- Konu Sahibi Sahra_Deniz
-
Güzelim bence olumsuz düşünme hep olumlu düşün belkide rengly olucaksın o buhrana giriyorsun bence çok özlediğin için farklı düşünceleri itmişsin kendini ya o olmazsa bu kadar mutluyken ıa ayrılırsak ben onsuz ne yaparım diye bence temelli geldiğinde herşey daha güzel olucak eminnim hepimiz bazen böyle oluyoruzdur ama biraz zaman geçince unutup gecersin gene aşkınla çok mutlu olursun
ya güselim sakın bölesine güzel bişeyi mahvetme bak ben yaptım şimdi ceremesini çok fena çekiyorum sakın yapma mutluluğunun tadını çıkar her insanın öyle gelgitleri olur hayatında
uzaklıktan mı kaynaklanıyor sence?
amin canım..umarım hiç bir seven ayrılmaz.
özlem hep yanında istemek sevdiğini senağlama
mevsimle alakalı biraz da.şu anda vücudumuz bi aklimatizasyon geçiriyo.yani mevsime kendini uyarlmaya çalışıyo canım.bazen bana da oluyo böyle şeyler.canını hiç sıkma.her ne durumda olursan ol yanındaki insan seni seviyosa asla senden vazgeçmez.benim olur olmaz kaprislerimi çekiyo adam yıllarca.güzelmiyim hayır.ama çekiyo.tek sebep var seviyo.inan bana doğru insansa senden asla vazgeçmez.kendini ona göre ayarlama.ilerde seni her halinle görmek zorunda.şimdiden alışsın.bu kadar kafanı takma herşeyea.s.canım resmi bişeyler düşünüyoruz tabi zamanı gelince.
ama ben 2 gündür bu durumu o kadar çok düşünüyorum ki,bu kadar mutsuzken ve kendimi sıkıyoken onun yanında mutsuz oolacağımı düşünüyorum.
normal bi düşünce değil bu.
içim sıkılıo artık,depresyona girdim sanırım