buna benzer hatta aynı vakalar gordum ve duydum yakın cevrem den..4 5 yasına kadar yurumeme,konusulana cevap vermeme sankı sagırmıs gıbı ama tetkıkler temız falan ama sonra gecmıs hep..umarım korktuklarınız basınıza gelmez,ben yasanan sorunun kusmasıyla agzından burnundan gelmesıyle alakasının oldugunu dusunmuyorum kı benım henuz 10 aylık olan yegenım de aylarca bu sorunu yasadık..aylarca yedıkten sonra yada yemek yerken daha burnundan cıkardı mama...Allah sızı ve esınızı evladınızdan yana korkularınızdan emın kılsın ..acıl sıfalar dılerım..
Bu cok ilginc bir varsayim olmus..
3 yasina kadar yurumeyen bir bebege ya da cocuga herneyse;
zamani vardir demek, mantikli gelmiyor bana.
Ayrica bu doneme kadar, donme, emekleme ve de oturabilme evrelerini tamamlamis olmasi lazim..
buna benzer hatta aynı vakalar gordum ve duydum yakın cevrem den..4 5 yasına kadar yurumeme,konusulana cevap vermeme sankı sagırmıs gıbı ama tetkıkler temız falan ama sonra gecmıs hep..umarım korktuklarınız basınıza gelmez,ben yasanan sorunun kusmasıyla agzından burnundan gelmesıyle alakasının oldugunu dusunmuyorum kı benım henuz 10 aylık olan yegenım de aylarca bu sorunu yasadık..aylarca yedıkten sonra yada yemek yerken daha burnundan cıkardı mama...Allah sızı ve esınızı evladınızdan yana korkularınızdan emın kılsın ..acıl sıfalar dılerım..
Demek atağa geçti küçük adam her an uzmanlaşabilir o zaman dağıtma konusunda...Yaramazlık yapsınlar da sağlıklı olsunlar...Geçen perşembe acile götürdük kızımı ateşlendi buhar verdiler 1,5 saat yavrum durmaz kıvranır ağlar onunla bereber ben de ağladım kızım sen yaramazlık yap evi dağıt beni üz ama acı çekme diye ağladık babasıyla..
Ahh, arkadasim, durumumuz tamamiyle ayni neredeyse.
iste benim bebegim de o gece kustuktan sonra az da olsa oksijen gitmemis beynine.
Oyle kotu bir haldeyim ki, ne yerdeyim ne gokte.
Ne yapacagimi bilmiyorum...
benim oğlumda uykuda havale geçirdi beyin oksijensiz kalmış ve morarmıştı. yürümesi alısı herşeyi çok güzel ama konuşmuyor sadece anne emme diyor bilinçli olarak endişelenmeye başladım bak şimdi.
€benim oğlumda uykuda havale geçirdi beyin oksijensiz kalmış ve morarmıştı. yürümesi alısı herşeyi çok güzel ama konuşmuyor sadece anne emme diyor bilinçli olarak endişelenmeye başladım bak şimdi.
fred hala bekliyorum ya.özelden msj atma sürem domus atamiyorum sen atsana.
Sizi endiselendirmek istemem ama;
kesinlikle bir norologa goturmenizi tavsiye ederim.
Beyin 1 saniye dahi oksijensiz kalsa;
gelisim sureci icinde ister istemez (bu konusma geriligi olarakta gosterebilir kendini)
etkileniyor.
Ayrica arkadasim;
havale gecmirsmi, eeg yapildi mi?
benim oğlum ateşe bağlı havale geçirdi, küçükken bende geçirmişim, doktorumuz genetik dedi, soğuk havale geçirseymiş o tehlikeliymiş. eeg ye gerek yok dedi. gelişim süreci çok normal çok zeki ama yaşıtları epey kelime söylüyor benimki sadece anne ve emmeyi bilinçli söylüyor. 16 aylık bu arada oğlum. gece gece içim daraldı valla. anne olmak ne zormuş.
€
canim bak herseyi güzelmis doktorun bisey demedimi.yani terapi falan söylemdiyse pekde bi sorun yoktur belkide .
benim oğlum ateşe bağlı havale geçirdi, küçükken bende geçirmişim, doktorumuz genetik dedi, soğuk havale geçirseymiş o tehlikeliymiş. eeg ye gerek yok dedi. gelişim süreci çok normal çok zeki ama yaşıtları epey kelime söylüyor benimki sadece anne ve emmeyi bilinçli söylüyor. 16 aylık bu arada oğlum. gece gece içim daraldı valla. anne olmak ne zormuş.
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun benim bebeğimde ağzından ve burnundan kustu defalarca norarma sadece bir defa oldu ama kucağıma aldım sırtını okşadım bir kaç dakika sonra düzeldi bir sorun olabi,leceyini düşünmedim şu an bir sorun varmış gibi görünmüyor endişe gerektirecek bir şey varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?