Cok mutsuzum

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
Kizlar ilk bebegim ve ogluma istedigim ismi koyamiyorum cok mutsuzum esim illede babamin adi diye tutturdu tamam koysun bisey demiyorum ama en azından ikinci bi ismide olsun istiyorum kabul etmiyo malesef benimle ayni durumda olan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babasinin adi ahmet .. ama ben istemiyorum

anladım cnm ne dıuyeyımkı erkeklerın bencıllıgı ıkıncı ısım olarak bende babamın adını koyucam de bakalım ne dıcek ozaman anlar belkı senı

anladım cnm ne dıuyeyımkı erkeklerın bencıllıgı ıkıncı ısım olarak bende babamın adını koyucam de bakalım ne dıcek ozaman anlar belkı senı

Istermiii hayattaa istemezzz . Ama denicem bakalim ne dicek

Yine benzer bi konu daha
Hey Allah ım ya 9 ay karnında taşı doğur sonra büyüt ama adını sen koyma olcak şey mii

İster iste ister isteme de , 2 ismi de olucak onu da ben koyucam anasıyım ben onun sen doğur 2.ni ben karışmayım adını koyarken de
Hamilelik duygusallığı yapın , naz cilve ile koydurun ismini Hele bi o kimlikte benim dediğim isim olmasın giderim kendim yazdırtırım de

Son düzenleme:
ahmet güzel bir isim ..
önüne sizin istediğiniz bir ismi de ekleyin ..

ben de kızıma annemin ismini koydum eşim de bi isim koydu iki ismi var hiç sıkıntı olmadı böle bişe yapabilirsiniz siz de.

Oyle derim ise yarasin yeterki ay deliricem ya kendi ogluma istedigim bi isim koyamiyorum

ben de kızıma annemin ismini koydum eşim de bi isim koydu iki ismi var hiç sıkıntı olmadı böle bişe yapabilirsiniz siz de.

Ne guzel.. biz bu konu her acildiginda kavga ediyoruz bi turlu anlasamadik esim istemiyo sirf onun dedigi olsun istiyo

sonuçta çocuk ikinizin çocuğu senin de hakkın var isim konusunda onun olduğu kadar. ikna et bence bi şekilde sen ne isim düşünüyosun peki ?

sonuçta çocuk ikinizin çocuğu senin de hakkın var isim konusunda onun olduğu kadar. ikna et bence bi şekilde sen ne isim düşünüyosun peki ?

Anlatmiyorum esime ve bazen de yoruluyorum acikcasi.. Ben Ayaz koymak istiyorum cok seviyorum o ismi

aslında ahmet ayaz güzel yani uyumlu söylemesi de. bence de güzel isim inşallah ikna edersiniz. yine kocanız ahmet ismiyle hitap edebilir kimlikte iki isim buluncak sadece. çocuğunuz da ilerde hangisini isterse onu kullanır daha hoş olur bence.)

Insallah canim:) kesinlikle zaten kabul etse bile ayaz dicegini hic sanmiyorum ama sonucta yeni isimler daha güzel ve ileride oglum hangini kullanmak isterse onu kullansin onun tercihi olsun en azindan tek bi isime zorunlu olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…