Cok mutsuzum, yasama sevincimi kaybettim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadasim, kusura bakma ama o doktora kocaman bir 'yuhhhh....!!!' cekmek istiyorum!
Bu ne densizlik!
Henuz 20 aylik olan bir bebege dair nasil oluyor da bu kadar kesin TANILAR koyarak,gelecege dair kotu senaryolar cizip. annenin, babanin umutlerinin sonmesine sebebiyet verebiliyor? Komik, ayrica sinir bozucu!!

Bir anne olarak sen gucunu yitirirsen,
nasil olsa doktor da iyimser degil, diyerek kendini salarsan, simdiden pes etmis olursun.

Tamam, cocugun yasitlari gibi degil, agir ilerliyor.
Ama gelecege dair hickimse kesin konusamaz,
nerden biliyorsun, zaman icinde sizi sasirtmayacagini?

Bir arkadasimin bebegi premature dogdu, 4 ay kadar kuvezde yasadi, beslendi.
Fitik ameliyatindan tut da akina gelebilecek her turlu testten gecti ve bu bebek bunlari yasarken, henuz anne karninda olmasi gereken bir donemde, yani 6 bucuk aylikti.

Ozel bir norologun, bu bebek yuruyemez, buna simdiden kendinizi alistirin dedigi o bebek, annesi ile birlikte bu olumsuz sozleri sarfeden doktorun ofisini ziyaret ettiler, nasil biliyor musun?
Ofiste dagitilmadik, karistimadik yer koymayarak;
Bunu yapan kim di peki?
Iste o oturmaz, yuruyemez dedigi bebekti.

Uzattim ama demek istedigim;
Sakin bu sacma sapan olumsuz dusuncelere kapilip ta bebeginden bir an bile umidini kesme, bak inan ben burda uzuldum, yapma bunu..

Mail adresini kaydettim evet, hatta hergun acip bakiyorum ama seni de ben goremiyorum, sanirim farkli zamanlar da online oluyoruz.
Umarim denk gelebiliriz.

Opuyorum arkadasim seni de bebisini de..

Son düzenleme:
canlarım rabbim ikiniz ve ikiniz gibi evlat yetiştirme gayretinde olanların yardımcısı olsun dayımın kızının bebişi özürlüydü sadece yatıyodu büyümüyorda bizlerin elinden hiç birşey gelmiyor derdi sadece çeken biliyor ama yılmadı 4yıla ölür diye doktorun tanı koyduğu bebişi 14 yaşında aynı düzelmedi ama onun bana hiç zararı yokki o büyümeyen bebeğim benim diyor tek korkusu tabiki bana bişey olursa inşallah rabbim size bu tip bi acı yaşatmaz inşallah koşup oynadığını görüp bu üzüntülerim boşunaymış diye dua ederken buluruz sizi
ve canım siz mutlu huzurlu olun ki çevrenizdekilerde mutlu huzurlu olsun inşallah yanınızda hep doğru insanlar olur ve Allah yardımcınız olsun

ah canim insallah dedgin gibi olur hersey.inan bunun icin herseyimi veririm.umudumu yitirmedim :sinifsinif:yinede oglum düzelcek diyebiliyorum.ama iste bazen öyle bi an oluyorki yikildigimi yoruldugumu hissetip kahrediyorum kendimi.esimde öyle ikimizde sadece oglumun gözünün icine bakip dua ediyoruz.canim benim ne zaman acik olcagim belli olmuyor.hafta ici terapisi var yarin doluyum.ama persembeöglen 2gibi acalim.bütün gündüz bosum ogün.aksam 6da oglumun yüzme kursu var sadece.cok sagol cnaimya.oglusun nasil benim icin öp mis kokuluyu.:1hug:

Canım bizim tanıdığın kocası da 3 yaşında yürümüş öyle anlatmıştı. Yani yürüme gecikmesi olabiliyor demek ki. Adam şimdi normal çalışıyor 2 de çocukları var.

iSvicre icin bir fikrim yok ama, bugune kadar okadar cok kontrolden gecti ki bebegim, bir an bile umutsuz bir yorum beyan etmediler, aksine rutin kontroller icin evimize gelen hemsiresi, beni fazla aceleci ve pinpirikli buldugunu soylemisti.
Gerci ben onu dinlemedim, sonucta bebegi ile 24 saat zaman geciren bendim,
suphelerimden arinabilmek icin de nitekim hastanenin yolunu tuttum.

Bebegim 2 gundur kendini ittirerek emekleme isini daha da cogaltti.
Ayrica dønme egilimleri var, desteksiz daha iyi oturuyor simdilerde.
Egzersizlere devam ediyoruz,
EEG sonucunu henuz alamadik, hala diken ustundeyim anlayacagin.

Umarim denk gelir ve irtibata gecebiliriz.

Sevgiler..

Son düzenleme: