çok mutsuzum :(

shed

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
251
1
16
Diğer
8. ayıma girdim hala bebeğim olmadı benden sonra evlenen herkes şimdi bebek sahibi ben bu ay yine adet oldum oturdum ağlıyorum şimdi ben bu kadar ümitsiz biri değildim ama nedense çok güçsüz düştüm eşimin işine yardım edeyim diye yollara düşüyorum yapmam da diyemiyorum sürekli yorgunum bel ağrıları çekiyorum doktora gidelim diyorum 1 sene dolmadı ki gitmeye gerek yok diyor eşim ama ben 28 yaşına geldim 1 sene daha beklemek bnm için ne kadar da zor :( ne yapmalıyım bilmiyorum artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyorr içinizde benim gibi olanlar varsa benmle duygularını paylaşablirler mi buna çok ihtiyacım var :(

Sen sekiz aydır beklemişsin ben 8 yıl..
Bence bu kadar ümitsizliğe kapılmadan önce beterin beteri olabileceğini düşünerek mutlu ol...

Ümitsizliğe kapılma hem stres bebek olmaması konusunda çok büyük bir etken herşeyin zamanı var ve sen istesende istemesende o zamanı ileri geri yapamıyorsun malesef... Neden eşine hayır diyemiyorsun belim ağrıyor yoruluyorum demelisin kendini çok yıpratma.. 10 yıl sonra anne olan biri olarak yazıyorum bunları.

seni iyi anlıyorum kardeş aynı durumdayız çevremdeki hamile sayısı arttı veren RABBİMdir inkar etmem güzel RABBİM bizi bu nimetten mahrum etme

Canım benim yaa üzme kendini yorma kendini ve çokta takma inş sorun yoktur ben burda nelere şahit oldum kaç senedir keza benimde başıma geldi kayıplar vs doktor eşine teşhis koymuş kısırsınız bebeğiniz olmaz demiş yeni evliler şuan 2 . Ye hamile Rabbim e teslimiyet olduktan sonra dualarımız boşa ellerimizi havada bırakmaz korkmayın dua edin sende bir doktora muayenene ol istersen bekleme canım

üzülmene hiç gerek yok vardır bir hayır.ben 1 aylık evliyken hamile kalmışım hiiç haberim yoktu uzun yolculuğa çıktım ondan olsa gerek bebeğimi öğrendiğim hafta kaybettim ve 4-5 ay her gece ağladım.dr.3 ay korunma süresi verdi ama biz 6 ay bekledik şimdi 8 ay oldu ama bebiş yok... ayrıca eşimle ayrı şehirlrdeyiz henüz tayinimz bile olmadı... çok zor günler yaşadım ve yaşıyorum.

aslına bakarsan aynı durumda sayılırız...(benim durum daha vahim de :)

dr.a git bence en azından yumurtalıklarının çalışıp çalışmadığını falan öğrenebilrsin.üstten ultrasyondan görebilyorlar.6 ay ve 1 yıl arası deniyor bundan önce gitmek mantıklı değildir deniyor ama sen bi git istersen çünkü moralinin bozuk olması da bu süreci uzatabilir.en azından için rahatlar(psikolojik olarak rahatlarsın)

eşime hayır o işi ben yapmam dediğim an kavga etmeye başlıyoruz hatta geçen gün kavga boşanalım demeye kadar geldi hep benim sabrımla düzeliyor her şey gözümde yaş kalmadı artık eskiden 2 yıl panik atak tedavisi gördüm üstelik yaşadıklarıma şahittii hep atlattım çok şükür 1 yıldır iyiyim ama belirtiler yeniden başlıyor içime atmaktan kimse yok çevremde derdimi anlatıp da etrafa mutsuz görünmekten bile korkuyorum artık polyanna oldum çok iyiyiz çok mutluyuz hiç sıkıntım yok soranlara hep bu cevabı veriyorum çünkü yapamazsın gitme dediler zamanında hep yaparım dedim şimdi yapamıyorum demeye yüzüm yok 3 hafta işleri güçleri yüzünden evden adım atmamadığım günleri biliyorum artık bi bebeğim olsun ona tutunayım istiyorum o da olmuyor ailem uzakta onlar her şeyden habersiz bu kadar mutsuz olduğumu görse annem çeker alır beni ona da belli edip huzurlarını kaçırmak istemiyorum komşular dahi yapma kızım o iş ağır derken kendi kayınvalidem hiç bişey olmaz biz nerede doğurduk diyor eşim seni koruyacağım diye söz vermişti şimdi ben hariç herkesi düşünüyor beni göremiyor bazen sevmek de bir yere kadar demek zorunda kalıyorum ama olmuyor işte ..

iş derken ne işi tam olarak açar mısın? bu arada kaynananın zamanı farklı biz şimdi adım atsak korkar olduk çünkü çevremdekilerin hepsi düşük yaptı yani ağır kaldırman bebek olmasını bile kötü etkiler

8. ayıma girdim hala bebeğim olmadı benden sonra evlenen herkes şimdi bebek sahibi ben bu ay yine adet oldum oturdum ağlıyorum şimdi ben bu kadar ümitsiz biri değildim ama nedense çok güçsüz düştüm eşimin işine yardım edeyim diye yollara düşüyorum yapmam da diyemiyorum sürekli yorgunum bel ağrıları çekiyorum doktora gidelim diyorum 1 sene dolmadı ki gitmeye gerek yok diyor eşim ama ben 28 yaşına geldim 1 sene daha beklemek bnm için ne kadar da zor :( ne yapmalıyım bilmiyorum artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyorr içinizde benim gibi olanlar varsa benmle duygularını paylaşablirler mi buna çok ihtiyacım var :(

Merhaba arkadasim
Deneyimimi seninle paylasmak istedim esimle mayis ayinda korunmayi biraktik ve simdi hamileyim yeni ögrendim ilk ay hamile kaldim cünkü ovulasyon testi kullandim yumurtlama zamanimi ögrendim cift cizgi oldugu gün ve ertesi gün iliski oldu sonrasi iste hamileyim sanada tavsiye ederim

üzülmeyin lütfen belki de çocuğunuzun olmamasında da bir hayır vardır. kendinizi de çok ezdirmeyin ALLAH sıkıntılarınızı en kısa zamanda giderir inş .

allah yardımcın olsun ne iş yapıyosun peki eşini kenara çek konuş bi dfa daha yapamıyorum belim ağrıyor bu iş yüzünden çocugum olmazsa vebali senin boynuna de ve en kısa zamanda bir doktora git

Bağ bahceleri var onunla ugrasıyorlar ne desem esime olmadı yardım et diyor baska bisey demiyor anne olsam daha guclu olurum hepsine karsı ama geri kafalılar cocuk yok nasıl olsa dye herseyi yapabilirm sanıyorlar okumus insan esim ama onunda kafasını yıkamak cok kolay parasal olarak ellerne bakıyor bazen keske kavga etseler de cekip gtsek dyebilecek kadar kötü düsünüyorum ovulasyon testi nasıl yapılıyor anlayamadm gtti ztn onuda beceremedm

Back
X