- Konu Sahibi rapunzelll09
artık dayanılmaz bi hal almaya başladım çok mutsuzum ve yoruldum
ilkkez konu açıyorum ve ilkkez böyle bişi yapıyorum hiç tanımadığım sizlere yüreğimi açıyorum bana lütfen yol gösterin
4 yıldır tanıdığım ve 2.5 yıldır süren bi ilişkim var ve ben çok yoruldum artık işin içinden çıkamıyorum hem seviyorum hemde artık bitsin istiyorum bu belirsizlik beni çok yıprattı ne yapacağımı bilemiyorum ben çok duygusalım sevgisiz, ilgisiz yaşayamam ama erkek arkadaşım bi okadarda ruhsuz.. bazen insan şımartılmak sevildiğini hissetmek istiyor bu çok mu fazla bi istek ama yapamıyor ve ben ondan artık aşk dilenir oldum sevdiğini göster, bana hissettir böyle mutlu değilim bişiler yap ikimiz için ama yok, ayrılık kararlarım oldu her defasında ya o ağladı yalvardı yada ben ağladım dayanamadım
yeminler ediyor çok sevdiğine dair benden başkasıyla mutlu olamayacağını söylüyor ama sonuç yine aynı değişmiyor... ikimizde farklı şehirlerde oturuyoruz görüşme olanağımız kısıtlı ayda 1-2 kez ailemde biliyor ve 2.5 yıl az zaman değil diyip resmiyet istiyorlar en azından bi aileler tanışsın, söz konulsun ama yok evliliğede yanaşmıyor diyorum ikimizde seviyoruz ve birbirimizi artık tanıyoruz yaşımızda az değil hiç bir engelimiz yok ama yine yok.. ya diyorum sevmiyorsan istemiyorsan bitirelim ben yoruldum diyorum senden sevgimden eminim ama zaman ver bana diyor ve bu zaman hep bahanelerle sonlanıyor (önce aradaki mesafeydi aynı şehirde olsaydık çoktan evlenmiştik bile , sonra ben geçmişteki bazı hataları unutamıyorum zaman ver , sonra evet 2013 yazı evlenmek istiyorum seninle yaz geldi ama hala aileler tanışmadı bırak tanışmayı beni bile annesiyle tanıştırmadı şimdide kışa varmış bazı planları eminim o öbür yaza doğru gider sonra gene kış gelir ve benim ömrüm bunun yüzünden biter) napıcam ben hem seviyorum amabu şekilde devam etmekde istemiyorum ama onuda beceremiyorum bütün sorunları kendimde arar oldum çok mutsuzum bahtsızım ben ya
(
uzun yazdım kusuruma bakmayın ilkkez içimdeki yaralarımı başkalarıyla paylaşıyorum desteğe ihtiyacım var

uzun yazdım kusuruma bakmayın ilkkez içimdeki yaralarımı başkalarıyla paylaşıyorum desteğe ihtiyacım var