• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

.. ? Sokak hayvanlsrina destek vermen ne guzel⭐️ Hobbyleriniz varmi ? Biraz kendinizi yeniliyen .. hamama gidin veya dus alirkan ( tüm olumsuzluklar gitsin ) diye söyleyin belki iyi gelir.. sonra disari cikarken süslenin cok güzel birgün olacak diyin.( ogun hic birsey olmadza bile :) ben cok yaparim :KK70: . dogayi seyrettin.. sabah penceri actignizda o okjeni alin derin derin...hayatta mutlu edecek cok sebeb var kendinizi küstürmeyin.. cok degerliniz siz.. sizi sevenler var..gülümsediginiz görmek icin sabirsizlikla bekleyenler var.. ( dualar edin) bunlsr tavsiye.. ama neden olmazsin mutluluk icinde seni bekliyor bul diye :) :KK55::KK19::KK25:
Hobilerim vardı tabi ama artık hiç birini yapacak isteğim yok çok güzel tavsiyeler bunlar ama hiç bir şey yapmak mutlu etmiyor ki beni yinede zorluyorum kendimi mutlu olmasam da isteksizde olsam bir şeyler yapmaya umarım bir gün iyileşir ve her ne yapıyorsam isteyerek mutlu olarak yaparım :KK43:

Ne yapsam mutlu olamıyorum geziyorum alışveriş yapıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum hiç bir sıkıntım yok ailevi problemim yok ama yinede mutsuzum ruh gibi dolaşıyorum hiç bir şey mutlu etmiyor hic bir amacım yok zaten ki her sey manasız geliyor yaşamakda dahil yaşım daha genç ama çok ömrüm yoktur diye dua ediyorum çünki böyle yasamaktansa ölmek daha iyi diye düşünüyorum ilaç kullandığım halde aynıyım belki şımarıklık senin yaptığın diyeceksiniz ama emin olun böyle değildim ben en ufak şeye sukreden hayatı dolu dolu yaşayan bir insandim ne olduysa bu son altı aydır oldu ne olacak benim sonum bilmiyorum ve hep böyle kalmaktan çok korkuyorum

Belkide haplarını değiştirmen gerekiyordur
Tekrar bir psikayatri uzmanına görünsen
Belki ilaçlarını değiştirir

Eğer hayatta birçok istediğine sahip olduysan evet zor mutlu olursun ama etrafında mutlu olmanı gerektirecek binlerce sebep vardır mutlaka sağlığın ailen maddi imkanların.daha yararlı işler hayata bakışını değiştirir mesela bi sosyal sorumluluk projesinde yer almak gibi
Yok eskiden de aynı şartlara sahiptim ama böyle değildim tabi hastalıktan sonra böyle oldum

Ne yapsam mutlu olamıyorum geziyorum alışveriş yapıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum hiç bir sıkıntım yok ailevi problemim yok ama yinede mutsuzum ruh gibi dolaşıyorum hiç bir şey mutlu etmiyor hic bir amacım yok zaten ki her sey manasız geliyor yaşamakda dahil yaşım daha genç ama çok ömrüm yoktur diye dua ediyorum çünki böyle yasamaktansa ölmek daha iyi diye düşünüyorum ilaç kullandığım halde aynıyım belki şımarıklık senin yaptığın diyeceksiniz ama emin olun böyle değildim ben en ufak şeye sukreden hayatı dolu dolu yaşayan bir insandim ne olduysa bu son altı aydır oldu ne olacak benim sonum bilmiyorum ve hep böyle kalmaktan çok korkuyorum

Ara ara herkeste olan durum mutsuz olmak herseyinin olmasi ama mutlu olamaman bende yaşadım bu duyguyu tabiki sizin kadar ciddi deil. Ben bu durumda dua etmeyi seçtim bol bol dua ettim Rabbime sigindim ve namaz en onemliside. Bisey olsugunda mesela kimseye anlatamiyosun diyelim yada seni kimsenin anlamadigini düşünüyorsun namaz kil dua et Rabbinle dertles kimseye soluyemedigin seyleri ona soyle yardim iste yalvar agla inan bana cok iyi geliyor. Ayni yastayiz Umarim hersey istediğin gibi olur

Bence destek almalısın. Anlattığın kadarıyla iyi hayat standartların ve sosyal çevren de var. profesyonel birinden yardım alman senin için faydalı olacaktır.

Ara ara herkeste olan durum mutsuz olmak herseyinin olmasi ama mutlu olamaman bende yaşadım bu duyguyu tabiki sizin kadar ciddi deil. Ben bu durumda dua etmeyi seçtim bol bol dua ettim Rabbime sigindim ve namaz en onemliside. Bisey olsugunda mesela kimseye anlatamiyosun diyelim yada seni kimsenin anlamadigini düşünüyorsun namaz kil dua et Rabbinle dertles kimseye soluyemedigin seyleri ona soyle yardim iste yalvar agla inan bana cok iyi geliyor. Ayni yastayiz Umarim hersey istediğin gibi olur
İnşallah cok sagolun

Back
X