Evet, kromozom testi yapildi, temiz cikti..
( bu test down sendromu icindi)
benim hiç duymadığım bir şey nöbet geçirmeden epilepsi olması hep epilepsi olanlar nöbet geçirir sanardım
öncelikle çok geçmiş olsun. inşallah bebeğinizin birşeyi yoktur. iş arkadaşımın oğlu 5-6 yaşına kadar konuşamamış. ildeki birçok doktor gezmişler. zeka geriliği vardır demişler. sonra başka bi prof bulup götürdüklerinde zeka geriliği değil IQsunun yüksek olduğu anlaşılmış. şimdi oğlu 25 yaşında ve mühendis.
Aaaa, bu arada ben de Danimarka da yasiyorum.
Nerdesiniz?
Kbhda yasiyorum ya siz? Bu arada insallah cocugunuz iyilesmistir, bir degisme varmi?? okuyamadim geri msjlari ama...
kizlar zor ama gececek insallahh.atatacagiz iyi olcaklar lütfen iyi düsünelim.ben bunu yapmak zorundayim.sizde yapin.artik ben cikiyorum kizlar.sabah erken uyandim ve yarinda öyle olca.bugün fizyo terapisi vardi yarin yüzme kursu diger gün oyun terapisi.yani cok yogun ve yorucu bi dönemdeyim ben.sizleri ve burayi hep takip edip,gündemde tutacagim.bilgileirimizi paylasalalim.sizlere yardimci olcagim bi konu olursa bana özelden yazin.herkse iyi geclelr.bebisleri öptüm by.
Normal birşey oldugunu düşünüyorum inşallah cabucak atlatırsınız..
Ne kadar üzgün oldugunu anlayabiliyorum ama testlerde temiz çıkmış cok şükür bence normal bir drum..
Arkadasim nerelerdesin?
Mail adresini ekledim ama hic gorunmuyorsun?
Bir problem yoktur umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?