merhabalar ilk önce. Ben uzun zamandır buralardayım ama hiçbir gelişme yok bende bana yardım edin. kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 1.68 boyundayım ve en son 98 kiloydum heralde şuan 3 basamaklı rakamlara geçmişimdir. bana yardım edin beni motive edin lütfen bi şekilde zayıflamam yardım edin :'( ne yapmamı isterseniz yaparım.
canım benim bende zayıf degilim 74 kiloyum ama sen bazı konularda şanslısın mesela sen ve ben aynı diyeti yapsak 1 ayda ben 5 kilo versem sen on verirsin o yüzden şansın var canım ekmegi kes sonra bol su porsiyonlarını küçült yeşil çay iç elma sirkesi suyla iç bak bende spor yapamıyorum ama evde yerimde durunca yemek yapnca göbegimi çeviriyorum bacagımı kaldırıyorum ufakta olsa hareket yapıyorum sende öyle yap canım allah yardımcın olsun
merhabalar ilk önce. Ben uzun zamandır buralardayım ama hiçbir gelişme yok bende bana yardım edin. kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 1.68 boyundayım ve en son 98 kiloydum heralde şuan 3 basamaklı rakamlara geçmişimdir. bana yardım edin beni motive edin lütfen bi şekilde zayıflamam yardım edin :'( ne yapmamı isterseniz yaparım.