mrb canim bende seni hic acik göremiyorum.en son konusmamizdan sonra doktora gittik.ve morellerimiz sifir oldu,hic yazasim gelmedi buraya.doktor oglumnda kesin biseyler oldugunu yani özürlü oldugunu söyledi.ilerde siz ilgilenir ve desteklersiniz bi meslegi olur ama bi doktor bi mühendis olmasini beklemeyin dedi.kesinlikle özel okula yani engelli okuluna gitmesini tafsiye etti.ya bilemiyorum kafamiz hala karisik.hatta dediki bu cocugu simdiden emekli yaparlar oyüzden haklarinizi arastirin dedi.offf canim bizde durumlar kötü tek umudum yürüyünce degismesi.insallah oglununda sonuclari temiz cikar.korkma canim gönlünü ferah tut insallah düzelcek herseyya.:1hug:
Arkadasim, kusura bakma ama o doktora kocaman bir 'yuhhhh....!!!' cekmek istiyorum!
Bu ne densizlik!
Henuz 20 aylik olan bir bebege dair nasil oluyor da bu kadar kesin TANILAR koyarak,gelecege dair kotu senaryolar cizip. annenin, babanin umutlerinin sonmesine sebebiyet verebiliyor? Komik, ayrica sinir bozucu!!
Bir anne olarak sen gucunu yitirirsen,
nasil olsa doktor da iyimser degil, diyerek kendini salarsan, simdiden pes etmis olursun.
Tamam, cocugun yasitlari gibi degil, agir ilerliyor.
Ama gelecege dair hickimse kesin konusamaz,
nerden biliyorsun, zaman icinde sizi sasirtmayacagini?
Bir arkadasimin bebegi premature dogdu, 4 ay kadar kuvezde yasadi, beslendi.
Fitik ameliyatindan tut da akina gelebilecek her turlu testten gecti ve bu bebek bunlari yasarken, henuz anne karninda olmasi gereken bir donemde, yani 6 bucuk aylikti.
Ozel bir norologun, bu bebek yuruyemez, buna simdiden kendinizi alistirin dedigi o bebek, annesi ile birlikte bu olumsuz sozleri sarfeden doktorun ofisini ziyaret ettiler, nasil biliyor musun?
Ofiste dagitilmadik, karistimadik yer koymayarak;
Bunu yapan kim di peki?
Iste o oturmaz, yuruyemez dedigi bebekti.
Uzattim ama demek istedigim;
Sakin bu sacma sapan olumsuz dusuncelere kapilip ta bebeginden bir an bile umidini kesme, bak inan ben burda uzuldum, yapma bunu..
Mail adresini kaydettim evet, hatta hergun acip bakiyorum ama seni de ben goremiyorum, sanirim farkli zamanlar da online oluyoruz.
Umarim denk gelebiliriz.
Opuyorum arkadasim seni de bebisini de..