D Dy87 Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 55 40 8 44 2 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87 #101 Duammmm .!.: Konunü zu tam okumadım k bakmayn Hersey için en güzeli olsun hayırlısı olsun sizin icin Genişletmek için tıkla... Sagolun allah razi olsun
Duammmm .!.: Konunü zu tam okumadım k bakmayn Hersey için en güzeli olsun hayırlısı olsun sizin icin Genişletmek için tıkla... Sagolun allah razi olsun
D Dy87 Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 55 40 8 44 4 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87 #102 Kizlar bana dua edin bugun boşanıyorum hakkimda hayırlısı olsun insallah kizim icinde benim içinde
B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 24.007 55.972 798 4 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87 #103 Dy87 .!.: Kizlar bana dua edin bugun boşanıyorum hakkimda hayırlısı olsun insallah kizim icinde benim içinde Genişletmek için tıkla... Elbette üzülün ağlayın. Kolay değil. Ama çok değil birkaç aya hafifleyeceksiniz. 7 yılınıza acıyacaksınız.
Dy87 .!.: Kizlar bana dua edin bugun boşanıyorum hakkimda hayırlısı olsun insallah kizim icinde benim içinde Genişletmek için tıkla... Elbette üzülün ağlayın. Kolay değil. Ama çok değil birkaç aya hafifleyeceksiniz. 7 yılınıza acıyacaksınız.
D Dy87 Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 55 40 8 44 4 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87 #104 Began .!.: Elbette üzülün ağlayın. Kolay değil. Ama çok değil birkaç aya hafifleyeceksiniz. 7 yılınıza acıyacaksınız. Genişletmek için tıkla... Inşallah tek korkum keşkelerle yaşamamak rabbim yardimcim olsun hayat bizim için umarim daha güzel olur
Began .!.: Elbette üzülün ağlayın. Kolay değil. Ama çok değil birkaç aya hafifleyeceksiniz. 7 yılınıza acıyacaksınız. Genişletmek için tıkla... Inşallah tek korkum keşkelerle yaşamamak rabbim yardimcim olsun hayat bizim için umarim daha güzel olur