• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum :(

hemde üç keree ilkii güzel olmuştu şımarıklıktan beğenmedim. tabi bunun bedelini ağır ödedim. ikincide burnum mahvolmuştu. iki yıl tam iyileşsin die bekledim ve kendımı eve hapsettim. üç şimdii iyi ama braz iz ve çökuntu kaldı. pişmanlık mı hayatımın iki yılı pişman olmakla geçtii. çok büyük sorun yoksa revizyon olmayı düşünme. çünkü revizyn ameliyatları daha zor ve şansı azaltıolr

oooo 3 kere o acılar ve her defasında büyük yıkımlar 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi burnumdan psikolojim bozulacak die nerden bulaştımda yaptırdım die kendimi eleyip bitirdim eskiden büyük bi burnum vardı ama kemer yada eğrillik yoktu doktorum yüzünden oldum o istedi şimdi ise hem yamuk hem delikleri biri büyük biri küçük hemde yüzüme hiç gitmeyen bi burnum var allah daha kötü etmesin :(

Eğer maddi olarak imkansızlık yoksa ,ya evlilik gözünü korkutuyor ya da evlenmek istemiyor ama senin gibi kendisini çok seven birinden de eli olmuyor.

Hayatında başka biri olmadığına eminmisin?Ailesinden kimseyle tanışmadın mı kardeş falan ?

Çok zor,söylemesi kolay diyeceksin ama seni sürekli oyalıyor ,sana da yazık bir bakacaksın 3-5 sene geçmiş siz hala aynısınız .
Eğer böyle devam etmesini istemiyorsan ,bence bir karar vermeli ve sonuna kadar arkasında durmalısın.
Seni seviyorsa kaybetmeyi göze alamaz aksi olursa da acını çekeceksin bir süre ve daha fazla zaman kaybı yaşamadığın için şükür edeceksin.
Umarım herşey istediğin gibi olur.

oooo 3 kere o acılar ve her defasında büyük yıkımlar 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi burnumdan psikolojim bozulacak die nerden bulaştımda yaptırdım die kendimi eleyip bitirdim eskiden büyük bi burnum vardı ama kemer yada eğrillik yoktu doktorum yüzünden oldum o istedi şimdi ise hem yamuk hem delikleri biri büyük biri küçük hemde yüzüme hiç gitmeyen bi burnum var allah daha kötü etmesin :(

malesef bazen aklından asla geçmez dediğin şeyler oluverıor. takılmamaya calışş yasndı bitti de bmm gibi daha çok üzülme:(

Cnm ben bi kac soru sorsam? Oncelikle..sen bu kisinin neyine tutuldun? Yani egir okadar ruhsuzsa...nasil sevdin? Yardimcisi oldu diye belkit etkilenmisindir ama fark etmeliydin ruhsuz halinide..=/ bence sen yanlizlikdan da korkuyosundur. Sevgiye ihtiyacin var...normal bise. Ama EMIN ol..DEGISMICEK evlenince..DAHAda ruhsuz olur bu erkekler. Egir bu kadar uzuluyorsan sonra nasil olucak? Benim ne kadar umutlarim vardi ne kadar guzel hayaler kurmustum evlenmeden once..ama cogu su hic gerceklesmedi..benimde belkitlerim amalarim cok..SADECE sundan emin ol ki SEVGI/ASK yetmicek sonucta..cogu kisi severek evleniyor..ama nefret ile bosaniyolar. sonucu nefret mi olsun huzurmu? gercekden degmez cnm ...aslaaa degmez. Biz cok etkileniriz bi tatli sozden aglamadan felan...ama neriye kadar?? Neriye kadar tamma diceksin?? ne zamana kadar bekliceksin? Molaaa yiiii alllll sonraa karar ver..! bi gun bile az bence. Cok zor olucak, ama sana SOZ veriyorum daha iyi anlicaksin kendini. O belkit pesine felan duser beni birakma diye ama kendini tutmalisin. Sevgi konusunda mantikli dusunmek cokk zor dur..ben bile takiliyom. Sadece burdan deyil yakinlarindanda tavsiye al..onlar ne dicek. Acik acik konusmana gerek yok..sadece orneklerini felan dinle..sana uyar mi denersin. sonraa karar versin.

bende bilsem neyine tutuldum 1 senede peşimde koştu bu önceleri böyle değildi sürekli arar merak eder elinden geldiğinde her konuda yardım ederdi tabi ilk yıl sonra adam oldu öküz,odun aşırı güveniyor bana bumu hatam bilemiyorum bende aşırı sadığım korkarım en küçük yalan bile söyleyemem babama güvenmem sana güvendiğim kadar der . en son kavgamızda öküzden çıktı halbuki kendi ( bende böyle bi öküz olmak istemiyorum ama beceremiyorum yalakalık gibi geliyor sevgimi gösteremiyorum ) demişti sonra bu şakayla karışık bi tartışma çıkardı gururuna dokunmuş ona öküz demem halbuki ilk kendi söylemişti sanırım oda benden bekliyor bitirmek için :S:S

Eğer maddi olarak imkansızlık yoksa ,ya evlilik gözünü korkutuyor ya da evlenmek istemiyor ama senin gibi kendisini çok seven birinden de eli olmuyor.

Hayatında başka biri olmadığına eminmisin?Ailesinden kimseyle tanışmadın mı kardeş falan ?

Çok zor,söylemesi kolay diyeceksin ama seni sürekli oyalıyor ,sana da yazık bir bakacaksın 3-5 sene geçmiş siz hala aynısınız .
Eğer böyle devam etmesini istemiyorsan ,bence bir karar vermeli ve sonuna kadar arkasında durmalısın.
Seni seviyorsa kaybetmeyi göze alamaz aksi olursa da acını çekeceksin bir süre ve daha fazla zaman kaybı yaşamadığın için şükür edeceksin.
Umarım herşey istediğin gibi olur.

haklısınız bi karara varmalıyım ama işte beynimdeki mantığı kalbime geçiremiyorum :(

haklısınız bi karara varmalıyım ama işte beynimdeki mantığı kalbime geçiremiyorum :(

gercekden snei cok iyi anliyorumm..bende ayni durumlara dusuyorum. Gercekden cok zorr bise. Onun icinde hemen ayrilmani istemiyorym..sadece biraz ara vermelisin okadar. ayrica, bende esime cok guvenimi verdim..cok guvendigi icin istedigim kadariyle kiskanmiyor snaki. bazen kiskansa keske diyorum. ben kiskanirimm, hemde cok..ama sevmiyorum takintili olmayi. bugun cok bunaldim konu acmistim..sagolsun cogu kisi yardim etti. bende sana yardim etmek istiyorum. Sen ilk once suani dusun..ve sonrasini. Ilk zamanlari unut. Onlar gecmiste artik. Suanki halini dusun ve onunla hep boyle devam ediceni dusun...kendini mutlu goruyormusun?

gercekden snei cok iyi anliyorumm..bende ayni durumlara dusuyorum. Gercekden cok zorr bise. Onun icinde hemen ayrilmani istemiyorym..sadece biraz ara vermelisin okadar. ayrica, bende esime cok guvenimi verdim..cok guvendigi icin istedigim kadariyle kiskanmiyor snaki. bazen kiskansa keske diyorum. ben kiskanirimm, hemde cok..ama sevmiyorum takintili olmayi. bugun cok bunaldim konu acmistim..sagolsun cogu kisi yardim etti. bende sana yardim etmek istiyorum. Sen ilk once suani dusun..ve sonrasini. Ilk zamanlari unut. Onlar gecmiste artik. Suanki halini dusun ve onunla hep boyle devam ediceni dusun...kendini mutlu goruyormusun?

kesinlikle hayır ablamla konuştum bugün ben bu şekilde yapamıyorum falan dedim önce şaşırdı çünkü ilkkez biriyle paylaşıordum bu durumu ablamda evlendi boşandı dillere destan bi aşkla hemde ama sonuç 2 çocuktan sonra hüsran :( enişten yapıyordu hediyeler süprizler sürekli aşk sözleri ama sonuç ne oldu dedi çok iyi düşün dedi erkek arkadaşımıda çok sever ablam bazı şeyleri oluruna bırak dedi çünkü ayrılırsak kesin ikimizide biliyor geri dönüşümü olmayacağını bilmiyorum beynim kazan gibi neresinden tutsam elimde kalıyor :(

evet küçük ama hzur dolu bir yer. çok memnun oldum tanıştığıma ben yatıorum ii geceler özelden yazmak istedim gör
üşelım die ama mesaj sayım 100 olması gerekiormuş, inşşlh başka seferre.

çok tşk ederim bende memnun oldum özelden bende msj atamıyorum :S ama her zaman görüşmeyi isterim ikimizinde bazı ortak yönlerimiz var birbirimizden destek alırız :)

Arkadaşım, şimdiden bu kadar mutsuzsan, istediğin ilgiyi ve sevgiyi göremiyorsan
Bu adamla evlenerek kendini buna mahkum etmiş olursun.
Bile bile lades yaparsın sonra şikayete de hakkın olmaz.
Neden ayrılıp hayatına devam etmiyorsun.
Mutsuz bir evlilik cehennemdir.
Yaşın daha çok genc.
Mutlaka karşına seni seven, değer veren ve bunu hissetiren biri çıkacaktır.
Sanma ki evlenince bunlar değişir.
Kendine bir şans ver bence.
Gidip mutsuzluğun altına imza atma.

Ben aynı bahsettiğin karakterle beraber hayatımdan nefret ediyorum sürekli intihar etmek istiyorum bitirdim kendimi onunla evlenme dvlendikten sonra ayrılık olmuyor

4 yıllık tanışıklık, 2 buçuk yıllık ilişki ve hala annesiyle tanıştırmadı?:53: bu insandan sana hayır gelmez. zamanını boşa harcama onunla.

Ben bunu buraya çok yazar oldum ama eşler birbirlerinden bekledikleri tepkileri almalı . Bunu alamıyorsanız birbirinize uygun değilsiniz demektir .

Ben aynı bahsettiğin karakterle beraber hayatımdan nefret ediyorum sürekli intihar etmek istiyorum bitirdim kendimi onunla evlenme dvlendikten sonra ayrılık olmuyor

bende bu konuyu açtıktan sonra kendimce bazı kararlar aldım en önemlisi o insanın değişmeyeceği ve ben sürekli ondan aşk-sevgi dilenip ömür tüketeceğim en küçük bi bahaneyi bekliyorum şuan daha fazla tüketemeyeceğim kendimi sizin içinde lütfen kendizi kaybetmeyin intihar etmekte ne demek ben ne olursa olsun bunu hiç bi zaman düşünmedim ve kabul etmedim hiçbir fırtına yeryüzünde sonsuza kadar kalmazmış üzülmeyin sizde nolurr.

4 yıllık tanışıklık, 2 buçuk yıllık ilişki ve hala annesiyle tanıştırmadı?:53: bu insandan sana hayır gelmez. zamanını boşa harcama onunla.

ailesi beni biliyor muşş.. söylediğine göre annesiyle sadece wepcamda görüştük arada birbirimize tlfnlarda slm göndeririz okadar yüzyüze tanışmadık ve artık tanışmakta istemiyorum :(

Back
X