- Konu Sahibi pinkangell
-
senin , eşinin ailesi ile aran nasıl peki ?
çok ilginç..
başka bir ailenni soyadını taşıyor olmam diğerleri tarafından red edildim anlamına gelmiyor derdim.
ayrıca bizim düğünümüzde de bir çok altın , para vs. takıldı biz hepsinle samimiydik diye sorardım?
yarın öbürgün evlat sahibi olduğumuzda iyice sap gibi kalaım. biz sünnet töreni yaparsak millet samimi olmamak için ne tebrik etsin ne altın taksın o mu isteğin diye belirtirdim.
elbette yakınlarımızın düğününe giderken maddi anlamda birşeyler yaparız. bunlar bizim örf ve adetlerimizdir.. onun ailesinde yokmuymuş böyle birşey.
kızkardeşi var mı?
kızkardeşi var ise artık eşinni ailesi ile mi görüşüyor sadece?
ve annesi sadece babasının tarafı ile mi görüşüyor?
5 6 aylık evliyiz ama ben mutsuzum eşim akrabaya önem vermeyen biri ve benimde görüşmemei istemio ben zaten ailemden akrabalarımdan uzağım ...dioki sen artık baska bi aileye geldin dioo...bugun bi olay olduu...kuzenimin oğlu sünnet oldu bizide çağırdılar ama uzak bi şehirde olduğumuz için gidemedik..gidince ben çeyrek parası takmak istiorum dedim kıyameti kopardı neymiş takarsam samimi olurmuşuz ..yani dediki senin sülalenle görüşmek istemiorum senin ailen bnei ilgilendirir banane sünnet olmuşssa..durumumuzun olmadığından değil aksine allaha sükür iyi ama ......hep böle sorunlar yaratıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?