çok mutsuzum:(

Arkadaşa ne gerek var ki?
Artık her yer market dolu, her birine girip dolaşmanız 1 saati geçer, bir şeyler almanıza gerek yok, sonra bir parka oturup çocukları izleseniz yarım saat geçer, istedikten sonra yapacak şey bulunur, önemli olan evdeki o kasvetten birazda olsa uzak kalmak..

Arkadaslarim cok sagolun sizin sayenizde kayinvalidemele tatli bir dile kirmadan incitmeden kizmadan her seyi konustum.Uzuldugum noktalari soyledim yani her seyimi acik acik soyledim kayinvalidemde beni anladi anlati ohhh dunya varmis kimseyi kirmadan kirilmadan kavga etmeden anlastik..Yaradan Çok şukur binlerce şukurler olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gidiyorlar mı? Ne konuştunuz?

Bize haksizlik yapildigini soyluyor siz bunlari hak etmediniz bunu biliyorum diyo seni hep kizim gibi gormusum beni hep yanlis anlamişsin oyle degil boyledir diye anlati..Kizim bize yine biraz sabr edin biz zaten ayri eve cikacaz diyor. yaptigim soyledigim laflardan utandirdi beni.bosuna bunca zaman icime atmisim bosuna kendimi bukadar yipratmisim.

Sorunu guzel tatli dile çozduk.Her seyi konusarak anlastik. Sizlere çok teşekkur ederim..

Sonuc guzel oldu arkadasim cok sagolun ins boyle devam edriz.

Sonuc guzel oldu arkadasim cok sagolun ins boyle devam edriz.

Gidiyorlar mı? Ne konuştunuz?

Kizimin haziranda okulu hal olacak one gore ayarliyacaz dedi hani nereyi hangi ili kazanacak bilmiyorum o yuzden biraz daha sabr et kizim dedi kayinvalidem. Kendi annemi kayinvalidemin yerine koydum cok uzuldum..

çok sevindim canım.bak senin düşündüğün gibi değillermiş.inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur

Neden üzüldünüz onu anlamadım. Diğer çocukları dururken sizin evden çıkmayan birine mi? Sanki sizden başka kimsesi yokmuş gibi. Yanlış anlamayın ama hala acıtasyona maruz kalıyorsunuz farkında mısınız? Düne kadar kaynanası yüzünden sinirleri bozulan biri vardı hatırladınız mı?

Kızının okuluyla ne alakası var kızı evli mi?

İnsallah guzel olur canim...umarim oyalamak icin soylememistir sana sureyi....uzulme icini bosalttin...tek cocuk olsa esin sana kizardim..ben kendi sonumu biliyorum mesela su an ayri sehirlerdeyiz ama gun gelip bana geleceklerini biliyorum esim tek erkek cunku....o yuzden bugunlerin kiymetini bilmeliyim:))

gecmiş olsun canım babana allah yardımcın olsun.esinin iyi anlayıslı olması bir bakıma içime su serpti.yinede anlamıyorum sebep neymişki siz baska bir eve cıkınca dahi yanınıza gelmelerinin.

canım benim anlamadıgım diger cocuklarına gelinlerine gitsin sen iyisin diye cezasımı olmalı böyle.ne bileyim belki yanlıs düşünüyorum ama ben hizmet etmezdim.cünkü büyük haksızlık var.digerlernde kalmıyor iş bana kalıyor diye sana gelince ohh.allah yardımcın olsun.

Canim benim haletik sonuc iyi guzel oldu ne ben nede başkasi uzuldu ben baskasini uzdugum zaman kendim cok rahatsiz oluyorum Kavgasiz tartismasiz hal etik çok sukur.gorumcemin okulu hal oldugu zaman hani hangi ile gitecekler bilmiyorum iste ona gore ayarlayacaklarini soyledi kayinvalidem.annede kizim sizde rahat edersiniz bizim yuzumuzden cekmediginiz cile kalmadi diyo.Beni anladigi icinde sevindim..

çok sevindim canım.bak senin düşündüğün gibi değillermiş.inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur

Ins canim her sey guzel olur hep boule devam ederiz.Bunca zaman icime atarak yanlis yapmisim icimi hep nefretle doldurmusum.

gecmiş olsun canım babana allah yardımcın olsun.esinin iyi anlayıslı olması bir bakıma içime su serpti.yinede anlamıyorum sebep neymişki siz baska bir eve cıkınca dahi yanınıza gelmelerinin.

Canim çok sagolun tum hastalarimza Allah sifa versin Sebeplere gelince cok sebep var insani kafasi karisiyor bunalima giriyo... Neyseki aramizda biz bize hal etik cok sukur..

Bu nedir anlayamadim😃😃

byull87 canim beni sana yazyim derken bak neler cikti bu nedir analayamadim😃😃

canım cözümlenmesine cok sevindim yazılanların tamamını okumayı yeni bitirdim.inş en kısa zamanda giderler.iyi birisiniz bunu suistimal etmelerini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…