Çok Mutsuzum...

orestes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
72
30
103
35
Antalya
8 ay önce sevgilimle tanıştım ,bir akşam bana 'sana aşık oldum ben' dedi.Ne cevap vereceğimi bilemedim o zaman ve bu olaydan 3 hafta sonra sevgili olduk.Herşey çok güzeldi beni çok seviyordu veben inanamıyordum çünkü bundan önceki 2 ilişkim aldatılmakla sonuçlanmıştı.İlk zamanlar 3 işte çalışmasına rağmen bana vakit ayırıyordu en azından hatta yurdumun 22:30 olan son giriş satine yetişebilmek için neler yapmıştı ve 5 dk da olsa görüşmüştük.herşey çok güzeldi çok mükemmeldi tabi yaz tatili gelince memlekete gittim ben ilk zamanlar herşey çok iyiydi arıyordu konuşuyorduk sonra aramalar azaldı konuşmalar 2 -3 dk düştü sadece bana şuraya gidiyorum tamam mı ,canım kafede arkadaşlar ile oturuyorum tamam mı lar başladı bende her seferinde tamam dedim ama artık belli süre sonra senşle konuşmak istiyorum neden böyle kapatıyorsun hemen dedim ,o da bana işim olduğu zamanlar arıyorsun dedi.Kızlar ne zaman arasam ya arkadaşında film seyrediyor , ya kafede oturuyor ,ya arkadaşları bekliyor derdimi hiç anlatamadımçson olarakda dönüş günümde tartıştık o gece arkadaşının partisine gitti neden aradım yine bana canım işim var dedi tartıştık ve yok yeter hep değer verdiğim insanlar bana böyle yaptı şöyle yaptı sabaha kadar içip gebereceğim kendime birşey yapacağım dedi bende koskoca otobüste ağlamaya başladım aradım 2 kere suratıma kapattı tekrar aradım sırf sakinleşsin diye özür diledim geliyorum konuşalım dedim.geldim konuştuk ve farkettim ki beni seven bana aşık olan sırf ben yurt dışına eğitime gideceğim diye okulu bitirip hemen yanıma gelmek isteyen benle evlenmek isteyen adam gitmiş ama akşam partilere gidip bana o mesajları atarken adam pistlerde dans edip arkadaşları ile eğlenmiş arkadaşlarıyla berberken çok neşeli benle başbaşa kalınca depresyonda bunalımda , 2 gündür çok ağlıyorum ailesi sürekli gel kızım yanımıza diyorlr gidiyorum ama o soğuk davranıyor ,ailesi beni çok seviyor anneside babasıda bana çok yardımcı oldular.kızlar çok kötüyüm konuştuk ben depresyona girdim herşeyden sıkıldım sebebi sen değilsin çok kötüyüm sürekli içmek istiyorum diyor.Bana hala aşkım s,sevgilim,canım seni seviyorum diyor ama gözlerimin içine bakmıyor adam.aldatılıyormuyum bilmiyorum çok mutsuzum.

O sizi istemiyorsa zamana bırakacaksınız başka çaresi yok...Ailesiyle görüşmenizde uygun olmaz bence bu sürede.Bak ailenle anlaşıyorum onlar kabul etti dana ne istiyorsun der gibi.Bence kendini geri çek...Kendisi dönsün...

sizi mutsuz eden aramanızdan bile rahatsız olan biri için bukadar hırpalamayın kendinizi.herşeyi oluruna bırakın üstünede düşmeyin.kimse vazgeçilmez değildir sizi üzen birine istediği değeri verin.

8 ay önce sevgilimle tanıştım ,bir akşam bana 'sana aşık oldum ben' dedi.Ne cevap vereceğimi bilemedim o zaman ve bu olaydan 3 hafta sonra sevgili olduk.Herşey çok güzeldi beni çok seviyordu veben inanamıyordum çünkü bundan önceki 2 ilişkim aldatılmakla sonuçlanmıştı.İlk zamanlar 3 işte çalışmasına rağmen bana vakit ayırıyordu en azından hatta yurdumun 22:30 olan son giriş satine yetişebilmek için neler yapmıştı ve 5 dk da olsa görüşmüştük.herşey çok güzeldi çok mükemmeldi tabi yaz tatili gelince memlekete gittim ben ilk zamanlar herşey çok iyiydi arıyordu konuşuyorduk sonra aramalar azaldı konuşmalar 2 -3 dk düştü sadece bana şuraya gidiyorum tamam mı ,canım kafede arkadaşlar ile oturuyorum tamam mı lar başladı bende her seferinde tamam dedim ama artık belli süre sonra senşle konuşmak istiyorum neden böyle kapatıyorsun hemen dedim ,o da bana işim olduğu zamanlar arıyorsun dedi.Kızlar ne zaman arasam ya arkadaşında film seyrediyor , ya kafede oturuyor ,ya arkadaşları bekliyor derdimi hiç anlatamadımçson olarakda dönüş günümde tartıştık o gece arkadaşının partisine gitti neden aradım yine bana canım işim var dedi tartıştık ve yok yeter hep değer verdiğim insanlar bana böyle yaptı şöyle yaptı sabaha kadar içip gebereceğim kendime birşey yapacağım dedi bende koskoca otobüste ağlamaya başladım aradım 2 kere suratıma kapattı tekrar aradım sırf sakinleşsin diye özür diledim geliyorum konuşalım dedim.geldim konuştuk ve farkettim ki beni seven bana aşık olan sırf ben yurt dışına eğitime gideceğim diye okulu bitirip hemen yanıma gelmek isteyen benle evlenmek isteyen adam gitmiş ama akşam partilere gidip bana o mesajları atarken adam pistlerde dans edip arkadaşları ile eğlenmiş arkadaşlarıyla berberken çok neşeli benle başbaşa kalınca depresyonda bunalımda , 2 gündür çok ağlıyorum ailesi sürekli gel kızım yanımıza diyorlr gidiyorum ama o soğuk davranıyor ,ailesi beni çok seviyor anneside babasıda bana çok yardımcı oldular.kızlar çok kötüyüm konuştuk ben depresyona girdim herşeyden sıkıldım sebebi sen değilsin çok kötüyüm sürekli içmek istiyorum diyor.Bana hala aşkım s,sevgilim,canım seni seviyorum diyor ama gözlerimin içine bakmıyor adam.aldatılıyormuyum bilmiyorum çok mutsuzum.

Biraz zamana bırak ve çok üstüne düşme, kendini geri çek umursama. Seni cepte düşünüp kötü davranmasına izin verme.

Önceki ilişkide 2 kere aldatılma..
Benimde böyle bi durumum var.
Onu üstümden atamıyorum galiba.

Neyse zamana bırak pek takmamaya çalış mesafeyi sen koy araya.
İnşALLAH aldatılmazsın 3.sünü kaldıramazsın çünkü.
1. aldatılmada insan ş...ze denk geldim diyo 2.sinde acaba hepsi mi böyle diyor.
3.sünde biter herşey feministliğe depresyona doğru gider.
İnşALLAH korktuğun olmaz canım

önceki ilişkide 2 kere aldatılma..
Benimde böyle bi durumum var.
Onu üstümden atamıyorum galiba.

Neyse zamana bırak pek takmamaya çalış mesafeyi sen koy araya.
Inşallah aldatılmazsın 3.sünü kaldıramazsın çünkü.
1. Aldatılmada insan ş...ze denk geldim diyo 2.sinde acaba hepsi mi böyle diyor.
3.sünde biter herşey feministliğe depresyona doğru gider.
Inşallah korktuğun olmaz canım

allahın hakkı üç çatlakk hehe.. Aldatılıp haberi olmayan biri olarak rahatım tabii sonuç:yalnızlık o başka....:52::53:

allahın hakkı üç çatlakk hehe.. Aldatılıp haberi olmayan biri olarak rahatım tabii sonuç:yalnızlık o başka....:52::53:

ALLAH korusun ya içime oturdu bu sözün..:43:
Aldatılıp rahat olamadım.
Tepkisiz kalmıştım sadece hepsi o.
İnşALLAH aldatılmayız ya

allah korusun ya içime oturdu bu sözün..:43:
Aldatılıp rahat olamadım.
Tepkisiz kalmıştım sadece hepsi o.
Inşallah aldatılmayız ya

karşılıklı valla.hak ediyorsa gözünn yaşına bakmm asla.ama seven yapamaz ya gönlüm el vermiyor ayrı olsakta herkes haram diyorumm:46:

8 ay önce sevgilimle tanıştım ,bir akşam bana 'sana aşık oldum ben' dedi.ne cevap vereceğimi bilemedim o zaman ve bu olaydan 3 hafta sonra sevgili olduk.herşey çok güzeldi beni çok seviyordu veben inanamıyordum çünkü bundan önceki 2 ilişkim aldatılmakla sonuçlanmıştı.ilk zamanlar 3 işte çalışmasına rağmen bana vakit ayırıyordu en azından hatta yurdumun 22:30 olan son giriş satine yetişebilmek için neler yapmıştı ve 5 dk da olsa görüşmüştük.herşey çok güzeldi çok mükemmeldi tabi yaz tatili gelince memlekete gittim ben ilk zamanlar herşey çok iyiydi arıyordu konuşuyorduk sonra aramalar azaldı konuşmalar 2 -3 dk düştü sadece bana şuraya gidiyorum tamam mı ,canım kafede arkadaşlar ile oturuyorum tamam mı lar başladı bende her seferinde tamam dedim ama artık belli süre sonra senşle konuşmak istiyorum neden böyle kapatıyorsun hemen dedim ,o da bana işim olduğu zamanlar arıyorsun dedi.kızlar ne zaman arasam ya arkadaşında film seyrediyor , ya kafede oturuyor ,ya arkadaşları bekliyor derdimi hiç anlatamadımçson olarakda dönüş günümde tartıştık o gece arkadaşının partisine gitti neden aradım yine bana canım işim var dedi tartıştık ve yok yeter hep değer verdiğim insanlar bana böyle yaptı şöyle yaptı sabaha kadar içip gebereceğim kendime birşey yapacağım dedi bende koskoca otobüste ağlamaya başladım aradım 2 kere suratıma kapattı tekrar aradım sırf sakinleşsin diye özür diledim geliyorum konuşalım dedim.geldim konuştuk ve farkettim ki beni seven bana aşık olan sırf ben yurt dışına eğitime gideceğim diye okulu bitirip hemen yanıma gelmek isteyen benle evlenmek isteyen adam gitmiş ama akşam partilere gidip bana o mesajları atarken adam pistlerde dans edip arkadaşları ile eğlenmiş arkadaşlarıyla berberken çok neşeli benle başbaşa kalınca depresyonda bunalımda , 2 gündür çok ağlıyorum ailesi sürekli gel kızım yanımıza diyorlr gidiyorum ama o soğuk davranıyor ,ailesi beni çok seviyor anneside babasıda bana çok yardımcı oldular.kızlar çok kötüyüm konuştuk ben depresyona girdim herşeyden sıkıldım sebebi sen değilsin çok kötüyüm sürekli içmek istiyorum diyor.bana hala aşkım s,sevgilim,canım seni seviyorum diyor ama gözlerimin içine bakmıyor adam.aldatılıyormuyum bilmiyorum çok mutsuzum.

üstüne düşme ve rahat bırak şuan bi çıkmazda olabilir aklı karışmışta olabilir. Uzak dur rahat bırak geleceği varsa gelir sana

Eğer gerçekten sevmişse bi müddet sonra hatasının farkına varır zaten.
Tabi çok üstüne düşmemen gerek. :34:

Üstüne düşmemeye çalışıyorum ama facebook'da ileti paylaşınca dayanamıyorum ağlıyorum.Sanırım ona güvendiğimi anladığı için böyle davranıyor birde yanyanayken sürekli telefonda ya facebook!a bakıyor ya mesaj yazıyor Allahım diyoruorum herkeze zaman ayırabiliyor ama bana gelince hep gerçekten işi oluyor böyle oluncada tutamıyorum kendimi.Aldırmaz olsam,onu umarsamasam daha çok ilgilenir heralde.telefonunda kapak resmi hep ben olurdum neden kaldırdın diyorum ios7 yüklendi kendiliğinden kalktı,ben kaldırmadım diyor neden kurulum bitince tekrar kapak resmi yapmadın diyorum sana kırgınım ondan diyor ağlıyorsun iyice kötü duruma düşüyoruz bak diyor.Hepinize derdimi okuyum yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

2 ilişkinizde aldatılmakla sonuçlanmış 3. de neredeyse bitmek üzere acaba hiç ben nerede hata yapıyorum neden böyle oluyo diye kendinizi eleştirdiniz mi ? Benim yazdıklarınızdan çıkardığım yani anladığım kadarıyla bu ilişkiniz karşı tarafın sizi kendisine aşık edene kadar vermiş olduğu çaba ve sizin ona yönelmenizle geri vites atması:50: Acaba sevdiğiniz insanları çokmu ilahlaştırıyosunuz. Sizin yüzüne bakmayan kişinin ailesiyle neden görüşüp aynı ortamda bulunuyosunuz ki dönün gidin yolunuza bu kadar çok kendinizi harap etmenin ne alemi var.. Sevmiyosa , aramıyosa , istemiyosa keyfi bilir deyip yolunuza gidemiyormusunuz ?

ya butun erkekler aynı galıba hangı hıkayeyı okusam işte benım eskı ılıskım dıyorum :))

ben pek benzetmiyorum çünkü seçenek çokk.ve kimse için üzmem kendimi beni tanıyanlar çok zalimsin diyor ama fark etmez kula kulluk yapamam. ancak beni yaradana kul olurum.birtek o sevgi gerçek. üzülmek istiyorsa kızlar bence kendilerini üzdükleri için ve verebilecekleri sevgiyi aile varken değer bilmiyen birilerine verdikleri için üzülsünler. herşey gidici anne baba kalıcı,bu kadar değerli varlıkların hayatında olduğunu bilip dahada geçici şeyler için üzülen bayanlara acıyorum.

klasik türk erkeği kızı kendine aşık edesiye kadar kapısında kul köle olur ettikten sonrada geri vites senin aramanı bile istemeyen biri için kendini bu kadar hırpalama bırak zamana arama msj atma ikinizde biraz yalnız kalıp kendinizi dinleyin bu süre zarfında da ailesiyle görüşme bu doğru olmaz

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama büyü bence.Bir insan aşık olur,ilk başlarda herşey güzel gider ama bu aynen devam edecek diye birşey yok.Zamanla tavırlar,duygular yaşananlar değişebilir.İnsanların hal ve hareketleri de etkendir buna.Tanıdıkça da değişebilir.Çok üstüne düştüğün sevgi kelebekleri gibi etrafında çok uçtuğun belli.Ona iyi olmak mutlu olmak için ailesiyle bile aşırı samimi olmuşsun.Benim gözlemlediğim bu.Seviyordur seni,seviyordur da,biraz şımarıklık,biraz cepte nasılsa hissi,biraz senin kör aşıklık durumların,aşırı ilgilenmen,beklentilerin onu ulaşılmaz mega star Tarkan yapmış..Bak güzelim,ona ilgi gösterdikçe elinden uçar gider.Kendine gel.Sen bir erkekeğ,niye aramadın,niye ilgilenmiyorsun diyecek duruma geldiysen,melankolik,acılı,ağlak bir kız modundaysan karşındaki erkeğe itici gelirsin.Sevgi acımaya dönüşür.İnsan da acıdığı şeyden uzaklaşmak,görmemek ister.Çek kendini geri.Çok zor birşey değil.Değerini bildir.Dünyanın sonu da değil yani.

ben pek benzetmiyorum çünkü seçenek çokk.ve kimse için üzmem kendimi beni tanıyanlar çok zalimsin diyor ama fark etmez kula kulluk yapamam. ancak beni yaradana kul olurum.birtek o sevgi gerçek. üzülmek istiyorsa kızlar bence kendilerini üzdükleri için ve verebilecekleri sevgiyi aile varken değer bilmiyen birilerine verdikleri için üzülsünler. herşey gidici anne baba kalıcı,bu kadar değerli varlıkların hayatında olduğunu bilip dahada geçici şeyler için üzülen bayanlara acıyorum.

en guzelını yapıyorsun ınsan en cok kendıne deger vermelı. aslında benım uzulmelerım karsımdakı cok degerlı oldugundan degılde neden kımse bana deger vermıyor herkes bı kazık atıor dıye. yoksa karsımdakı ınsan bulunmaz hınt kumaşı deıl tabıkı

Hayır istemiyosa da açıkça söylesin
Ayrılırsınız bari
Bu ne böyle

Adamın Ne İstediği Ne Halt Ettiği Belli Değil, 3. Aldatılma Durumu Olmadan Ayrıl Bence Boşuna Vakit Kaybetme Daha da Bağlanıp Kendine Yazık Etme :34:

Back
X