Evet var, kv de benzer davrandı hatta. Ben oğlunun psikolojisini bozmuşum, bunalıma sokmuşum vs.Cocugunuz var mı peki
Şiddet varsa eğer Sözlü yada bedenselMerhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...
Mesleğinden mi atılır diyeSağolun çok teşekkür ederim destekleriniz için düzeleceğine inanmıyorum Cunku zamanında ilaç kullandı uyku problemi vardı 5 ay boyunca çok Iyiydi bıraktı tekrar başladı Kizim zaten dün babalar gelmesin anneleri dövüyor dedi çok Uzuldum ama babasinida özlediğini söyleyince daha 5 yaşında Kizim Uzuldum sağlıklı bir ortam mi evet değil Cunku bir kere benim anneme babama saygısı yoktu babam oldu annemle kaldık telefonda bir gun kavgamız oldu gece istem eve benimle kavga edip yine birbirimize itekl eyip vurma oldu ve annemin yaninda korkularım var baba yok basta başımıza Birsey gelir mi ama zaten bu adamla devam edersem yine bizi saymayacak ....şuan Nasil boşanalım diyeceğim Bilmiyorumm tepkisinden cekiniyorum ınsalalh kabul eder darp raporu almadım mesleğinden dolayı.
Evet sıkıntı olur yaniMesleğinden mi atılır diye
Sağolun çok teşekkür ederim destekleriniz için düzeleceğine inanmıyorum Cunku zamanında ilaç kullandı uyku problemi vardı 5 ay boyunca çok Iyiydi bıraktı tekrar başladı Kizim zaten dün babalar gelmesin anneleri dövüyor dedi çok Uzuldum ama babasinida özlediğini söyleyince daha 5 yaşında Kizim Uzuldum sağlıklı bir ortam mi evet değil Cunku bir kere benim anneme babama saygısı yoktu babam oldu annemle kaldık telefonda bir gun kavgamız oldu gece istem eve benimle kavga edip yine birbirimize itekl eyip vurma oldu ve annemin yaninda korkularım var baba yok basta başımıza Birsey gelir mi ama zaten bu adamla devam edersem yine bizi saymayacak ....şuan Nasil boşanalım diyeceğim Bilmiyorumm tepkisinden cekiniyorum ınsalalh kabul eder darp raporu almadım mesleğinden dolayı.
Bu tarzinsanlara laf anlatamazsın en başta bunları kendi dusunmeliydi zaten okadar dayak yemiş gelmiş birde çocuğum var napsam acaba bosansam mi diye soruyor. Çıldırmamak elde değil insan önce kendini değerli kılsın sonra başkasından değer beklesin. O kendini böyle ezik gosterdikce daha coook tepesine çıkar bu adam. Al çocugu o işteyken cık git polise. Daha hala adamın mesleğini düşünüyor işten atılır diyor kafamı duvarlara vurmak istiyorum sinirden ya. Gerçekten sadece çocuklara üzülüyorum Allah'ım karsilastirmasin böyle şeylerle ne diyimm kiHey yavrum adam seni dövmüş,hemde çocuğun önünde.Eh cocuguna karsida mukemmel bir baba degil sana karsida mukemmel bir eş degil. Seni dövmüş dövmüşş!! Sen hala meslegi sikintiya girer diye darp raporu alma onu düşün emi!! Hiic cekinme git yarinda baris madem bir iki yila kizinida dovsun dovmese bile cocuga travmalar yasatsin sen bunu istiyorsun.Bahanende cocugun,babasiz kimsesiz oldugun falan.Yok oyle bisey.Sen once kendini koruyup darp raporu bile almiyorsun.Kendi kendine sahip cikmiyorsunki.Birakin bu garibim ayaklarini ya sen once kendine sahip cikacaksin ki kizinada sahip cikasin. O seni sayip sevip dusunuyor muydu doverkende sen onu meslegini dusunuyorsun? Meslegini dusunen adam, insan olan adam birisini dovmeyecek arkadaş. Diyeceksin ki benim bir kizim var kizim icin dik durucam bosaniyorum senden darp raporuda aliyorum bu ne ya cocugunu dusunen bir anne pisirik olmamali. Senin annen bile bosan diyor sen hala karsi taraf meslegini sikintiya girer vs hadi cnm hadi
Merhaba eşim.geldi.yeminler etti tekrardan olmayacak dedi söz veriyorum dedi annem.uzuldu hadi barışın gibi oldu ama sabah kadar uyuyamadım içim almadi Cunku sonra Soyledim haliyle bana kızdı.çocuk oyuncağımı hem.kabul ettin hem şimdi Istemiyrim diye bana net ol Iste istemiyorsan bende Istemem Ben bosanmak Istemiyrim Ama busekilde düşündüğün icin artık gelme beni.deli ettin cinnetmi gecirteceksin bana kendimi öldüreyim dedi kapatti sonra 2 dk.sonra anası Aradi Acmadim hakaret dolu Msjlar...kadınlık gururuma yediremedim dönmeyi söz versede yine aynı şeyler yaşanabilir di Morelim Bozuk çocuğum için yapacak birşey im yok ..
Adam rol yapamamış işte.Merhaba eşim.geldi.yeminler etti tekrardan olmayacak dedi söz veriyorum dedi annem.uzuldu hadi barışın gibi oldu ama sabah kadar uyuyamadım içim almadi Cunku sonra Soyledim haliyle bana kızdı.çocuk oyuncağımı hem.kabul ettin hem şimdi Istemiyrim diye bana net ol Iste istemiyorsan bende Istemem Ben bosanmak Istemiyrim Ama busekilde düşündüğün icin artık gelme beni.deli ettin cinnetmi gecirteceksin bana kendimi öldüreyim dedi kapatti sonra 2 dk.sonra anası Aradi Acmadim hakaret dolu Msjlar...kadınlık gururuma yediremedim dönmeyi söz versede yine aynı şeyler yaşanabilir di Morelim Bozuk çocuğum için yapacak birşey im yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?