Çok mutsuzum :(

Benimkine kalsa 24 saat memede kalıcak ornegın mama yapıyorum ıciyor bes dakika sonra yine ac bizde saat basi diye bı kavram yok maalesef ama kimyon cayını denıcem Insallah faydası olur.
Kimyon baharatcıda bulunan mi yoksa toz halindekımıydı ve ne kadar koymam lazım

Kadın çözüm arıyor, yazmış olmak için yazıyorsunuz. ben kedi beslemiyorum, beslesem bebeğim olunca kedi alışamadıysa, bebeğimin sağlığını düşünürdüm. Belki patisi gözüne falan denk gelir. İyice fevrileşirse, önümz kış. Evde daha çok vakit geçicek. Önce vet e de danışabilirsiniz, geçicimi bu tavırlar diye

Hanımefendi size sokağa atıyorsunuz diyen yok zaten. Atarınızı başka yerde yapın. Çözüm olarak veteriner dedim, sakinleştiren yöntemler dedim, anlamıyorsunuz galiba. Hoşunuza gidecek yorum yapmak zorunda değil kimse.

valla jameya şimdi bu iş karışık.
ben kendi kedim gibi düşündüğümde asla vermem/göndermem diyorum.
ama babamın bir kedisi var tam bir canavar
herkesin elini kolunu paramparça ediyor. kötü kötü bakıyor insana. ne garezi var anlamadım. sevdirmeye geliyor, severken atlayıp ısırıyor hunharca.
bu kediyle ben aynı evde yaşayamazdım mesela.
eve gelen temizlikçi kadına saldırarak kadını kaçırmış, temizlikten nefret ediyor.
bahçeye de çıkıyordu bütün mahallenin kedilerini dize getirmiş.
dişi ve 2.5 kilo ince zayıf bişey bi de.
onunla bi ilgilenilmesin koridorda koşup koşup salon kapısına yüklenip açtırıyordu.

benim kedim çok şükür ki sakin bi kedi. biz hamilelik düşündüğümde eşimle kediyi yatak odasına almamaya karar verdik. önceden beraber uyuyorduk ama her yer tüy (uzun tüylü kedim) ve gece bizi çok uyandırdığından aynı şeyi bebeğe de yapar diye kendisini yatağa almamaya başladık.
ilk 1 hafta direndi. kapıda miyavladı. ama sonra vazgeçti. şimdi gece onu kendi koltuğuna yatırıyorum üstünü örtüyorum odama geliyorum. arada maması falan bittiyse kapıda miyavlar o da nadir.
bebeğin beşiği ya da diğer eşyalarına müdahale etmiyor.

seninki gibi olsa daha büyük bir eve geçerdim sanırım.
aslında 2 kedilermiş, neden sana bu kadar sardı ki?

Jameya ugrasma canim.Laf anlatamazsin.Konunda gayet hassas bahsetmissin,sadece esine gondermekten...Esini kedinin sevdigini alisik oldugunu falan ama...
Malesef insanlar hayvan haklarini savunurken -ki savunmali ,gozu karariyo...

Kedilerinizin cinsi ne ve kisirlastirdinizmi.Ankara kedim var benimde 2 tane.Zor bir surec kiskanc oluyorlar hala bir bebek geldiginde ayni tepkileri var paylasamiyolar oyuzden

tr de kedi egitmeni yok mu? tv de bi kac kere görmüstüm böyle durumlarda egitimci eve gelip olaylari takip edip kedinin ne msj vermek istedigini anlayip, sahibin neler yapmasi gerektigini söylüyor. bun dan iyi cözüm göremiyorum. bu sekil evde herkez mutlu olur. bence fazla enerjisi var bu yüzden kafa yoran oyunlar oynamasi lazim. bi sekil es zaman bulsun yapsin.

Jameya ugrasma canim.Laf anlatamazsin.Konunda gayet hassas bahsetmissin,sadece esine gondermekten...Esini kedinin sevdigini alisik oldugunu falan ama...
Malesef insanlar hayvan haklarini savunurken -ki savunmali ,gozu karariyo...
Tabi ki savunmalı. Ama empati de yapılmalı. Çocuğu olmayanlar konuşuyor da boş konuşuyor yani.kedilerim için gerçekten hassasım babama bile laf söyletmedim bu zamana kadar. Ama o kadar kolay değil hırçın bir kediyle bebek büyütmek.

Valla eşim bu aralar daha fazla çalışıyor 10 dan erken gelemiyo eve. Geldiğinde ilk iş onu sevmek oluyor zaten. Bi araştırırım bahsettiğin konuyu. Taşındığımız zaman sanki kolaylaşıcak işim. Ona bir alan oluştururum burda ki ev küçük olduğundam belki enerjisini atamıyor.

Kedilerinizin cinsi ne ve kisirlastirdinizmi.Ankara kedim var benimde 2 tane.Zor bir surec kiskanc oluyorlar hala bir bebek geldiginde ayni tepkileri var paylasamiyolar oyuzden
Tekir ve ikisi de kısır kedilerim. Umarım düzelir

Biz de öyleydik hamileyken. O bana hep böyle ya oturduğumu gördüğü an oyun oynayayım diye koluma zıplardı. Hamileyken karnımı korymak için evde takla attım :) bide zayıf bir kedi de değil 9 kg olmuş. İri bişey. Kapılara zıplaması beni sinir ediyo bide açıyo. Üstüne kitlemeye başladım. Taşınıcam ayrı bir alan oluşturucam o zamana kadar idare ederim. İnşallah sakinleşir

Atarılı olan sizsiniz Öyle bir giriş yaptınız ki neyse sizinle polemiğe girmicem

4 senedir böyle. Daha önce zaten sordum huyu bu. Bize düşkün olduğundan yapıyor yanımızda uyumak istiyor. Sabaha karşı kendini sevdirmeye geliyordu hep onun dışında kendisini sevdiğimizde ısırarak karşılık verdiğinden biz de her sabah sevdik:) şimdi ise öyle olmuyor kızım hemen uyanıyor. Ben de gerilip evin içinde onu kovalıyorum :))

Kimyon baharatcıda bulunan mi yoksa toz halindekımıydı ve ne kadar koymam lazım
Marketten de alabilirsiniz paket halibde. Büyük bir kupaya 1 tatlı kaşığı kimyon,üzerine kaynar su koyun ılıdığında için ama yavaş yavaş değil su içer gibi :)

Sizde alıştınız tabii ki :) Bende 2 yıldır besliyorum açıkçası ben de bırakamazdım.
Ya küçükken aldım eşimden çok onunla ilgilendim desem yeridir :) hayvanı eğittim koş dediğimde koşuyor tut dediğimde tutuyor. Öyle güzel ilgilendim. Haklı böyle davranmakta. Onunla işgilenemeyince sıkılmasın diye ikinci kediyi aldım 2 sene önce. Biraz duruldu ama kapılara zıplama ve hırçınlığı bir türlü geçmiyor.

Ben sizi çok iyi anlıyorum . Sakinleştirici ilaçlar , kedi nanesi , spreyler neler neler denedim. Eşyaları parçaladılar , her yere işediler , oğlumun tüm oyuncaklarını parçaladılar 1 yıl ya 1 yıl bildiğin savaş verdim ve kaybettim

Verdiniz mı kediyi? Bakalım bizde ne kadar sürecek hiç birşey fayda etmedi mı?

Verdiniz mı kediyi? Bakalım bizde ne kadar sürecek hiç birşey fayda etmedi mı?
Etmedi. Bende 4 adetti. Hepsini sahiplendirdim. Hala takip ediyorum görüşüyoruz ailelerle , verdiğim aileler babamın emekli öğretmen arkadaşlarıydı. Çocuksuz evler olduğu İçin soru yaşamadılar . Kedilerde yeni aileleride çok mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…