Cok mutsuzum

Kendinize hedefler koyun, yabancı dille ilgili bir hedef, koşuyla ilgili bir hedef, bu hedeflere ulaşmak sizi mutlu edebilir, ya da belki sizin gerçekten çeken ilgi alanınını bulamadınız. Zaman evet su gibi akıyor hissi veriyor belki en çok ama, sevdiği şeyi bulunca insana hiçbir şey için geç değil hissini de veriyor 😃 yapmadıklarınıza üzülmeyin yapacağınız çok güzel bir sürü şey var.

Hicbir bölümün garantisi yok kendinizi alaninizda gercekten gelistirirseniz is bulabilirsiniz. Doktorum meslegimi cok seviyorum ama calistigim hastanede cok mutsuzum ve yurtdisindayim... bircok hayalim var ve mutlu hissetmedigim bu yerde mutlu olabilecek seyler yapıyorum. Lütfen güçlü olun. Cabalarsaniz basari ardindan gelecektir. Bir dil okuluna yazilin. Tasarima merakliysaniz grafik tasarim kurslarina gidin. Universite süresince hayiflanmak yerine kendinizi gelistirmeye odaklanin. Bugun ne ekerseniz yarin onu biceceksiniz. Ekstradan ikinci universite imkaniniz var 1 bolum daha okuyun Çap yapin yandal yapin elinizde bir iki diplomaniz daha olsun bölümünüz nesir bilmiyorum formasyon alin. Okul bittikten sonra yuksek lisans doktora yapin. Ya secenekleriniz o kadar fazla ki kapana girmek yerine gitmek istediginiz yolu secin bi kapi bulacaksiniz.
Grafik tasarim kursu fikrine kanim isindi, arastiracagim mutlaka. Sanirim cabuk sonuc almak istiyorum, olmayinca da depresyona surukleniyorum. Yurtdisina cikinca mutlu olacagimin da garantisi yok, kendimle mutlu olmayi beceremiyorum. Belki orda mutlu olurum dusuncesi var hep beynimin bir kosesinde

Grafik tasarim kursu fikrine kanim isindi, arastiracagim mutlaka. Sanirim cabuk sonuc almak istiyorum, olmayinca da depresyona surukleniyorum. Yurtdisina cikinca mutlu olacagimin da garantisi yok, kendimle mutlu olmayi beceremiyorum. Belki orda mutlu olurum dusuncesi var hep beynimin bir kosesinde
Olmuyor öyle hersey düşündüğümüz gibi. Sen simdilik kendini gelistirmeye bak bu 2 yilda ne ogrenirsen yaninda kardır. Stajini iyi bir yerde yalmaya çalış mesela staj icin yurtdisina cikabilirsin ya da erasmus yapabilirsin. Bak ne kadar çok secenegin var. Uzme kendini

Kendinize hedefler koyun, yabancı dille ilgili bir hedef, koşuyla ilgili bir hedef, bu hedeflere ulaşmak sizi mutlu edebilir, ya da belki sizin gerçekten çeken ilgi alanınını bulamadınız. Zaman evet su gibi akıyor hissi veriyor belki en çok ama, sevdiği şeyi bulunca insana hiçbir şey için geç değil hissini de veriyor 😃 yapmadıklarınıza üzülmeyin yapacağınız çok güzel bir sürü şey var.
Tesekkur ederim bu tarz yorumlar motive ediyor beni ♥️ Hicbir sey icin gec degil, katiliyorum

Olmuyor öyle hersey düşündüğümüz gibi. Sen simdilik kendini gelistirmeye bak bu 2 yilda ne ogrenirsen yaninda kardır. Stajini iyi bir yerde yalmaya çalış mesela staj icin yurtdisina cikabilirsin ya da erasmus yapabilirsin. Bak ne kadar çok secenegin var. Uzme kendini
Cok tesekkur ederim, yurtdisinda staj fikri suanlik en mumkun gozukeni sanirim. Siz de umarim bulundugunuz hastaneyi degistirirsiniz bir an once, insan mutsuz olunca gercekten hayat cekilmez oluyor

Grafik tasarım ilginizi çektiyse çok güzel, grafik tasarımla birlikte sanat tarihi dersleri de alırsanız, çok güzel işler çıkar elinizden. Kolay gelsin.

Pandemiden dolayi cogunu yapamiyorum ve kendimi iyice ise yaramaz hissediyorum. Pandemi sonrasi, eger biterse , mutlaka yapacagim tesekkur ederim onerileriniz icin
Pandemiden dolayı evdeyiz ama kendimizi geliştirebiliriz. Mesela İngilizceni geliştirebilirsin ya da ihtiyacın yoksa başka bir dil öğrenebilirsin. Ne kadar donanımlı olursak o kadar rahat iş bulabiliriz. İş biraz da bizde bitiyor :) Bölümün çok zevkli ve güzel bir bölüm bu arada. Umarım istediğin yerlere gelebilirsin

Pandemiden dolayı evdeyiz ama kendimizi geliştirebiliriz. Mesela İngilizceni geliştirebilirsin ya da ihtiyacın yoksa başka bir dil öğrenebilirsin. Ne kadar donanımlı olursak o kadar rahat iş bulabiliriz. İş biraz da bizde bitiyor :) Bölümün çok zevkli ve güzel bir bölüm bu arada. Umarım istediğin yerlere gelebilirsin
Daha ne kadar evde kalacagiz dusuncesi beni daha cok depresyona sokuyor sanirim. Sanki hic bitmeyecekmis gibi, hep boyle mutsuz olacakmisim gibi hissediyorum. Dil ogrenmeye odaklanacagim en azindan bir sure, tesekkur ederim :)

Back
X