• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Mutsuzum :(

hayaliguzel

Ya SABIR
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
94
17
28
Merhaba... 1 senelik evliyim eşimle sürekli birbirimizi yiyiyoruz artık katlanamıyorum canıma tak etti en sonunda verem olup ölecem..Ya bir insan bu kadar mı geçinilmez olur arkadaş elle tutulur hiç bir olumlu yanı yok diyeceksiniz ki evlenmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyormuydun haklısınız... Nişanliyken de defalarca kavga ettik ayrılma noktasına geldik her defasında bi şekilde kendini affettirdi ben sırf ailem için katlandım onlara laf gelmesin istedim bi nevi kendimi yaktım doğru yada yanlış onlar üzülsün istemedim çünkü aileme çok çok düşkünüm şimdi ben paramparcayim başımı hangi duvara vurayim keşke şimdiki aklım olsa iliskimizi bir saniye bile sürdürmezdim ama çok geç madem öyle boşa kurtul diyeceksiniz keşke bu mümkün olsa keşke ekonomik özgürlüğe sahip olsam kendi ayaklarım üzerinde duracak durumda olsaydım yeminle bir dakika bile bu adamla durmazdim aileme hem maddi hem manevi yük olmak istemiyorum ama canım çok acıyor çok mutsuzum :(

Merhaba... 1 senelik evliyim eşimle sürekli birbirimizi yiyiyoruz artık katlanamıyorum canıma tak etti en sonunda verem olup ölecem..Ya bir insan bu kadar mı geçinilmez olur arkadaş elle tutulur hiç bir olumlu yanı yok diyeceksiniz ki evlenmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyormuydun haklısınız... Nişanliyken de defalarca kavga ettik ayrılma noktasına geldik her defasında bi şekilde kendini affettirdi ben sırf ailem için katlandım onlara laf gelmesin istedim bi nevi kendimi yaktım doğru yada yanlış onlar üzülsün istemedim çünkü aileme çok çok düşkünüm şimdi ben paramparcayim başımı hangi duvara vurayim keşke şimdiki aklım olsa iliskimizi bir saniye bile sürdürmezdim ama çok geç madem öyle boşa kurtul diyeceksiniz keşke bu mümkün olsa keşke ekonomik özgürlüğe sahip olsam kendi ayaklarım üzerinde duracak durumda olsaydım yeminle bir dakika bile bu adamla durmazdim aileme hem maddi hem manevi yük olmak istemiyorum ama canım çok acıyor çok mutsuzum :(

bi işe giremezmisin? belki kafanda dağılırr

O halde işe gir, düzenini kur, bas tekmeyi.

Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda yapabileceğin bir iş bulmalısın. Boşansan da boşanmasan da çalışmalısın.

Evlenmeden önce çalışıyordum kendileri çalışmamı istemiyor yoksa bende istiyorum çalışmayı keşke öyle bi imkanım olsaydı

ayakların yere bassın... ufaktan ufaktan başla bence işe.. izin vermiorda ne demek sen onun çocugumusun.. ay bende çok cadıyım

mrb canım bende uzun bi süre önce işten çıktım çıktığımda okadar bunaldımki evde sürekli ele avuca gelmez şeylerden tartışıyorduk bizde yeni evliydik hergün üzülüyodum ağlıodm baktım bunun sonu gelmeyecek kendime bi uğraş bulayım dedim hamile olmasaydım işe grcektim giremedim ama kurslara falan gttim bi uğraşın olduğunda pek takmıyosun çnkü.şimdide ünv sınavına hazırlamıyorum mesela sende okumayı yada kursa gdip meslek edinmeyi deneyebilirsin eğer illaki ayrılcam dersende önce oku yada kurs aracılığıyla bi meslek sahibi ol öyle düşün derim

Evlenmeden önce çalışıyordum kendileri çalışmamı istemiyor yoksa bende istiyorum çalışmayı keşke öyle bi imkanım olsaydı

Evlenmeden önce calısıyorduysanız boşanınca da calısabilirsiniz, böylece ailenize yük olmamış olursunuz.

Sizin derdiniz boşanmaktan ziyade eşinizin burnunu sürtmek galiba.

kıyamam ya :( bence oturup karşılıklı ciddi ciddi konuşun bu kadar bunaltmasın sizi.. hayatınıza bi şekilde yön verin. yarın birgün bu adamdan istemeden vs. hamile kalırsanız herşey dahada kötü olacaktır bence. zararın neresinden dönerseniz kardır. ailenize laf gelecek diye elalemin dedikodusu yüzünden kendinize hayatı zindan etmişsiniz.

Aileme laf gelmesin diye evlendim.Aileme yük olmamak için boşanmıyorum.

Bu nedir yahu ? Aileni bahane edip durmuşsun.
Desene ben bu adamı sevdim,göz göre göre evlendim.Şimdi cicim ayları bitti,ne yapacağımı bilmiyorum.
Ne yapacağın belli,alışacaksın.Evlilik uyumla güzeldir.O sana uyacak,sen ona uyacaksın.Birbirinizi idare etmeyi öğrenip ortada buluşacaksınız.
Her kavgayı büyütmeyin,bazı kavgaların saman alevi gibi parlayıp sönmesine izin verin.Uzatmayın,kişilik çatışmasına çevirmeyin.
Birbirinizi gözlemleyip "gerçekten" tanımaya çalışın.Eşin ne zamanlar sinirli olur,ne zaman mülayim olur,nelerden mutlu olur,nelere ne kadar tepki gösterir...Eşini tanırsan daha bakışından sonraki adımını tahmin edersin.
İki farklı insanın aynı evde yaşaması zordur.Evlilik sabır ve emek ister,oturması zaman ister.

evlilikte ailem üzülür diye bir düşünce olmaz. ömür geçiremeyeceğin belli bişey.
bence acilen ailenle görüş.

Aileme laf gelmesin diye evlendim.Aileme yük olmamak için boşanmıyorum.

Bu nedir yahu ? Aileni bahane edip durmuşsun.
Desene ben bu adamı sevdim,göz göre göre evlendim.Şimdi cicim ayları bitti,ne yapacağımı bilmiyorum.
Ne yapacağın belli,alışacaksın.Evlilik uyumla güzeldir.O sana uyacak,sen ona uyacaksın.Birbirinizi idare etmeyi öğrenip ortada buluşacaksınız.
Her kavgayı büyütmeyin,bazı kavgaların saman alevi gibi parlayıp sönmesine izin verin.Uzatmayın,kişilik çatışmasına çevirmeyin.
Birbirinizi gözlemleyip "gerçekten" tanımaya çalışın.Eşin ne zamanlar sinirli olur,ne zaman mülayim olur,nelerden mutlu olur,nelere ne kadar tepki gösterir...Eşini tanırsan daha bakışından sonraki adımını tahmin edersin.
İki farklı insanın aynı evde yaşaması zordur.Evlilik sabır ve emek ister,oturması zaman ister.
Ben kimseyi bahane etmiyorum olan şeyi söylüyorum eşimle öyle dediğiniz gibi severek evlenmedim mantık evliliği yaptım seven taraf oydu cicim ayı felan hiç yaşamadık evliliğimizin daha başında çok sıkıntılar yaşadık eşimin ailesinden kaynaklanan sıkıntılar ben herzaman ilk adimi atan taraf oldum hep alttan aldim zamanla yoluna girer dedim sabrettim ama olmuyor ben alttan aldikça sustukça sabrettikçe daha da çekilmez oluyor hem eşim hem evliliğimiz napicam da düzelecek bu adam azıcık kadir kıymet bilecek hiç bilmiyorum

kıyamam ya :( bence oturup karşılıklı ciddi ciddi konuşun bu kadar bunaltmasın sizi.. hayatınıza bi şekilde yön verin. yarın birgün bu adamdan istemeden vs. hamile kalırsanız herşey dahada kötü olacaktır bence. zararın neresinden dönerseniz kardır. ailenize laf gelecek diye elalemin dedikodusu yüzünden kendinize hayatı zindan etmişsiniz.
Aynen öyle kendimi yaktım hemde kendi ellerimle o kadat çok keşke'm varki anlatamam size insan hergün mü bin kez pişman olur evlendiğine... Ciddi ciddi konuşun demişsiniz ya eğer ki konuşabilseydik kavga olmazdı en büyük sorunumuz o zaten konuşmamak daha doğrusu beni konusturmuyor herzaman o haklı beni deli ediyo akıl sağlığımı kaybedecem diye çok korkuyorum:43::43:

İlk Yıllar çok kavga oluyor. Ama illaki olmuyor diyorsan hala çalışabilirsiniz. İnsanlar 50 yaşında emekli olup calismaya devam ediyorlar. İyi düşünmek lazım tabiki. Ama sakın düzelir diye çocuk yapmayın. Çocuğa yazık olmasın sonra.

Aynen öyle kendimi yaktım hemde kendi ellerimle o kadat çok keşke'm varki anlatamam size insan hergün mü bin kez pişman olur evlendiğine... Ciddi ciddi konuşun demişsiniz ya eğer ki konuşabilseydik kavga olmazdı en büyük sorunumuz o zaten konuşmamak daha doğrusu beni konusturmuyor herzaman o haklı beni deli ediyo akıl sağlığımı kaybedecem diye çok korkuyorum:43::43:

Çok benzer durumlardayiz canim. Seni çok iyi anliyorum. Benim eşimde hep haklidir. Her konuda insan hakli olurmu arkadaş, bu kadar mükemmel olabilirmi bi insan evladi. Herşeyi en iyi o bilir. Daha birsuru bir sürü şey. Bide asla hatasini kabul etmez!!!Psikojoga gidip anlattim bu durumu, tehşisi koydu. Eğer benzer bi durumsa yardimci olabilirim

Çok benzer durumlardayiz canim. Seni çok iyi anliyorum. Benim eşimde hep haklidir. Her konuda insan hakli olurmu arkadaş, bu kadar mükemmel olabilirmi bi insan evladi. Herşeyi en iyi o bilir. Daha birsuru bir sürü şey. Bide asla hatasini kabul etmez!!!Psikojoga gidip anlattim bu durumu, tehşisi koydu. Eğer benzer bi durumsa yardimci olabilirim
Çok iyi olur valla çok sevinirim

Bosanmak istedigin esin istemiyor diye calismiyor, calismadigin icin de bosanamiyorsun(?).

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok iyi olur valla çok sevinirim

Yazdiklarindan anladigim kadarıyla ayni şeyleri yasioyoruz. Nisanliykende böyleydi bende kendim ettim kendim buldum.
İnsan evlendiğinde hergun pişman olurmu... Evet olur. Ben oldum...
Benim Esim her konuda her olayda uzmandir. Eğer onunla farklı bi düşünceye sahipsen yandin. Bunu sana kabul ettirene kadar ugrasir. En sonunda pes ettirir.
Saçma sapan konu bile edilmicek şeyleri büyütür büyütür ,hakaret eder. İnsan karisina boyle hakaret edermi diyince ettiği hakareti kabul etmez, attigi tokadi kabul etmez. Ben ole yapmadim der üste cikar. Hic bi zaman hatasinin farkina varmaz , çünkü çok mantikli ve anlayislidir kendileri. Özür dilemek onun için dünyanın sonudur.
Bunun adi narşistlik kişilik bozuklugu . biraz arastirirsan belki ayni şeyler cikabilir. Ayrıca tedavisi çok zor. Bu hastalar hayatından çok memnundurlar fakat onunla yasayanlar hayattan bezmiş,psikolojileri yok olmuş inanlar haline donusurlermis.
İnan okadar biktimki buraya konu acip yardim bile almak istemiyorum.o kadar biktim.
Umarim bi an önce kurtulursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdiklarindan anladigim kadarıyla ayni şeyleri yasioyoruz. Nisanliykende böyleydi bende kendim ettim kendim buldum.
İnsan evlendiğinde hergun pişman olurmu... Evet olur. Ben oldum...
Benim Esim her konuda her olayda uzmandir. Eğer onunla farklı bi düşünceye sahipsen yandin. Bunu sana kabul ettirene kadar ugrasir. En sonunda pes ettirir.
Saçma sapan konu bile edilmicek şeyleri büyütür büyütür ,hakaret eder. İnsan karisina boyle hakaret edermi diyince ettiği hakareti kabul etmez, attigi tokadi kabul etmez. Ben ole yapmadim der üste cikar. Hic bi zaman hatasinin farkina varmaz , çünkü çok mantikli ve anlayislidir kendileri. Özür dilemek onun için dünyanın sonudur
Bunun adi narşistlik kişilik bozuklugu . biraz arastirirsan belki ayni şeyler cikabilir. Ayrıca tedavisi çok zor. Bu hastalar hayatından çok memnundurlar fakat onunla yasayanlar hayattan bezmiş,psikolojileri yok olmuş inanlar haline donusurlermis.
İnan okadar biktimki buraya konu acip yardim bile almak istemiyorum.o kadar biktim.
Umarim bi an önce kurtulursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatlarımız birbirinin aynısı sanki benim evimde yaşanan şeyleri anlattın sanki eşimden söz ediyorsun ya iki hayat bu kadar mı benzer hayret valla bende eşimden bir tane daha yok sanırdım meğerse varmış... Umarim sende bir an önce kurtulursun da şunu merak ettim seni bağlayan şey nedir eşine neden katlaniyorsun?

Back
X