Hiçbir derdi yok o hep böyleydi kapıları hiç kapatamadım en başından. Annemler farklı şehirde oturuyor bahçeli evde. Ordan kaçar o yüzden eşimle iş yerine göndermeyi düşündüm. Evet muhtemelen kıskanıyor.İki sene önce Hardal’ı tecrübe etmemiş olsam size çok pis söverdim ama maalesef bazı kediler böyle. Muhtemelen bebeği de kıskanıyor kedi ve kıskanmak ne alaka demeyin çok mümkün. Ama ne olur tamamen gözden çıkartmayın ihmal etmeyin mümkünse bir süre aileden birinde kalsın. Belki de bir derdi var yavrucağın
Ailem farklı şehirde yaşıyor malesef bırakabileceğim kimse yok. İdare etmeye çabalıyorum ama. Hala düzelir diye umut ediyorum erteliyorum habire. Umarım düzelirailenizden evinde bi süre bakabilecek birileri var mi? anneniz ablaniz gibi mesela hem hafta sonu hafta içi yer değiştirmemiş olur kedicik.
Hiçbir derdi yok o hep böyleydi kapıları hiç kapatamadım en başından. Annemler farklı şehirde oturuyor bahçeli evde. Ordan kaçar o yüzden eşimle iş yerine göndermeyi düşündüm. Evet muhtemelen kıskanıyor.
Gece yatmadan önce bi odaya kapatmak zorunda kalıyorum
Sanırım benim kedim de bu yüzden böylr. Genelde hep oyun oynardım faresini atardım geri getirirdi. Uzun zamandır oynayamıyorum kızımın eşyalarını delik deşik ediyo. Keşke sadece çarşaf olsa. Bide ev 2 +1 surf onlar için 3+1 ev bakıyorum. Bebek arabasının içine girip delik deşik etmiş pusetinin süngerini. Durmadan yemek istiyo mama koyduğumda bitiriyo bidaha gelip istiyor. Çok kilo aldı diye gidip daha kalitesiz bir mama aldım daha az yesin diye. Çok şükür işe de yaradı 1 haftadır daha az yiyor. Ama sorunları bitmiyor vallaÜç kedim var evde temizlik, tamirat vs varsa bir odada uyur bitmeden çıkmazlar. İki sene evel bir kedi misafir ettim asla evde iş yaptırmazdı, delmediği çarşaf kalmadı. Neden ? Gece fare oynamadık diye. Bahçeli eve bıraktım istemeye istemeye. Ama kaçacak derseniz işyeri daha iyi
Sanırım benim kedim de bu yüzden böylr. Genelde hep oyun oynardım faresini atardım geri getirirdi. Uzun zamandır oynayamıyorum kızımın eşyalarını delik deşik ediyo. Keşke sadece çarşaf olsa. Bide ev 2 +1 surf onlar için 3+1 ev bakıyorum. Bebek arabasının içine girip delik deşik etmiş pusetinin süngerini. Durmadan yemek istiyo mama koyduğumda bitiriyo bidaha gelip istiyor. Çok kilo aldı diye gidip daha kalitesiz bir mama aldım daha az yesin diye. Çok şükür işe de yaradı 1 haftadır daha az yiyor. Ama sorunları bitmiyor valla
Aynen biz de böyleydik hep birlikte uyuyorduk. O da bu duruma alışmış haliyle. Hamileyken bile kısıtlamadım ama bebek olunca bambaşka oluyor. Bir süre yatağından çıkmadı şimdi kızdığım için yanaşmıyor ama küsüyor bişey dediğim an. Malesef kimse yok. Çevremde hayvansever çok ama evinde bakmak isteyen yok malesef.Benim miniklikte öyle. Yatağımıza gelir, çıkar, zıplar, hoplar. Yemek masamıza dalar. Odalardaki eşyalara tırmanır. Eşimin bilgisayarının üstüne falan çıkar. Bizde çocuk yok, o yüzden sıkıntı yapmıyoruz. Ama çocuk olursa böyle hareketlerde bulunan kediler sıkıntı yaratabiliyor sizdeki gibi.
Bebek büyüyene kadar bakabilecek bir yardımsever yok mudur acaba?
Eki Görüntüle 2191523
Haklı tabi ki. İlgilendiğim zaman sevdiğim zaman da ısırıyor. Misal şimdi bi oyun oynasam 15 dk sonra bıraktığım zaman oturduğum yerde gelip koluma zıplayıp ısırıyor. Yani oynasam daha beter.Kedicikle biraz ilgilenseniz ? O da haklı ama kendince.
Aman diyeyim, barınaklar toplama kampı gibi. Sakın hiçbir hayvanı barınaklara göndermeyin.Onlar da canlı, ilgi istiyorlar tabii ki :) Biz de arada beraber yatıyoruz. Alıştı sabah yatağımıza gelip ortamıza giriyor :)
Çevrede böyle birinin olmaması üzücüymüş. O halde mecbur hayvan barınağına bırakcaksınız.
Diğerinin varlığıyla yokluğu aynı. Çok sakin uysal bir kedi.Iki kedim var dediniz diğeri nerde?
Bu yaklaşım çok doğru değil bana göre. Ben kedimi 4 senedir idare edip çözmeye çalışıyorum. Ne zaman otursam oturduğum yerde elimi parçalıyor. Bebeğim 6 aylık ve hala idare ediyorum. Mesele bebekli olmak değil evde iki tane kedim var ve diğer kedimi vermekten bahsetmedim bile.Kusura bakmayın ama lafa geldi mi kedi de evlat demeyi bilenlerin çocuk olunca kedilerini vermek gibi bir alternatifleri olduğunu düşünmesine çok şaşırıyor ve üzülüyorum. Bebeği olunca büyük çocuğu kıskanıp agresifleşen annelere büyüğü yetimhaneye verin diyebiliyor musunuz? Demek ki kediniz sizin için asla bir evlat olmamış siz ona anne olmamışsınız. Eve yeni bir hayvanın ya da bebeğin gelmesi kediniz için büyük bir travma sebebi tabii ki agresifleşecek sizin ilginizi çekmek için tuhaf davranışlarda bulunacak burada alttan alması ekstra ilgi göstermesi gereken sizsiniz. İnşallah hayvana ömürlük bir yuva bulursunuz o yuva sizin gibi ilk sıkıntı anında vermeyi düşünmeyen birileri olur. Çünkü sizin sözlerinizden anladığım sizin bu sorunu çözmeye niyetiniz yok. Yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?