ÇOK MUTSUZUM

eskidengulerdi

Bismillahirrahmanirrahim - 02/10/2017
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
238
808
53
Kaç gündür o kadar canım sıkkın ki.... Eşime, çevremdekilere belli etmek istemesemde dün akşam en sonunda dayanamadım ve saldım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim neyim olduğunu sordu bende çocuk sahibi olamayacakmıyız biz dedim.... Ben 6 yıl önce kürtaj oldum. 6 yıl boyunca eşim korundu. Ama 4-5 aydır artık korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bir arkadaşım 3 aylık evli dün hamile olduğunu söyledi. Ve sonuna ekledi Allah sizede en kısa zamanda çocuk versin.... İşte bunu duymaktan çok zoruma gidiyo...:( Hamile kalmak evlat sahibi olmak istiyorum :( Psikolojim çok bozuldu :(

Kaç gündür o kadar canım sıkkın ki.... Eşime, çevremdekilere belli etmek istemesemde dün akşam en sonunda dayanamadım ve saldım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim neyim olduğunu sordu bende çocuk sahibi olamayacakmıyız biz dedim.... Ben 6 yıl önce kürtaj oldum. 6 yıl boyunca eşim korundu. Ama 4-5 aydır artık korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bir arkadaşım 3 aylık evli dün hamile olduğunu söyledi. Ve sonuna ekledi Allah sizede en kısa zamanda çocuk versin.... İşte bunu duymaktan çok zoruma gidiyo...:KK43: Hamile kalmak evlat sahibi olmak istiyorum :KK43: Psikolojim çok bozuldu :KK43:
6 yıl önce neden kürtaj oldun, 6 yıl korunmuşsunuz ve yeni düşünmeye başlamışsın stres olmak için biraz erken değil mi. Rahat ol psikoloji çok önemli, Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah.

Kaç gündür o kadar canım sıkkın ki.... Eşime, çevremdekilere belli etmek istemesemde dün akşam en sonunda dayanamadım ve saldım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim neyim olduğunu sordu bende çocuk sahibi olamayacakmıyız biz dedim.... Ben 6 yıl önce kürtaj oldum. 6 yıl boyunca eşim korundu. Ama 4-5 aydır artık korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bir arkadaşım 3 aylık evli dün hamile olduğunu söyledi. Ve sonuna ekledi Allah sizede en kısa zamanda çocuk versin.... İşte bunu duymaktan çok zoruma gidiyo...:KK43: Hamile kalmak evlat sahibi olmak istiyorum :KK43: Psikolojim çok bozuldu :KK43:

canım 4 ay, bu kadar üzülmek için çok kısa

canim 1 yil zaman ver kendine. cok nadiren ilk denemede hamile kaliniyor, cogu kisi 1 yila kadar ugrasiyor dogal yollarla hamile kalabilmek icin. 4 ay gercekten cok kisa bir süre, kafaya takmaya asla degmez. 1 yildan sonra baktin olmuyor, cok sükür Allahima ki, tip artik o kadar gelisti ki, cocuksuz kalan aile sayisi minimuma düstü. umudunu yitirme, bol bol dua et. isterken de hayirlisini iste canim.

canim 1 yil zaman ver kendine. cok nadiren ilk denemede hamile kaliniyor, cogu kisi 1 yila kadar ugrasiyor dogal yollarla hamile kalabilmek icin. 4 ay gercekten cok kisa bir süre, kafaya takmaya asla degmez. 1 yildan sonra baktin olmuyor, cok sükür Allahima ki, tip artik o kadar gelisti ki, cocuksuz kalan aile sayisi minimuma düstü. umudunu yitirme, bol bol dua et. isterken de hayirlisini iste canim.
Moral verdiğin için çok teşekkür ederim :KK200:

çok gerilmişsiniz

bu nedenle olacağı varsa da olmaz

ne olur başka şeylere odaklanmaya çalışın

hayatınızda bir yoğunluk yaratın

bir zorunluluk bulun beyniniz onunla meşgul olsun

en kısa zamanda kucağınıza almanız dileği ile

ben de endometriyosiz vardı, asistan dr hamile kalamazsın dedi 6 ay sonra doğal yoldan hamileydim :) yani stres yapma hamile kalmak istiyorsan stres senin düşmanın
Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar :(

6 yıl korunmuşsunuz zaten yeni denemeye başlamışsınız
bence kendini bu kadar streslendirme olacağı varsa da olmaz
ya bu kadar istiyorsaydın neden daha erken korunmayı bırakmadın ki?

ben olayı çok net anlayamadım
6 yıl önce bebek istemişsiniz, kalp atışı yokmuş ok
demişsiniz ki eşim 6 yıl boyunca korundu... neden? bebek isterken istememeye mi başladınız? hem de 6 yıl?
şimdi 4-5 aydır tekrar mı istiyorsunuz? 4-5 aydır olmadı diye mi bu kadar psikolojiniz bozuldu?
bana sanki başka bir şey daha sizi üzüyormuş gibi geldi
eşiniz mi çok gönüllü değil bebek mevzusuna?

çok gerilmişsiniz

bu nedenle olacağı varsa da olmaz

ne olur başka şeylere odaklanmaya çalışın

hayatınızda bir yoğunluk yaratın

bir zorunluluk bulun beyniniz onunla meşgul olsun

en kısa zamanda kucağınıza almanız dileği ile
Aminnnnnn Allah duysun sesinizi <3

Çok Üzüldüm. . Ben örnek vereyim size kendimden motive olun ben 1 düşük 1 kürtaj oldum 1 sene korundum 1 kere korunmadim hamile kaldım şu an kızım 1 yaşında siz uzun süredir korunmussunuz o yüzden yumurtlama zamanınızı takip edin bol bol :D Rabbımin izniyle olur inş ama rahat kafayla doktorada gidebilirsin tahlil falan yaptır için rahat olsun bol bolca dua et

ben olayı çok net anlayamadım
6 yıl önce bebek istemişsiniz, kalp atışı yokmuş ok
demişsiniz ki eşim 6 yıl boyunca korundu... neden? bebek isterken istememeye mi başladınız? hem de 6 yıl?
şimdi 4-5 aydır tekrar mı istiyorsunuz? 4-5 aydır olmadı diye mi bu kadar psikolojiniz bozuldu?
bana sanki başka bir şey daha sizi üzüyormuş gibi geldi
eşiniz mi çok gönüllü değil bebek mevzusuna?
Yok ben kürtaj olduktan sonra arka arkaya babamı kayınpederimi eniştemi babaannemi kaybettim. Biraz sarsıldım. Eşimde hep bana daha zamanı var dedi bide işleri pek iyi değildi. Buda beni çok üzüyordu. Galiba haklısınız buda beni biraz üzüyordu.

Bu kadar yanıp tutuşuyorken neden 6 yıl beklediniz :) Yumurta dondursaydınız keşke.Düşük sebebine bakıldı mı?Çok gereksiz ara vermişsiniz.Ki 4 ay nedir ki Düşükten sonra benim de 8 ay oluyor hala kalamadım ben de,daha uzun sure bekleyen ablalarımız ,arkadaşlarımız var hem.Tedavi olun takip yaptırım bari,yaptırdınız mı?

Back
X