Cok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dy87

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
55
40
8
44
Merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...

Herşey gün gibi ortada hemen boşanma davası açacaksınız ve bitecek. Bunca zaman o paşazade sinirlenmesin diye etrafında dört dönmekle zaten hata etmissiniz. O kadar büyük hata ki çocuğunuz bir şiddeti görmeye maruz kalmis. Hemen kendinizi psikologa çocuğunuzuda pedagoga götürün. Hala ne yapicam diyorsunuz. Ayrılın. Kendinizle ve çocuğunuzla ilgilenin

Herkes bir sonraki cinneti seni öldürmesi olur Dedi zaten çünkü öfke kontrolü yok O vurdukça bende vurdum ama.kabahatli.ben oldum annesi sende oğlumun heryerini çizmişsin dedi oğlun öldürürken bakacak.değildim tabikide kendimi savunacagim dedim tekme atmak.sac yolmak nedir ya.....şimdi pişmanmış ama ben biliyorum 2 ay sonra yine stresli hayat başlayacak ...

Niye döneceksiniz?
Dyak yemek için mi?

Kesinlikle dönme ailende arkandaymış yazık değil mi sana , çocuğuna. Ya anne babanın üzmeye kıyamadığı evlatlarını kocaları dövüyo ben çok üzülüyorum bu olaya , elleri kırılasıcalar.

Anasinin o tepkiyi vermesi normal cunku kimse benim yogurdum eksi demez. Bu adama degil 1 cocuk 10 cocuk icin bile katlanmaz mazallah 3. Sayfa haberi olursun al darp raporunu cikarttir uzaklastirmani ac davani aglat anasini

Dönersen seni daha çok ezecek
Çocuğun psikoloji daha çok bozulacak
Eğer coçuğum için diyorsan kesinlikle dönmeyin
Evlilik kurumu yok ki ortada

Babasının annesini dövmesine şahit olmuş ve öyle büyümüş biri olarak , eğer çocugunuzu çok seviyorsanız asla o adamla biraraya gelmeyin.
Sadece çocugunuzun babası olarak kalsın.
Ben 33 yaşında evli çocuklu bir kadınım , hala babamı çok sevdiğim kadar nefret ederim.onu içimde asla affedemedim.evliliğim bile ilk yıllar benim pskolojim yüzünden çok kavgalı geçti çünkü eşimde babam gibi yaparmı birgün ,ya olursa naparım korkusunu yaşayarak geçti günlerim.şükür doktor tedavi ilaç falan düzeldim.ama annemin yüzü gözü şiş halini yıllar geçsede unutamam.lütfen çocugunuza bu vahşeti yaşatmayın.babasından nefret etmesin.birinciyi belki unutur ama ikincisi olursa artık pskolojisini geri düzelmek yıllarını alır..

Ne guzel aileniz arkanizda.
Lutfen boşanin.
Bu şiddet hic bitmez, artar bile.
Bu gun haberlerde gordum, kadin kaynanasina kahve teklif etmemis diye kocasi kaynar cayi kadinin ustune firlatmis, kadinin kolu cok fena yanmisti.
Yazarken esi doverek kaka yediren kadin geldi aklima, izlerken kendime gelememistim gunlerce.

En cok da cocugunuza uzuldum (((

Dayak yemek için mi dönmek istiyorsunuz?? Asıl çocuğunuz için geri dönmeyin. Öyle bir ortamda mutlu mu olacak yavrunuz?

Ya Allah sizi bildiği gibi etsin çocuğun önünde saç baş girişmek nedir yarabbimm için acıdı o yavruya. Ve sen buraya da yazdığına göre yine gidip barisacaksin o adamla işin kötüsü o çocuk bu travmaya ömrü boyunca maruz kalacak sizin yüzünüzden. Yapmayın arkadaş evliliginiz böyleyse çocuk falan yapmayın. Benimde 15 aylık kızım var Allah başıma vermesin böyle birşey herkes atlatır gider olan çocuklara oluyor oof off

Öldüresiye dövecek ne var ortada dönmeyin sakın. Yeter artık bu kadın şiddetleri nezaman bitecek

Bazen kadınların boşanmamak için çocuklarını bahane ettiğini düşünüyorum. Eşiniz sizi çocuğunuz yanında dövmüş. Öyle böyle değil diyorsunuz. Çocuğunuzu bu gibi olaylarla iç içe büyüyerek ona iyilik mi yapmış olacaksınız? Şiddetin sonu ölümdür. Dozu artar fakat azalmaz. Bu evliliği devam ettirerek çocuğunuzun ve kendinizin psikolojisini bozarsınız. Çocuğunun yanında öldürülen Emine Bulut gibi de olabilirsiniz.

Sana kesinlikle el kaldıramaz. Ama inatla ve küsmë huyu evlilikte çok kötü huylAR.Ne yaparsan yap el kaldırmak nedir?Allah yardımcınız olsun ne diyebiliriz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…