Çok mutsuzum :(

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba hanımlar,

Sadece içimi dökmek için açtığım konu..
Sanırım yavaş yavaş benliğimi kaybediyorum, gün geçtikçe daha da hissizleşiyor, Hayata dair hiçbir hevesimin kalmadığını hissediyorum..
26 yaşında, 1.5 yılı aşkındır evliyim..

Her durumda beni eleştirebilen, her şeyin en iyisini kendinin bildiğini sanan bir eşe sahibim..
Bana karşı yaptığı en ufak şeyi lütuf sayan..
Dün çay yaptım, getirdim içtik, sen alır mısın dedim bardakları ve tepsiyi aldı gidiyor, bana baktı ve “ sen hangi sevabı işledin de benim gibi birini nasip etti Allah sana” gibi bir cümle kurdu..

Bir tepsi götürme eylemine bu lafları etti...
Kendini nerede görüyor hiç bilmiyorum, sadece kendisinin mi yaptığını sanıyor böyle şeyleri veya hangi düşünceye dayanarak söylüyor hiç bilmiyorum..
Sanırım ben hiçbir şeyi hak etmeyen biriyim..

Yaşadığım evlilik evlilik değil, yaşadığım hayat ise hayat değil..
Tüm aktivitem gün içinde alt katımda oturan dedemlere inmek ve ders çalışmak..
Fazlasıyla maddi sıkıntı çekiyoruz şuan, en son bir sinemaya vs bir yere ne zaman gezmeye gittiğimizi hatırlamıyorum.. Ben böyle değildim, sosyal bir insandım..

Böyle bir evliliğe tahammül edecek bir insan değildim, tamam şiddet ihanet yalan vs bir şey yok ama , sadece bunlardan ibaret değil ki..
Bunlar zaten olmaması gereken şeyler değil mi , eşin bunları yapmaması bir lütuf değil ki..
Mesela eskisi gibi sevdiğini hissetmiyorum artık, bunu gözlerinde görüyorum..

Tek kelime edecek bir sohbet olmadan, birlikte bir şeyler yapmaktan zevk almadan, en önemlisi karşımda beni gerçekten anlamayan bir insanı görmek, beni bu depresyon mu desem, bunalım mı desem, boşvermişlik mi desem bu buhranın içine attı..

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, birinin devamlı beni kötülemesi çok zoruma gidiyor...
Neden ayrılmıyorsun diyeceksiniz, sanırım en kötü olabilecek ihtimal gerçekleşti.. ALIŞTIM BÖYLE MUTSUZ YAŞAMAYA.. Ne kadar acı :( ...
Doğru düzgün iki lafı bir araya getiremedim, kusuruma bakmayın.. bu da dursun bir kenarda yıllar sonra bakarım belki...

Tepsi götürdüğü için mi kendini nimetten saymis? Ilginc. Kafasını kasidigi icin de kendiyle gurur duyuyor mu? Siz de onu biraz aşağılayıcı ama saka yapar gibi görünen laflara maruz biraksaniza. Ne diye altta kalıyorsunuz. Bak bu yemegi senin icin yaptim ye de bana dua et, bak bulasik makinasini calistirdim artik kendimi fasulye gibi nimetten sayabilirim falan deyin mesela. En gicik oldugum insan tipi. Kimle evlense de ona hayati dar eder böyle insanlar. Allah sabir ve kolaylik versin

Merhaba hanımlar,

Sadece içimi dökmek için açtığım konu..
Sanırım yavaş yavaş benliğimi kaybediyorum, gün geçtikçe daha da hissizleşiyor, Hayata dair hiçbir hevesimin kalmadığını hissediyorum..
26 yaşında, 1.5 yılı aşkındır evliyim..

Her durumda beni eleştirebilen, her şeyin en iyisini kendinin bildiğini sanan bir eşe sahibim..
Bana karşı yaptığı en ufak şeyi lütuf sayan..
Dün çay yaptım, getirdim içtik, sen alır mısın dedim bardakları ve tepsiyi aldı gidiyor, bana baktı ve “ sen hangi sevabı işledin de benim gibi birini nasip etti Allah sana” gibi bir cümle kurdu..

Bir tepsi götürme eylemine bu lafları etti...
Kendini nerede görüyor hiç bilmiyorum, sadece kendisinin mi yaptığını sanıyor böyle şeyleri veya hangi düşünceye dayanarak söylüyor hiç bilmiyorum..
Sanırım ben hiçbir şeyi hak etmeyen biriyim..

Yaşadığım evlilik evlilik değil, yaşadığım hayat ise hayat değil..
Tüm aktivitem gün içinde alt katımda oturan dedemlere inmek ve ders çalışmak..
Fazlasıyla maddi sıkıntı çekiyoruz şuan, en son bir sinemaya vs bir yere ne zaman gezmeye gittiğimizi hatırlamıyorum.. Ben böyle değildim, sosyal bir insandım..

Böyle bir evliliğe tahammül edecek bir insan değildim, tamam şiddet ihanet yalan vs bir şey yok ama , sadece bunlardan ibaret değil ki..
Bunlar zaten olmaması gereken şeyler değil mi , eşin bunları yapmaması bir lütuf değil ki..
Mesela eskisi gibi sevdiğini hissetmiyorum artık, bunu gözlerinde görüyorum..

Tek kelime edecek bir sohbet olmadan, birlikte bir şeyler yapmaktan zevk almadan, en önemlisi karşımda beni gerçekten anlamayan bir insanı görmek, beni bu depresyon mu desem, bunalım mı desem, boşvermişlik mi desem bu buhranın içine attı..

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, birinin devamlı beni kötülemesi çok zoruma gidiyor...
Neden ayrılmıyorsun diyeceksiniz, sanırım en kötü olabilecek ihtimal gerçekleşti.. ALIŞTIM BÖYLE MUTSUZ YAŞAMAYA.. Ne kadar acı :KK43: ...
Doğru düzgün iki lafı bir araya getiremedim, kusuruma bakmayın.. bu da dursun bir kenarda yıllar sonra bakarım belki...
Siz mutsuzsunuz belki eşinde mutsuz.Belki hiç suçunuz yokken size çatıyor.
Belkide maddi imkansızlıklar ,gençliğinizi doya doya yasayamamaniz ikinizi de bunalttı.
Umarım herşey ikiniz için de güzel olur.Evliliğinizi kaygısız yaşarsınız.

Saka olmasin?
Saka yapmadiysa tepsiyi alip kafasina gecirip “ne gunah isledim de senin gibisiyle evlendim” demeniz icap ederdi cunku

Şaka yapmadı, buna benzer sözler eder zaman zaman, ne şanslısın benim gibi biriyle evlendin gibi..
Hayatımın en büyük şanssızlığı yanlışın var der geçerim..

Ortak paylasim yok diyorsunuz ya evlilik oncesi nasildi anlamadiniz mi?

Soyledigini sakayla gulerek soylediyse soru yok aslinda.
Fakat kinayeyle soylediyse cok kirici ve psikolojik siddete girer.

Ozguveninizi kaybetmeyin .
Beni tanimiyordun da evlendin kendin istedin.
Sen sanki cok mukelsin gibi karsilik verebilirsiniz.

Siz mutsuzsunuz belki eşinde mutsuz.Belki hiç suçunuz yokken size çatıyor.
Belkide maddi imkansızlıklar ,gençliğinizi doya doya yasayamamaniz ikinizi de bunalttı.
Umarım herşey ikiniz için de güzel olur.Evliliğinizi kaygısız yaşarsınız.

Güzel olabilir mi bir şey bu saatten sonra ikimiz için ? İnan’ın bilemiyorum..
Kendime acıyorum sadece.. mutsuz bir hayata mahkum edip böyle yaşamayı kabullendiğim için..

Hep böyleyse EGO’su tavan yapmış eşinin sende ona o şekilde davran sürekli böyle biri çekilmez mutsuzluğa iter sizi

Ortak paylasim yok diyorsunuz ya evlilik oncesi nasildi anlamadiniz mi?

Soyledigini sakayla gulerek soylediyse soru yok aslinda.
Fakat kinayeyle soylediyse cok kirici ve psikolojik siddete girer.

Ozguveninizi kaybetmeyin .
Beni tanimiyordun da evlendin kendin istedin.
Sen sanki cok mukelsin gibi karsilik verebilirsiniz.

Yok şaka değil, dediğiniz gibi kinaye ile söyledi.. tam da onu ima etti..
Beni çok sevdiğini, beni benden daha çok düşündüğünü bildiğim biriydi kendisi...

Güzel olabilir mi bir şey bu saatten sonra ikimiz için ? İnan’ın bilemiyorum..
Kendime acıyorum sadece.. mutsuz bir hayata mahkum edip böyle yaşamayı kabullendiğim için..
Bu ikiniz için de geçerli yani eşinde senin gibi mutsuz olabilir.Yani erkek diye duygusuz değiler ya..
O da maddi kaygı duyuyordur, o da hayatını yasayamadigiñi düşünüyordur.
Burda ikinize düşen sırt sırta verip şu zor günleri atlatmaya çalışmanız.
Birbirinize alınmayı bırakıp şu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışmanız gerekir.

Hep böyleyse EGO’su tavan yapmış eşinin sende ona o şekilde davran sürekli böyle biri çekilmez mutsuzluğa iter sizi

Bu tarz konularda düşüncesi bu evet, ben çok şanslıymışım onun gibi biriyle evlendiğim için..
onun dışında da çoğu konuda dediğim gibi her şeyin en iyisini kendi bildiğini iddia eder gibi konulur zaman zaman

Bu tarz konularda düşüncesi bu evet, ben çok şanslıymışım onun gibi biriyle evlendiğim için..
onun dışında da çoğu konuda dediğim gibi her şeyin en iyisini kendi bildiğini iddia eder gibi konulur zaman zaman

Alllah yardımcınız olsun herşey de ben diyor bunu da anladığım kadarıyla kaldıramıyorsunuz sakin bir dille konuşmayı denediniz mi

Şaka yapmadı, buna benzer sözler eder zaman zaman, ne şanslısın benim gibi biriyle evlendin gibi..
Hayatımın en büyük şanssızlığı yanlışın var der geçerim..
Pfffff agir gerizekali yani adam. Ne zor. Surekli bu sekildeyse sizi asagiliyor, neden katlaniyorsunuz ki yazik degil mi caniniza

Pfffff agir gerizekali yani adam. Ne zor. Surekli bu sekildeyse sizi asagiliyor, neden katlaniyorsunuz ki yazik degil mi caniniza

Ben çok kötü bir insanım sanki, ve kendini nerede görüyor bilmiyorum.. tek bildiğim şaka yapmadığı..
Dediğim gibi Hayata küstüm, hiçbir şeyden zevk almaz hale geldim..

Şiddet nasıl yok? Adam psikolojik şiddet yapıyor daha ne olsun? İlla kafa göz kırması gerekmez.

Bahsettiğim sözlerden sonra dediğiniz gibi kendime olan güvenim yok olmaya başladı.. ne şanslısın benim gibi biriyle evlendin vs sözleri öyle yer etti ki kafamda..
sanki ondan başka kimse benimle evlenmek istemez, beni sevmez gibi bir algı yarattı..

Back
X