çok mutsuzum

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
5 6 aylık evliyiz ama ben mutsuzum eşim akrabaya önem vermeyen biri ve benimde görüşmemei istemio ben zaten ailemden akrabalarımdan uzağım ...dioki sen artık baska bi aileye geldin dioo...bugun bi olay olduu...kuzenimin oğlu sünnet oldu bizide çağırdılar ama uzak bi şehirde olduğumuz için gidemedik..gidince ben çeyrek parası takmak istiorum dedim kıyameti kopardı neymiş takarsam samimi olurmuşuz ..yani dediki senin sülalenle görüşmek istemiorum senin ailen bnei ilgilendirir banane sünnet olmuşssa..durumumuzun olmadığından değil aksine allaha sükür iyi ama ......hep böle sorunlar yaratıo

O ne demek yaa evlendiysen eger o aileden kız aldıysa oun ailesinide kabullenmek zorundasın sen onun alesine aynı seyi yapsan hosuna gider mi acaba?
Bence bu konuyu oturupiyice bi konusmanız lazım ömür boyuda bu sekilde olamaz ya :S

senin , eşinin ailesi ile aran nasıl peki ?

kuzenim evlenir düğüne gitmek istemezzz bayram olur gitmek istemez sadece annemlere gideriz.aile buyuklerine uğramak istemez..analmıo dioki bikerede gitmesen olmazmı ..yok bikerede takmasan takı olmazmı falan bıktım artık kızlarya zaten bu yeni şehirde ailemden uzağım bide şimdi haklıymış gibi o bana surat asıo içerde maç izlio şimdii..konussamda hep kendini haklı çıkarmaya çalıo ..2 gün sonra istanbula gitcez oda iş nedeyle almanyaya..ben ailesinde kalcamm.10 gün ..demesem kızım git bigünde ailende kal demiolar ailesi.bi sorunumuz yok.ama öle yapıolar..eşim çok anlayışsız burda bi arkadsım bi komsum yok çıldırıcam birileriyle paylaşmak istedim ne yapmalıyımm

sen bizim aileye girdin dedi..akrabalarımla görüşmek istemiomuş..beni senin ailen ilgilendirir dedi ..akrabaların beni bağlamaz dedi napim sünnet olduysa dedi..

çok ilginç..

başka bir ailenni soyadını taşıyor olmam diğerleri tarafından red edildim anlamına gelmiyor derdim.
ayrıca bizim düğünümüzde de bir çok altın , para vs. takıldı biz hepsinle samimiydik diye sorardım?

yarın öbürgün evlat sahibi olduğumuzda iyice sap gibi kalaım. biz sünnet töreni yaparsak millet samimi olmamak için ne tebrik etsin ne altın taksın o mu isteğin diye belirtirdim.

elbette yakınlarımızın düğününe giderken maddi anlamda birşeyler yaparız. bunlar bizim örf ve adetlerimizdir.. onun ailesinde yokmuymuş böyle birşey.
kızkardeşi var mı?
kızkardeşi var ise artık eşinni ailesi ile mi görüşüyor sadece?
ve annesi sadece babasının tarafı ile mi görüşüyor?

evet cnm annesi eşinin ailesiyle problemler nedeniyle görüşmüyor..kız kardesi var eşimin diorum bu durumda kızkardesinde takardı diorum hayır...nie taksın takmazdı dio...akrabalarımla ilişkilerimi kesmemi istio açıkca sölemesede...istediği bu bence..nasıl anlatcam bunaa yaaaneolur yardımcı oldun nasıl çıkıcam ben bu işin içinden yıllarca bu böle mi olcak hep ağlayacakmıyım ben...bastan söleseydi hiç evlenmezdim ben

kusura bakmayın ama konuyu açan arkadaşım türkçemizi düzgün kullanırsan güzel olacak
saygılar..

kendi ailesiniin özel günlerinde önemli günlerinde de mi böyle yapıyor
yoksa sadece sizin ailenize karşımı
konuşunca düzelmedi mi

canım üzüldüm bu duruma sonucta kimse akrabanmış senin nie görüşmicekmişsin ki.....
ama anladıgım kadarıyla akrabalarınla görüşmeni hiç istemiyo her lafından biri çok sıkı fıkı olursunuzmuş baksana....
umarım düzelir canım bu durum sende üzülme emi....
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah......

Son düzenleme:

aaa altın takınca samimi mi olunuyormuş yaolumunekankayizsmile
eşin asosyal biri olabilir:1ninca:

yeni evlendik die adres değişikliğini bile ben gidip bugun yaptım msj attım okadar hiç aramadı merak etmedi yeni bi şehir benm için sonuçta..hala trip yapıo haklı durumuna çıkıo zeytinyağı gibi bende şimdi delirmek üzereyim ...erkekler hep böle çocukmu olmak zorunda...10 gün hollandada olcak özlesin biraz uzak kalsın benden

böyle olmaz evlilik sadece 2 kişilik midir sanki..
konuşun anlaşın aranızda
ama asosyal biriyse anlaşmak biraz güç gibi
baştan insan içine çıkmadıysa bu saatten sonra da değiştirmek zor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…