8 ay önce sevgilimle tanıştım ,bir akşam bana 'sana aşık oldum ben' dedi.Ne cevap vereceğimi bilemedim o zaman ve bu olaydan 3 hafta sonra sevgili olduk.Herşey çok güzeldi beni çok seviyordu veben inanamıyordum çünkü bundan önceki 2 ilişkim aldatılmakla sonuçlanmıştı.İlk zamanlar 3 işte çalışmasına rağmen bana vakit ayırıyordu en azından hatta yurdumun 22:30 olan son giriş satine yetişebilmek için neler yapmıştı ve 5 dk da olsa görüşmüştük.herşey çok güzeldi çok mükemmeldi tabi yaz tatili gelince memlekete gittim ben ilk zamanlar herşey çok iyiydi arıyordu konuşuyorduk sonra aramalar azaldı konuşmalar 2 -3 dk düştü sadece bana şuraya gidiyorum tamam mı ,canım kafede arkadaşlar ile oturuyorum tamam mı lar başladı bende her seferinde tamam dedim ama artık belli süre sonra senşle konuşmak istiyorum neden böyle kapatıyorsun hemen dedim ,o da bana işim olduğu zamanlar arıyorsun dedi.Kızlar ne zaman arasam ya arkadaşında film seyrediyor , ya kafede oturuyor ,ya arkadaşları bekliyor derdimi hiç anlatamadımçson olarakda dönüş günümde tartıştık o gece arkadaşının partisine gitti neden aradım yine bana canım işim var dedi tartıştık ve yok yeter hep değer verdiğim insanlar bana böyle yaptı şöyle yaptı sabaha kadar içip gebereceğim kendime birşey yapacağım dedi bende koskoca otobüste ağlamaya başladım aradım 2 kere suratıma kapattı tekrar aradım sırf sakinleşsin diye özür diledim geliyorum konuşalım dedim.geldim konuştuk ve farkettim ki beni seven bana aşık olan sırf ben yurt dışına eğitime gideceğim diye okulu bitirip hemen yanıma gelmek isteyen benle evlenmek isteyen adam gitmiş ama akşam partilere gidip bana o mesajları atarken adam pistlerde dans edip arkadaşları ile eğlenmiş arkadaşlarıyla berberken çok neşeli benle başbaşa kalınca depresyonda bunalımda , 2 gündür çok ağlıyorum ailesi sürekli gel kızım yanımıza diyorlr gidiyorum ama o soğuk davranıyor ,ailesi beni çok seviyor anneside babasıda bana çok yardımcı oldular.kızlar çok kötüyüm konuştuk ben depresyona girdim herşeyden sıkıldım sebebi sen değilsin çok kötüyüm sürekli içmek istiyorum diyor.Bana hala aşkım s,sevgilim,canım seni seviyorum diyor ama gözlerimin içine bakmıyor adam.aldatılıyormuyum bilmiyorum çok mutsuzum.