Olmuyor işte bosverilmiyor kiKimin ne söylediğini boşverin. Güzellik göreceli bir kavram ve herşeyden önce kalbinin güzel olması gerekiyor. Kalbi güzel olmayan insanı kim ne yapmasın ? Bence takılmayın böyle şeylere eğer sizi gerçekten seven insanlar varsa çevrenizde onlar sizde kusur aramayacaklardır. Allah'ın yarattığına çirkin demek kimsenin haddi değil.
Eşinizin çirkin olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam :)Eşim söyledi ?
Obeni yanina yakistirmiyormusEşinizin çirkin olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam :)
Muhtemelen kendini sizin yanınıza yakıştırmadığı için özgüveninizi kırmaya çalışıyor. Aklıma başka bir ihtimal gelmedi.
Teşekkür ederim sağolunEmin ol sasi olup sisman olup 22 yasima kadar ozguvensiz yasadim
23 yasimda buyudum bir anda olgunlastim cooook degistim ismimle gozumle dalga gecen herkes benim kadar mutlu deil
Allah a sukurler olsun ❤
Sabret kendini gelistir kimseyi umursama
Ileride pisman olursun neden bu kadar insanlari taktim diye
Hayatta tek pismanligim insanlari umursamak
Boşvermeyip ne yapıyorsunuz ? Kendinizi hırpalıyorsunuz, üzüyorsunuz. Öncelikle kendinizle barışık olun, aynaya baktığınızda güzelliğinizi görün keşfedin. Kimse kusursuz değil. Böyle yaparak bir ömür geçmez. Bırakın insanlar sizi beğenmesin, siz kendinizi beğenin kimseye kulak asmayın. Yaptığınız şey sadece size zarar, size bunu söyleyen insana da mutluluk verir.Olmuyor işte bosverilmiyor ki
Tam tersidir o.Obeni yanina yakistirmiyormus
Allah Allah ee evlenirken begenmiste şimdimi beğenmemiş? AmannnnnEşim söyledi ?
Öz güven kalmadı kiBoşvermeyip ne yapıyorsunuz ? Kendinizi hırpalıyorsunuz, üzüyorsunuz. Öncelikle kendinizle barışık olun, aynaya baktığınızda güzelliğinizi görün keşfedin. Kimse kusursuz değil. Böyle yaparak bir ömür geçmez. Bırakın insanlar sizi beğenmesin, siz kendinizi beğenin kimseye kulak asmayın. Yaptığınız şey sadece size zarar, size bunu söyleyen insana da mutluluk verir.
Söyledim alırken böyle demiyordun yeni farkediyorum diyor. Belkimutlu ettiği başkası vardır yada gözüne güzel bulduğu bilemiyorumAllah Allah ee evlenirken begenmiste şimdimi beğenmemiş? Amannnnn
Özgüven kazanılabilecek bir şey. Aynaya bakın, gülümseyin. Kulak tıkayın. Kendinizi rahat bırakın. Siz aynanın karşısına geçip ben çirkinim diyorsanız evet özgüveniniz zedelenir ama aynanın karşısına geçip ben güzel bir kadınım, kendimi seviyorum, kendinizi keşfederseniz özgüveninizi kazanırsınız. Herşeyden önce kendinizi sevin.Öz güven kalmadı ki
Söyledim alırken böyle demiyordun yeni farkediyorum diyor. Belkimutlu ettiği başkası vardır yada gözüne güzel bulduğu bilemiyorum amaAllah Allah ee evlenirken begenmiste şimdimi beğenmemiş? Amannnnn
Öyle dedi konuşmuyoruz sevmiyormuş da beni bense salak gibi fisiltisini duysam afedicem gibi böyle malim ben çünkü çok seviyorum eşimiTam tersidir o.
Üzgünüm ama boşanmaktan başka çareniz yok.Söyledim alırken böyle demiyordun yeni farkediyorum diyor. Belkimutlu ettiği başkası vardır yada gözüne güzel bulduğu bilemiyorum ama
Öyle dedi konuşmuyoruz sevmiyormuş da beni bense salak gibi fisiltisini duysam afedicem gibi böyle malim ben çünkü çok seviyorum eşimi
Özgüven kazanılabilecek bir şey. Aynaya bakın, gülümseyin. Kulak tıkayın. Kendinizi rahat bırakın. Siz aynanın karşısına geçip ben çirkinim diyorsanız evet özgüveniniz zedelenir ama aynanın karşısına geçip ben güzel bir kadınım, kendimi seviyorum, kendinizi keşfederseniz özgüveninizi kazanırsınız. Herşeyden önce kendinizi sevin.in
Insan insanı etkileyebilir ya etkilendim herhalde aynada çirkin bir sürat görüyorum başka birşey değil keşke güzel olsaydım diyorum aglayarakÖzgüven kazanılabilecek bir şey. Aynaya bakın, gülümseyin. Kulak tıkayın. Kendinizi rahat bırakın. Siz aynanın karşısına geçip ben çirkinim diyorsanız evet özgüveniniz zedelenir ama aynanın karşısına geçip ben güzel bir kadınım, kendimi seviyorum, kendinizi keşfederseniz özgüveninizi kazanırsınız. Herşeyden önce kendinizi sevin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?