çok mutsuzum

çıkmıo değil aslında var arkads cevresi cok.ailesine bide benm aileme gidermiş gerisi onu ilgilendirmezmiş...mesela kardesimin bana gelip kalmasını istemio yancebime koy hesabı bende cok üzülüorum..ailemden kimsenin gelip kalmasından pek memnun olmuo..hiç böle memnun etmeye çalışmıo..ben onun ailesiine elimden geleni yapıorum ama o yapmıo.konussamda kendi bildiğini doğru sayıyor.istiyorki hep onun dediğini yapayım

OY CANIM ,UZULDUM SENIN ADINA...
BENIM ESIMDE BASLARDA SIK SIK GITME DERDI,,, AILEM EVLI OLDUGUMU ANLASIN DIYE , AMA ASLA KOTU MANADA DEMEZDI, O EVDE OLMADIGI VAKITLER ISTEDIGIM KADAR GIDERDIM....(KI AZ GIDIYORDUM ) EVDE OLDUGU VAKITLER YANINDA ISTERDI HEP ( AYNEN BENDE ZATEN :asigim: ) BERABER GIDERDIK,,,SUKUR HIC BU KONUDA SIKINTI CEKMEDIK,
AMA GICIKLIK OLSUN DIYE ÁKRABA DUGUNLERINDE TAKILDIGI OLMUSTUR, FAKAT HEP GITMISIZDIR kaydirigubbakcemile3
SIZINKIDE SIZI KIZDIRMAK ICIN DIYOR OLMASIN ....
BAZI ERKEKLER KARILARINI KIZDIRMAKTAN HOSLANIYORLAR ....
opuyorumnanaktan

keşke öle olsa ama değil ..tepkili bi şekilde söylüyor bunları bana ne yapmalıyım onu ikna mı etmeliyim yoksa eşimin huyu bu deyip susmalımıyım

ay, ne bilim ,,,seni kizdirmaya calisiyor sandim, demek cok ciddiymis ..
sacmalamis kusura bakmasin. konusmayi deneyin o zaman.
biz calistigimiz icin heryere yetisemiyoruz, calistiginiz icin belki demis olabilirmi??
(kusura bakmayin, bizim evdeki erkek anca gicikligina der boyle biseyi dese, kaydirigubbakcemile3 bende karete yaparim ona opuyorumnanaktan ) inanin konusarak halledebilirsiniz....

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:saat 8 bucuk oldu hala gelmedi sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…