• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mutsuzum (((

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Merhaba arkadaslar.morelim cok bozuk.subat ayi adet gormedim.oysa adetlerim hep duzenliydi niye oyle oldu bilmiyorum.simdi yazicaksiniz doktora git ama su aralar biraz maddi sikintilar var diye esim bi kac gun sabr et goturucem doktora dedi.bu bi yana her aksam bas agrisi uykusuzluk sinir stress esimle iliskiye bile girmek istemiyorum.acaba adet olmadim diyemi boyle oldu?dun aksam kendiligimden aglamaya basladim durduramiyordum goz yaslarimi sinirlerim cok bozuk.boyle bi sey yasayan oldumu?ne ola bilirki kist falanmi var neden adet olmadim ama adet sancim var.hic bi sey alnamadim bildigim teksey cok mutsuzum bunla alakalimi acaba?

Kaç gün gecikti adetiniz korunuyormusunuz yani hamile olma ihtimaliniz de var
Ayrıca bazen böyle gecikmeler oluyor steet hava şartları etkiliyor o halinizde ona bağlıdır büyük ihtimal en yaki n zamanda gidin bari

Kaç gün gecikti adetiniz korunuyormusunuz yani hamile olma ihtimaliniz de var
Ayrıca bazen böyle gecikmeler oluyor steet hava şartları etkiliyor o halinizde ona bağlıdır büyük ihtimal en yaki n zamanda gidin bari
Yok bi kac tanr test denedim hamile degilim.bu gun 18gun oldu bu gun gecikme.of cok uzucu bi durum bu morelum cok bozuk surekli kafami dagitmak icin ugrasiyorm ama olmuyor.

Merhaba arkadaslar.morelim cok bozuk.subat ayi adet gormedim.oysa adetlerim hep duzenliydi niye oyle oldu bilmiyorum.simdi yazicaksiniz doktora git ama su aralar biraz maddi sikintilar var diye esim bi kac gun sabr et goturucem doktora dedi.bu bi yana her aksam bas agrisi uykusuzluk sinir stress esimle iliskiye bile girmek istemiyorum.acaba adet olmadim diyemi boyle oldu?dun aksam kendiligimden aglamaya basladim durduramiyordum goz yaslarimi sinirlerim cok bozuk.boyle bi sey yasayan oldumu?ne ola bilirki kist falanmi var neden adet olmadim ama adet sancim var.hic bi sey alnamadim bildigim teksey cok mutsuzum bunla alakalimi acaba?
Sigortanız yok mu arkadaşım?
Devlet hastanelerinde parasız muayene olunuyor.

Yok bi kac tanr test denedim hamile degilim.bu gun 18gun oldu bu gun gecikme.of cok uzucu bi durum bu morelum cok bozuk surekli kafami dagitmak icin ugrasiyorm ama olmuyor.
Niye bu kadar stres yapiyosunuz kendinize peki biraz rahatlayın bi yatın uyuyun dinlenin kitap okuyun kafanızı dağıtın

HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak merhaba..
Hamile olabilir misiniz?
Veya son zamanlarda ağır bir rahatsızlık geçirdiniz mi?
5kg'dan fazla ani kilo artış veya kaybınız oldu mu?
Psikolojik olarak kafaya ciddi şekilde birşeyler taktınız mı?
Iklimsel olarak yer değiştirdiniz mi?
Hormon değerlerinizde değisme olabilir mi?
Bunların hepsi adet gecikmesinin sebebi olabilir.

Aslo
HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak merhaba..
Hamile olabilir misiniz?
Veya son zamanlarda ağır bir rahatsızlık geçirdiniz mi?
5kg'dan fazla ani kilo artış veya kaybınız oldu mu?
Psikolojik olarak kafaya ciddi şekilde birşeyler taktınız mı?
Iklimsel olarak yer değiştirdiniz mi?
Hormon değerlerinizde değisme olabilir mi?
Bunların hepsi adet gecikmesinin sebebi olabilir.
Aslinda evet 4 aydir evliyim.wehirden basqa bi yere tasindim evlenince o yuzden ola bilirmi?ama il uc ay duzenliydi.hamileluk oldugnu sanmiyorum fazlasiyla test denedim stress evet bu ay ciddi stress de oldu.bu yuzden olurmuki?daha oncede stressli zamanlarim oldu ama hic gecikmedi.keski sadece bu sebeblerden olsa.

Back
X