Cok Mutsuzum!!! :(

Esmerkiz87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
10
-1
86
35
Almanya
Slm kizlar,

Ben kisa zaman önce cok güzel rüya gibi bi iliski yasamistim. Hersey birden oldu ve birdende bitti :(. Artik beni aramiyor sormuyor mesajlarada cvp yok. Kücük bi tartisma sonucu aslinda ortada hicbirsey yokken bitti. Anlam veremiyorum hersey o kadar güzeldiki ikimizde bitmesinden cok korkuyoduk cok mutluyduk. Oda bana diyodu ilk bende böyle oldugunu cok sevdigini cok deger verdigini benle ilgili sikayetlenecegi hicbirsey olmadiggini ve ailesiyle tanisicaktim. Simdi hic ses yok ben en son yazdiklarimada cvp vermedi ve artik bitti. Anlayamiyorum. Bi insan nasil birden böyle degisebilir. Deli olucam. :(((

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Oyle oluyor be canim..tadi damaginda kalmis gibi hersey yolundayken guzel bi ruyadan uyanmak gibi bisey...cok kotu evettt...ama unutmaktan baska care yokk..herkes hayatinda bikez yasiyor sanirim bunu...acisi zor gecicek ama elbet bigun gecicek...

Nasil oluyo anlamiyorum ya :( ... Simdi sadece bi gün merak ederde arar umuduyla durucam. Bi insanin duygulari nasil hemen degisir?? Insallah bi gün bi ses cikar....

Belki bi problemi vardır size anlatamamıştır madem cevap vermiyo üstüne gitmeyin bence başka şeylerle ilgilenip düşünmemeye çalışın
eğer gerçekten seviyosa kendini toparlayınca döner dönmezsede dünyanın sonu değil :29:

Bi problemi var aslinda ama Kücük birsey yani bunlari gerektirecek birsey degil -.- arabasi kullanilmaz halde tamir edilmesi lazim ve o bi kac hafta arabasiz kaldi bu kadar yani. Hayirlisi artik ne diyim.... Ben artik hicbirsey yazmam zaten.

Aranızda geçeni en iyi siz bilirsiniz.

İhtimaller çok...

Sabır edeceksiniz 1 hafta 10 gün ses yoksa...

Artık yoktur. Zamanla anlarsınız... Geri döner dönmez hayatınızı yaşamaya devame etmelisiniz.
Zor bir süreç. Ama başka uğraşlar edinin bu duygulardan uzaklaşın..

bir kadın ne olursa olsun bence asaletini bozmamalı ama bunu yapabilmek çokkk zor şayet ben hiçç yapamayanlardanım sen gene haline şükret ve bol boll dua ett

aynı şey benimde başıma geldi rüya gibiydi aynen sonra ne olduysa kabusa döndü:( sebebini ben bile tam olarak çözemedim hayırlısı buymuş deyip yoluma devam etmekten başka çarem yok :(((

Slm kizlar,

Ben kisa zaman önce cok güzel rüya gibi bi iliski yasamistim. Hersey birden oldu ve birdende bitti :(. Artik beni aramiyor sormuyor mesajlarada cvp yok. Kücük bi tartisma sonucu aslinda ortada hicbirsey yokken bitti. Anlam veremiyorum hersey o kadar güzeldiki ikimizde bitmesinden cok korkuyoduk cok mutluyduk. Oda bana diyodu ilk bende böyle oldugunu cok sevdigini cok deger verdigini benle ilgili sikayetlenecegi hicbirsey olmadiggini ve ailesiyle tanisicaktim. Simdi hic ses yok ben en son yazdiklarimada cvp vermedi ve artik bitti. Anlayamiyorum. Bi insan nasil birden böyle degisebilir. Deli olucam. :(((

belki sizin göremediğiniz bi sourn vardır size anlatamıyordur

Birden değişmemiştir. Zaten değişken bir kişiliktir kesin. En çok böylelerinden korkmalı.
Ama böyleleri de kendini hiç belli etmiyor ki anlayasın. :/
Onlarla bir gökdelenin tepesine çıkarsın. Sonra da yere çakılırsın.
Ortası olmaz.
Bu da senin hayattaki bir sınavın olmuş. :/

Bi problemi var aslinda ama Kücük birsey yani bunlari gerektirecek birsey degil -.- arabasi kullanilmaz halde tamir edilmesi lazim ve o bi kac hafta arabasiz kaldi bu kadar yani. Hayirlisi artik ne diyim.... Ben artik hicbirsey yazmam zaten.

aynen hayırlısı olsun... ortadan kaybolmasını gerektircek bi sorun değil bu insan bi açıklama yapar eğer karşısındakine saygısı varsa ve kaybetmekten korkuyosa tabi... belkide böylesi daha iyidir dengesiz bi tipse hiç gelmesin daha iyi....

Kizlar sagolun yazdiklariniz icin. Ama o serefsizin teki cikti onun icin harcadigim zamana yazik. Benden uzak allaha yakin olsun.

Hemen hemen aynı durum başımdan geçti biraz daha kötüsüydü tabi..:) Ama bence bekleme..Zor biliyorum,düşüncelerine engel olamıyor insan..Ama en doğrusu bu..Ben öyle yapyorum.. :)

Back
X