Cok mutsuzum, yasama sevincimi kaybettim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beim oglumun basi asiri atesliydi hep.ve göz kaymalri odaklanma oluyordu.epilepsi degil oglum.bende gelisim gerilig olmadi.arada nöbetlerim oluyodu,e idrar kacirma hatirladigim kadariyla.ama simdi iyiyim gecti atlattim 10yil önce.

Arkadasim, cok gecmis olsun.
Ama bu hastaligin cok sebepleri var ben genel olanlari baz aldim.
Ayrica ben doktorumuza;
Oglumun ne bir havalesi ne bir atagi ne de bir goz kaymasi var neden eeg istediniz diyorum?
Bana dedigi sey;
bir de uyku nobeti varmis, anlik atessiz de havale gecirmis olabilir diyor.

Dusunmekten kafayi yiyecegim...

kizlar zor ama gececek insallahh.atatacagiz iyi olcaklar lütfen iyi düsünelim.ben bunu yapmak zorundayim.sizde yapin.artik ben cikiyorum kizlar.sabah erken uyandim ve yarinda öyle olca.bugün fizyo terapisi vardi yarin yüzme kursu diger gün oyun terapisi.yani cok yogun ve yorucu bi dönemdeyim ben.sizleri ve burayi hep takip edip,gündemde tutacagim.bilgileirimizi paylasalalim.sizlere yardimci olcagim bi konu olursa bana özelden yazin.herkse iyi geclelr.bebisleri öptüm by.

benim bebeğim doplerde iki ay geri tespit edildi 35 inci hafatada su yetersizmiş beslenmesi çok azmış su azlığından dr umun bir an önce almasını istiyordum birdaha hamile kalamama riskim vardı ama 3 hafta susuz bekletti 38 de alıcam dedi
ve 37nin ortalarında gittik bebeğin hayatı tehlikeye girmiş hiç su yok dedi acilen sezeryana aldı
2 kilo doğdu çok gergindim dr a kızgındım

Bebeginiz suan nekadarlik?
Herhangi bir gelisim geriligi var mi?

bazen diyorumki, bebek olmayacak bir kocan birde kendin tamam diyorum.

canım sorumluluk çok fazla anne olunduğunda sürekli gözlerine bakan bir bebek neyine güvendin diyorum bazen sanki kendine çok vakit ayırıyordunda diyorum
ama işte yıllarca olmadı 8 yıl aşk kırıntısı sen kaç yaşında anne oldun
yetersiz hissediyorum anne olarak sevgi şevkat gösteremediğimi düşünüyorum

şu an 3 buçuk aylık ama kilo için dr hemen hemen yakaladı dedi

Ben kendimden nefret ediyorum;
Bu aralar soyledigim tek sey;
keske dogurmasaydim seni oluyor
Nasil vicdan azabi cekiyorum bir bilsen...

allahın takdiri, böyle düşünme, hepimizin başına heran bişeyler gelebilir, allahın verdiğine şükretmeliyiz. bazen şer görünende hayır, hayır görünende şer olabiliyor.

irkilme var özele götürdük arada iki el ve ayağını aniden açıyor korkmuş gibi irkilme diyebilirim dr un yanındada oldu sordum gayet normal dedi

Arkadasim; bu gibi durumlarda erken teshis cok cokk onemli:
Benim bebegim icin evimize gelen hemsiresi (rutin kontroleri icin)
hep iyi dedi ama ben bir anne olarak hep endiseli idim.
Nihayetinde dedigim de cikti.
Fiziksel olarak benimki de cok cok iyi
(10 kilo 74 cm)
ama gel gor ki problem sadece bu degil...

ben 23 yaşında nne oldum şuan 24 üm. hamilelik bana sürpriz oldu ama sonra çok sevindim, çok seviyorum oğlumu ama hasta olunca ömrümden ömür gidiyor bazenn.

yotube de, irkilme ve sicramalari farkli bebeklerle gosteren videolar var.
Normal bir irkilme ile farkli bir irkilme cok cabuk farkediliebiliyor.

yotube de, irkilme ve sicramalari farkli bebeklerle gosteren videolar var.
Normal bir irkilme ile farkli bir irkilme cok cabuk farkediliebiliyor.

ok bakarım canım
ben çok araştırdımbu geri olma durumu genetikmi yoksa anne karnında oluşan bir problemdenmi kaynaklandığı çok önemliymiş

ama sizde kromozomlarda bir şey yok demiştiniz değilmi

kendiniz suçlamayın kızlar, siiz istemedinizki bu durumu, çekilicek dert var ve çekiliyor bir şekilde. sorunu kabul edip çözüm yolllarını aramak lazım, neden böyle oldu sorusunu boşverin

ok bakarım canım
ben çok araştırdımbu geri olma durumu genetikmi yoksa anne karnında oluşan bir problemdenmi kaynaklandığı çok önemliymiş

Arkadasim;
gelisim geriligi bir tarafa;
eger bebeginin kasilmalari ve irkilmeleri varsa,
hele hele elleri hep yumruksa;
lutfen beni dinle ve baska bir doktora yonlen.
Erken teshis cok onemli..

Evet, kromozom testi yapildi, temiz cikti..
( bu test down sendromu icindi)

Arkadasim;
gelisim geriligi bir tarafa;
eger bebeginin kasilmalari ve irkilmeleri varsa,
hele hele elleri hep yumruksa;
lutfen beni dinle ve baska bir doktora yonlen.
Erken teshis cok onemli..

saol canım götürücem yarın umarım hiçbirşey yoktur dr lar eşimin yanında hep bana çok evham yapıyorsunuz diyorlar eşimde sanki benim kuruntummuş gibi davranıyor