çok mutsuzum :(

Ben ilk zamanlar çok üzüldüm onsuz olmaz falan diyordum ama Anneme baktım ve dedim ki Annem 53 sene yürüdü ve bir hafta içinde birden yatalak oldu ya dedim ben ne yapıyorum ben neyi kabullenememekten bahsediyorum ya dedim hangisi daha zor dedim ve aklım başıma geldi ben de üzülüyorum üzülmüyor değilim ama emin ol SAĞLIK YA ÖNCE SEN SONRA BAŞKASI hele bide elin oğlu:)) Allah insana geçici üzüntüler versin

nasihatlerinize çok ihtiyacım var :( 6 aylık bi sevgilim vardı birbirmizi çok seviyoduk sonra beni anlaşamıyoruz diye terketti 2 gün önce sensiz yaşayamam diyodu benim için çok büyük şok oldu inanamadım toparlanamadım uzun bi süre 2 yıl geçti ben hala kötüyüm onu unutamıyorum napmalıyım :(((

senin durumun gibi bir arkadaşım vardı ayrıl ayrıl şu çocuktan derdim beni dinlemedi ve evlendi şimdi çok pişman aynı evlenmeden önceki davranıyor evi terkediyor şunu unutma biz değil onları biz terkederiz kendini ağırdan al o zaman çok değerli olursun bunu UNUTMA

kızlar kendinize yazık ediyorsunuz.3 ay 6 ay için senelerinizi heba etmenin ne anlamı var.kendinize şans verin emin olun karşınıza çok daha iyileri çıkacak.:34:
birtanıdığım var 1 hafta biriyle görüşmüş ve karşı taraf her halde anlaşamayacağını düşündüğü için ayrılmış.amabu tanıdığım senelerce onu bekledi.evlendiğni duymuş kesinlikle inanmadı beni kandırıyorlar dedi.sonra çocuğu olduğunu duyunca inandı ama kendine etti.onca senesi gitti.bu sadece hastalıktı ama kimseyi dinlemedi.tabii yaşıda ilerledi hala doğru düzgün birini bulamadı:50:

bazı insanlar sadece acıyla üzüntüyle besleniyor bu tanıdığımda böyle biri,onun için her şey sorun,her şey üzüntüdür.ama bunu kendi kendisine yapıyor farkında değil

Son düzenleme:
nasihatlerinize çok ihtiyacım var :( 6 aylık bi sevgilim vardı birbirmizi çok seviyoduk sonra beni anlaşamıyoruz diye terketti 2 gün önce sensiz yaşayamam diyodu benim için çok büyük şok oldu inanamadım toparlanamadım uzun bi süre 2 yıl geçti ben hala kötüyüm onu unutamıyorum napmalıyım :(((

Senin unutamadığın sevgilin değil sana yaptığı haksız ayrılık canım.

Bu işin 6 ayı, 10 ayı falan yok.
İstersen 2 gün geçirmiş ol. Etkilendin , sevdin mi, kalbin pır pır attı mı..önemli olan bunlar.
6 ay küçümsenecek bir zaman dilimi değil kesinlikle.
Bir yılın yarısı demek.

Bence de sana seni aniden bırakıp gitmesi koymuş ve bir şekilde yine görüşmek istiyorsundur.
Tamam onu aklında tut ama gözünü hayata açmaktan geri bırakma kendini.
Başka insanları sevmeye ve tanımaya çalış ki yeni bir yol çizebilesin.
Takılıp kalmışsın. 2 yıl geçmiş.

sakın aklından bile geçirme ona dönmeyi mutsuz olursun tecrübe sahibi bir insan tanıyorum çok mutsuz

Bu işin 6 ayı, 10 ayı falan yok.
İstersen 2 gün geçirmiş ol. Etkilendin , sevdin mi, kalbin pır pır attı mı..önemli olan bunlar.
6 ay küçümsenecek bir zaman dilimi değil kesinlikle.
Bir yılın yarısı demek.

Bence de sana seni aniden bırakıp gitmesi koymuş ve bir şekilde yine görüşmek istiyorsundur.
Tamam onu aklında tut ama gözünü hayata açmaktan geri bırakma kendini.
Başka insanları sevmeye ve tanımaya çalış ki yeni bir yol çizebilesin.
Takılıp kalmışsın. 2 yıl geçmiş.

:7::7::7: işte aynen öyle güzelim bizde de erkekleri alt etme düşüncesi var adamı elde etmeden vazgeçmek zor geliyor bana artık:32:

bi arkadaşım vardı biriyle 5 ay çıktı(ilk sevgilisiydi) ve ayrıldılar çocuk ayrılmadan bir gün önce evlilik hayallerinden bahsetmişti(sanırım bazı erkeklerin ağzından çıkanı kulağı duymuyor).velhasıl arkadaşım 5-6 yıl o çocuğu unutamadı ve kimseye dönüp bakmadı.sonuç olarak 6 yıl sonra unuttu ve başkasına aşık oldu.yani nasıl olsa er yada geç unutacaksınız onu.ne kadar erken unutursanız o kadar iyi olur sizin için.mesela sizi terketmesi ona kızgın olup onu istememeniz için yeterli olmalı.sizi istemeyeni siz neden hala istyorsunuz.kendinizi ve kalbinizi sizi hakedenlere açmalısınız artık.

Son düzenleme:
Aynı dert bende de var..Konu açmıştım burda..Arada nöbetler geliyor..Nedense en çok işyerimde aklıma geliyor..is yerim zaten stresli ondanmı acaba..

bu kısıyı ya cok sevmıssın yada saplantı halıne getırmıssın cnm
bnmde vardı boyle bır sevgılım tam 4 yıl once
o benden buyuktu tabı o zmn herseyı konusmustuk hayaller kurmustuk
benı annesıyle tanıstırmıstı ama hersey koca bır yalanmıs...
bn onu hala unutamadım,ama onsuzda olmayı becerebıldım
sımdılerde sadece aklıma gelıyor bazen o olsaydı keske dıyorum o kadar
sende zamanla unutacaksın yeterkı kalbının kapılarını acık tut

Bunun adı aşk ya da sevgi değil; takıntı, saplantı, içine sindirememe...

Önce kendi değerini hatırla. Sen kendine bile böyle değersizmişçesine davranırken, bir başkasının seni değerli görmesini bekleme. Giden kadar değerin yok mu ?

Kendine değer vermediğini düşünüyorum. Yoksa insan bir başkası için ömründen boşu boşuna 2 sene harcamaz. 6 ay için 2 sene büyük bir bedel.

Bence kendine gel. Onu unutamıyorum diye bir şey söz konusu olsaydı herkes ayrıldıktan sonra yalnız kalır, kimse yeni biriyle tanışmazdı. Bak ben salya sümük dolanıyordum daha düne kadar. Ama bugün o günlerime yanıyor, ne kadar zavallıymışım diyorum. Belki çok şey kattı bana ayrılıklarım ama bir o kadar da büyük pişmanlıklarım.

Sen de pişman olacaksın. Sen bir umuda bir hayatı feda mı edeceksin?

6 yıllık bir ilişkim,ailesi istemediği için 6 ay önce ayrılıkla noktalandı. 2 gün önce evlendiğini öğrendim içimde bir boşluk hissettim ama mutsuz değilim umutsuz değilim. Hayatımın onunla alakası bitti . Kimse için kendi hayatını bu şekilde harcama herşey geçici .

Benim de eski sevgilim görücü usulüyle evlendi :52: İçim buzzz gibi oldu. Allahım benim ahımı onun üstünde bırakmadı. Onu çok iyi tanırım asla ve kat'a mutlu olmayacağını biliyorum ve hissediyorum. He mutlu oldu diyelim, ne eşi onu benim gibi sevecek ne de o eşini beni sevdiği gibi sevecek..Hayatı boyunca beni unutamayacağını bildiğim için içim rahat ve sevgilim var. :nazar: Çok mutluyum o kadar seviyorum ki anlatamam.:nazar: Diğeri yaptıklarının cezasını çok pis çekiyor. Benimse kafam rahat. Ne sevmediğim biriyle evlenirim ne de birinin ardından yas tutarım artık.

Birinden ayrıldım diye de aşka nokta koymam. Aşk gibisi var mı :nazar:

28 yaş bana çok şey öğretti. Öğrendim ki; kimse unutulmaz değil. Biri gidiyor diğeri geliyor. Giden kendi kaybediyor. Evlenmişmiş..Benim gibi seveni ömrü boyunca hatırlayacak. Bendeki sıcaklığı kaybettiği gün hüngür hüngür ağlarken belliydi sonu, güçsüz erkek anca ağlar zaten :52:

öncelikle herşeyi kafanda bitir çok güzel şeyler yaşamış olabilirsiniz ama bitti gitti artık, bir daha da eskisi gibi olmicak bunu iyice kabullen,yok artık o farz etki öldü,ondan sonra zaaten çok rahat şekilde unutuluyor merak etme

niye buna takıntı diyorsunuz ki.insanın hayatının bir parçası.bir parçam orada kaldı ama bende yoluma devam ediyorum.yalnız psikiyatr falan çok dinlemiş biriyim.bunu her mesajtada belirtiyorum.bir kere bir kız aramıştı.ne kadar çıktıklarını bilmiyorum ama onunkininde üstünden 3 yıl geçmiş ve unutamadığını söylemişti.dr beyde bunu normal olduğunu söylemişti.benim durum şöyle oldu.bizde 6-7 ay çıktık.bilen bilir çok olumsuz olaylardan sonra hayatıma girdi.hayatta döndüm bu ilişki sayesinde sonra ayrıldık.seni istemiyorum derken arkamdan durmuş bakıyordu. sonra barıştık ve tekrar ayrıldık birden.

Back
X