babasının adı cok mu kötü cok eskimi yanı
Babasinin adi ahmet .. ama ben istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım cnm ne dıuyeyımkı erkeklerın bencıllıgı ıkıncı ısım olarak bende babamın adını koyucam de bakalım ne dıcek ozaman anlar belkı senı
kendi doğursun o zaman. sinir oluyorum bu tip bencillere ya bi kaşık suda boğasım geliylor
Istermiii hayattaa istemezzz . Ama denicem bakalim ne dicek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dene bakalım ne olacak bıze haber de ver
Yine benzer bi konu daha
Hey Allah ım ya 9 ay karnında taşı doğur sonra büyüt ama adını sen koyma olcak şey mii
İster iste ister isteme de , 2 ismi de olucak onu da ben koyucam anasıyım ben onun sen doğur 2.ni ben karışmayım adını koyarken de
Hamilelik duygusallığı yapın , naz cilve ile koydurun isminiHele bi o kimlikte benim dediğim isim olmasın giderim kendim yazdırtırım de
Ahmet Emir ,
Ahmet Efe,
Ahmet Ali .. vs ..
ben de kızıma annemin ismini koydum eşim de bi isim koydu iki ismi var hiç sıkıntı olmadı böle bişe yapabilirsiniz siz de.
sonuçta çocuk ikinizin çocuğu senin de hakkın var isim konusunda onun olduğu kadar. ikna et bence bi şekilde sen ne isim düşünüyosun peki ?
aslında ahmet ayaz güzel yani uyumlu söylemesi de. bence de güzel isim inşallah ikna edersiniz. yine kocanız ahmet ismiyle hitap edebilir kimlikte iki isim buluncak sadece. çocuğunuz da ilerde hangisini isterse onu kullanır daha hoş olur bence.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?