- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Bugun baristik aslinda ama beynim cok yorgun elimi kaldircak halim yok2 gün sonra barışırsınız, kavga evliliğin tuzu biberi derler
Hele bir de hiç yoktansa o kavgalar , her kavga kalbe ayrı bi darbe ..."Evlilikte kavga etmek normaldir, her evlilikte olur" diye dusunmuyorum kesinlikle.. Elbette fikir ayriliklari, tartismalar olabilir ama her kavga kalpte bi sogukluk yapip sevgi ve saygiyi yavas yavas bitiriyor..
Ah maşallah ne tatlı kızın varmış...Bu sürekli olan bir şey mi? Birbirinize sürekli bağırır mısınız? Eğer değilse, akşamki halimizden utandım, bir daha böyle olmayalım şeklinde konuşun bence. Hele çocuğu bile korkutacak kadar bağırıp çağırmak çok yanlış. Bazen kızımın yanında eşimle hararetli konuşmalara giriyoruz, tartışma bile değil, gündelik herhangi bir mevzu filan... Kızım gelip ikimizi de güldürmeye çalışır yavrum, dikkat çekmeye çalışır, sürekli kakara kikiri olmamıza alışmış, o ciddiyetten bile hoşlanmıyor, ürküyor yavru. Bağırıp çağırmalar kim bilir nasıl korkutur onları?
Eğer sürekli olan bir şeyse bunları düzeltmek için daha radikal çözümler bulmalısınız.
Teşekkürler.Ah maşallah ne tatlı kızın varmış...
Bagirma cagirma ve hakaret etme seklindeki kavgalar her seyi bitiriyorHele bir de hiç yoktansa o kavgalar , her kavga kalbe ayrı bi darbe ...
Ne türlü olursa olsun insan ruhen ve bedenen yıpranıyo be Lavanta , Allah geçim muhabbet versin tüm yuvalara .. hani kendi adıma konuşayım , tek kelimeyle yoruldum ..Bagirma cagirma ve hakaret etme seklindeki kavgalar her seyi bitiriyorHannaz ım..
Konu sahibinin bahsettigi kavga bu sekilde olmamistir belki de, umarim.. Bizimki sadece genel bi kanı..
Yok aslinda sık degil"Evlilikte kavga etmek normaldir, her evlilikte olur" diye dusunmuyorum kesinlikle.. Elbette fikir ayriliklari, tartismalar olabilir ama her "kavga" kalpte bi sogukluk yapip sevgi ve saygiyi yavas yavas bitiriyor.. Hele bagirma, cagirma, hakaret var ise..
Tam olarak sorun neydi, hatalarinizi anladiniz mi ve bu sık sık olan bi sey mi?
Kesinlikle öyle.. Kimi insan kavgadan, huzursuzluktan beslenir ama o tiplerin disindaki herkes icin üzücü ve yıpratıcı bi sey evde sorun çıkması.. Rabbim dirlik, geçim versin..Ne türlü olursa olsun insan ruhen ve bedenen yıpranıyo be Lavanta , Allah geçim muhabbet versin tüm yuvalara .. hani kendi adıma konuşayım , tek kelimeyle yoruldum ..
Sık sık olan bi şey değilse, sınırlar aşılmadı ise büyütmemelisin.. Esini tanıyan sensin, onunla paylaşabilirsin sonrasinda da cok üzüldüğünü, kafana taktığını..Yok aslinda sık degil
E neyi dert ettin bu kadar?Yok aslinda sık degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?