Cok mutsuzum

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
Aksam esimle cok kotu kavga ettik ben ona bagirdim o bana bagirdi cocuk bile bagirisimiza uyandi
Sebep derseniz yok durup dururken bir konu yuzunden bana bagirdi ben de kendimi tutamadim.

"Evlilikte kavga etmek normaldir, her evlilikte olur" diye dusunmuyorum kesinlikle.. Elbette fikir ayriliklari, tartismalar olabilir ama her "kavga" kalpte bi sogukluk yapip sevgi ve saygiyi yavas yavas bitiriyor.. Hele bagirma, cagirma, hakaret var ise..
Tam olarak sorun neydi, hatalarinizi anladiniz mi ve bu sık sık olan bi sey mi?

Son düzenleme:
Bu sürekli olan bir şey mi? Birbirinize sürekli bağırır mısınız? Eğer değilse, akşamki halimizden utandım, bir daha böyle olmayalım şeklinde konuşun bence. Hele çocuğu bile korkutacak kadar bağırıp çağırmak çok yanlış. Bazen kızımın yanında eşimle hararetli konuşmalara giriyoruz, tartışma bile değil, gündelik herhangi bir mevzu filan... Kızım gelip ikimizi de güldürmeye çalışır yavrum, dikkat çekmeye çalışır, sürekli kakara kikiri olmamıza alışmış, o ciddiyetten bile hoşlanmıyor, ürküyor yavru. Bağırıp çağırmalar kim bilir nasıl korkutur onları?

Eğer sürekli olan bir şeyse bunları düzeltmek için daha radikal çözümler bulmalısınız.

Sebepsiz bir tartışmaysa ikiniz de başka şeylere gergindiniz ve sinir boşalması yaşadınız demektir. Saygısızlık,hakaret vb. Şeyler olmadıysa geçecektir mutsuzluğunuz. Bazen hararetle kendimizi anlatmaya çalışırken sesimizin ayarı kaçabilir,normaldir

Evlilikte kavga gayet normal bişey insanız hepimiz, bir düşünün anne babanızla, kardeşlerinizle kaç defa tartıştınız, kavga ettiniz ama onlara karşı sevginiz azaldı mı yok, bu da öyle bişey eşinizle de aynı öyle. Boş fikir verenlere aldırmayın

Bu sürekli olan bir şey mi? Birbirinize sürekli bağırır mısınız? Eğer değilse, akşamki halimizden utandım, bir daha böyle olmayalım şeklinde konuşun bence. Hele çocuğu bile korkutacak kadar bağırıp çağırmak çok yanlış. Bazen kızımın yanında eşimle hararetli konuşmalara giriyoruz, tartışma bile değil, gündelik herhangi bir mevzu filan... Kızım gelip ikimizi de güldürmeye çalışır yavrum, dikkat çekmeye çalışır, sürekli kakara kikiri olmamıza alışmış, o ciddiyetten bile hoşlanmıyor, ürküyor yavru. Bağırıp çağırmalar kim bilir nasıl korkutur onları?

Eğer sürekli olan bir şeyse bunları düzeltmek için daha radikal çözümler bulmalısınız.
Ah maşallah ne tatlı kızın varmış... :KK68:

Bagirma cagirma ve hakaret etme seklindeki kavgalar her seyi bitiriyor Hannaz Hannaz ım..
Konu sahibinin bahsettigi kavga bu sekilde olmamistir belki de, umarim.. Bizimki sadece genel bi kanı..
Ne türlü olursa olsun insan ruhen ve bedenen yıpranıyo be Lavanta , Allah geçim muhabbet versin tüm yuvalara .. hani kendi adıma konuşayım , tek kelimeyle yoruldum ..

"Evlilikte kavga etmek normaldir, her evlilikte olur" diye dusunmuyorum kesinlikle.. Elbette fikir ayriliklari, tartismalar olabilir ama her "kavga" kalpte bi sogukluk yapip sevgi ve saygiyi yavas yavas bitiriyor.. Hele bagirma, cagirma, hakaret var ise..
Tam olarak sorun neydi, hatalarinizi anladiniz mi ve bu sık sık olan bi sey mi?
Yok aslinda sık degil

Ne türlü olursa olsun insan ruhen ve bedenen yıpranıyo be Lavanta , Allah geçim muhabbet versin tüm yuvalara .. hani kendi adıma konuşayım , tek kelimeyle yoruldum ..
Kesinlikle öyle.. Kimi insan kavgadan, huzursuzluktan beslenir ama o tiplerin disindaki herkes icin üzücü ve yıpratıcı bi sey evde sorun çıkması.. Rabbim dirlik, geçim versin..

Back
X