatıı elbet çıkar karşına biri . Geçmişde takılı kalmamalısın bence ..
İkinciside :
Ben de sana kendi sıkıntımı nasıl yalnız olduğumu yazayım .. İnsan kendinden kötüleri görünce haline şükür edermiş ya ondan :)

Hayatın alak bullak olması aynen benim anlatcağım gibi de olabiliyo ..
Sevgilim ergenlikte yaptığı hata yüzünden yolda saldıranlara o da saldırınca ceza almş cezasıda yeni gelince cezaevine gitti . Burdakiler tutuk eviymiş o da bu kategoriye uymadığından yaklaşık 2 - 2.5 ay önce başka şehire cezaevine götürdüler .. Ve ben bunu öğrendiğimde görüşüne gitmiştim onu göreceğim umuduyla demir parmaklıkların ardında beklerkken tam da vicdansızca o günün sabahında götürüldüğünü öğrendim . Ve götürdüğümüz temiz çamaşırları annesiyle elimizde kala kaldı .. Annesinin gözleri doldu ben ise saatlerce ağladımm .Yetmedi eve gelip yerlere vura vura ağladım .. sabaha kadarda uyuyamadm zaten ..
Cezaevine ilk gittiği günlerden ve ilk cezaevine gitme deneyimimden hiç bahsetmiyim çok uzun olur .. Tabi başka şehire götürülünce benim ailemde bilmeyince ben gidemedim annesi gitti .. 6 ocakda açık görüş vardı açık görüşde 45 dkka sürüyo sarılabiliosn falan .. annesi gitti ben gidemedim .. kapalıcezaevi de şöyle görüşlerde dokunamıosun arada cam ve demirler var 30 dkka veriolar karşılıklı telle knşyosun .. haftada bir kez telefon hakkı var ve sadece 10 dakika .. Beni haftada bir kez on dakka arıyo o kadar başkada konuuşamıyoruz fax yazıyoruz birbirimize ... iki A 4 kağıdını okumakla ne kadar idare edilirse o kadar ediyoruz .. Yani görüşlerinede başka bir şehirde olduğu için gidemiyorm .. 2 aydır yüzünü dahi göremedim .. + bunların hiçbiri yetmezmiş gibi 15 gün sonra açığa geçecek bizim şehre geri gelecekti 1 kez görebilcektim o açık cezaevine geçerken izin veriolarmş sabah 8den akşam 5e kadar 15 gün sonra sarılcam sonunda görcem diye sevinir gün sayarken bir de bugün ne öğreneyim .. 15 gün sonra ordaki şehrin açığına geçecekmiş buraya gelemicekmiş .. 15 gün orda yatıp 30 gün snra gelebilrmiş buraya .. Ve bunu öğrenince bi kere daha yıkıldım .. Ona hediyeler almştm doğum günü yaklaşmıştı 15 gün snra gelirde veririm diyodum şimdi onlarda kaldı elimde .. Göremiycemde . Telefonlada konuşamıyoruz zaten .. Böyle işte ..
Sevgilin varken yalnız kalmak sevgilin yokken yalnz kalmaktan bin kat daha kötü bence ..
Herkesin derdi kendine tabikide .. Senin derdinde sana büyük anlayabiliyorum ama sen geçmişi geçmişte bırakmalısın bence . Madem onu sevmiyorsun facede ne yapmş neler yapıyo kim ekli bunları umursamamalı gelecğe bakmalısın ..

durumunuza cok üzüldüm.allah kolaylık versin.hiç kolay bi durum deil.ben birini cok sevsem böyle bi durumda dayanamazdım sanırım.dua edin.kandilde dileklerimiz gercekleşir umarım.doğru sevmedim.ama insanların bu kdar cabuk hayatlarına dönmesi beni üzüyor.hemde cok.aksine ben facemide dondurdum.2 senedir kullanmıorm derdimi burdan baska paylaşabilceğim bi alan yok.(((facemi açmak istiyorum ama millet neden sözlendin neden ayrıldın gibilerinden tepki verirler die korkuyorum.anlayacağın cidden gitgide dahada yalnızlasıorum.elimde deil.

Teeşekkürler .. Bence yeni bi face aç eklemek istediğin arkadaşlarını ekle .. Soran olursada klasik bi cevap ver öyle olması gerekti uzatma de geç herkese .. Sen kendi içinde aşmışsan korkmamalısın ... Merak etme ilişkide ayrılınca ilk önce bayanlar üzülür erkekler hayatına hiç bişey yokmuş gibi devam ederler .. Sonra bayanlar unutur erkeklerin yeni aklına gelir ve pişman olup kahrolurlar ..
Herkesin bi sırarı vardır .. Elbet onunda üzüleceği zamanlar olur ama sen bunu beklememeli ve takmamalısın .. Haala insanların hayatlarına bu kadar bsasit devam etmeleri canımı sıkıyor derken bile onu taktığını düşndüğünü gösteriyorsun .. Madem sevmiyorsun bırak naparsa yapsın ister çok mutlu olsun ister yerin diibinde olsun .. Dediğim gibi onunda üzüleceği vakit gelecektir ama bu vakit için beklememeli kendi hayatına bakmalısın ..

ya inanın takmıorm.benim üzüldüğüm konu şu :biizim memleket küçük yer herkes tanır birbirini.sözlenip sözü atan kıza ne bileyim değişik bakarlar hoş karşılamazlar bu durumları.ama umarım ettiğini bulur.hani demek istediğim keşke hiç bu işe bulaşmasaydım.su anda yalnızca bi arkadasımla görüşüyorum .ben etrafın lafını cok kafaya takarım.o yüzden biri bişey dese canım hemen sıkılır.moralim bozulur

Kendini sucluyorsun
1 takibi bırak artik
2 hayatına kaldigin yerden devam et
Sonuçta sen ondan öncede yasiyordun

Kendini sucluyorsun
1 takibi bırak artik
2 hayatına kaldigin yerden devam et
Sonuçta sen ondan öncede yasiyordun

ya orası öyle elbet.ama küçük yerde yasamak inanın fazlasıyla sorun insana.biliorum hayatı benden cok daha kötü olanlar var ama elimde deilki.mutsuzluğum tavan yaptı bu gece..

ya orası öyle elbet.ama küçük yerde yasamak inanın fazlasıyla sorun insana.biliorum hayatı benden cok daha kötü olanlar var ama elimde deilki.mutsuzluğum tavan yaptı bu gece..

Ara sıra insana boyle garip ruh halleri cökuyor
Küçük yerde yasamak kolay değildir, heleki insanin hayalleri büyükse...
Sevdiğin insanlarla zaman geçir
Kendine uğraşlar bul, bu ruh halinden cikmana yardımcı ol

allahdan bu site varda derdimi paylasabiliyorum yoksa gercekden kafayı yerdim.düşünceleriniz için tesekkur ederim.tek care okumak yoksa kafam asla dağılmaz.vede iyi bi arkadaş cevresi olsa hersey daha iyi olur

allahdan bu site varda derdimi paylasabiliyorum yoksa gercekden kafayı yerdim.düşünceleriniz için tesekkur ederim.tek care okumak yoksa kafam asla dağılmaz.vede iyi bi arkadaş cevresi olsa hersey daha iyi olur

Kendini ne şekilde iyi hissedeceksen
O yolu aç kendine
Bir şekilde kendine geleceksin zamanla
Rica ederim ne demek, insaniz sonuçta

Kendine bukadar haksizlik etme,
Aptallik degil , hatalarimizdan ders alip olgunlasiyoruz.

Ayrildigin sevgilin senden ayrilipta, hemen hesabini
Aciyosa ve okadar kiz ekliyse , demekki o hesap
hep vardi . Seni degil kendini KANDIRMIS !!

Kendine daha cok zaman ayir , arkadaslarinla
Gez toz , kafani dahiticak seylerle ugras..

iyi gelecektir..

Kendini ne şekilde iyi hissedeceksen
O yolu aç kendine
Bir şekilde kendine geleceksin zamanla
Rica ederim ne demek, insaniz sonuçta

keşke benim elimde olsa çoğu sey.sürekli darbe almak insanı gücsüzleştiriyor.ama umarım zaman bana iyi gelir(

su an zaten ablamlardayım kafa dinlemeye calısıorum.aslında doğru ben hep kandırıldım zaten.işde beni en cokda üzen bu.gezcem memlekete dönene kadar.ama asıl sorun döndüğümde napcam?

su an zaten ablamlardayım kafa dinlemeye calısıorum.aslında doğru ben hep kandırıldım zaten.işde beni en cokda üzen bu.gezcem memlekete dönene kadar.ama asıl sorun döndüğümde napcam?

Önune bakicaksin , arkanda kalmasi gerekenler
Arkada kalmali..
oyle seyler yasadim ki ...
birdaha kendime gelemem saniyordum , bos bos geziniyordum..
sonra öyle bir gun geldiki iyiki yasamisim ve olmamis diyorum suan ..
gercekten hic birsey oylesine olmuyo, elbet vardir bir sebebi.

işte asıl sorun bu?bu nasıl yapcam nası bişeyleri geride bırakcam?milletin lafını nası duymazdan gelcem?o gitmiş veya gitmemiş beni ilgilendirmez ama ben bi kez sözlenmiş oldum.bu beni çok üzüyor.hemde mal herifin biriyle..

anladim ama bnce insanlar ne dems bunuda kafana takmamalisn
. Kisaca biraz umursamazlgi ogrenmelisin .. İnsanlar olmayan seyleride kendince olmus gbi karsilayp konusurlar yeter ki dedikodu ciksn knscak bsey olsun o yuzden bosver sen onlari onmli olan senin kendni mutlu hssetmen ..

bekarlık sultanlık bu yüzden mutluyum.hayatımda beni mutlu edecek biri yok ama en azından üzecekk kimsede yok.bunları dusunerek toparlanmya calısıorum.umarım basarırım.keske bu kadar takıntılı olmasaydım.ama elimde deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…