• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Mutsuzum :(

Hayatlarımız birbirinin aynısı sanki benim evimde yaşanan şeyleri anlattın sanki eşimden söz ediyorsun ya iki hayat bu kadar mı benzer hayret valla bende eşimden bir tane daha yok sanırdım meğerse varmış... Umarim sende bir an önce kurtulursun da şunu merak ettim seni bağlayan şey nedir eşine neden katlaniyorsun?

Daha çok yeni evliyim...7 ay oldu... 7 ayda 70 yas yaslandim.
Ailemin yanina geldim 1 aydir ayriyiz zaten.bağlayan hic bisey yok su an. Sadece zamana ihtiyacim var iyice düşünmek için....

Daha çok yeni evliyim...7 ay oldu... 7 ayda 70 yas yaslandim.
Ailemin yanina geldim 1 aydir ayriyiz zaten.bağlayan hic bisey yok su an. Sadece zamana ihtiyacim var iyice düşünmek için....

Çok üzüldüm gerçekten yaa ... 7 ay öylemi :( seni o kadar çok iyi anlıyorum ki .. Ne mutlu sana ki kafanı dinleyip düşünebilecegin bi ailen var... Bende oda yok :(

Merhaba... 1 senelik evliyim eşimle sürekli birbirimizi yiyiyoruz artık katlanamıyorum canıma tak etti en sonunda verem olup ölecem..Ya bir insan bu kadar mı geçinilmez olur arkadaş elle tutulur hiç bir olumlu yanı yok diyeceksiniz ki evlenmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyormuydun haklısınız... Nişanliyken de defalarca kavga ettik ayrılma noktasına geldik her defasında bi şekilde kendini affettirdi ben sırf ailem için katlandım onlara laf gelmesin istedim bi nevi kendimi yaktım doğru yada yanlış onlar üzülsün istemedim çünkü aileme çok çok düşkünüm şimdi ben paramparcayim başımı hangi duvara vurayim keşke şimdiki aklım olsa iliskimizi bir saniye bile sürdürmezdim ama çok geç madem öyle boşa kurtul diyeceksiniz keşke bu mümkün olsa keşke ekonomik özgürlüğe sahip olsam kendi ayaklarım üzerinde duracak durumda olsaydım yeminle bir dakika bile bu adamla durmazdim aileme hem maddi hem manevi yük olmak istemiyorum ama canım çok acıyor çok mutsuzum :(

sen o babanin evinde olsanda olmasanda o evde tencere kaynicak, yük olurum diye düsünme, bir is bulur girersin, calisirsin ailene yardiminda olur, hazir bebekte yokken yolluna bak kardesim. gecimsiz insan herzaman gecimsizdir ve ömründen ömür götürür :( Ailen arkanda, sende eminsen bu evliligi istemediginden o zaman biran önce bir is bak, hem oyalanirsjn hemde karar vermen daha kolay olur. gecmis olsun :(

Ailenin yasadiklarindan haberi mi yok, yoksa seni anlamazlarmi,destekmi olmazlar?

Hiçbişey den haberleri yok söylesem bile duyacağım şeyi biliyorum... Annem de babamdan az çekmedi hala da çekiyor bu yüzden anlatamıyorum beni görmüyormusun neler çekiyorum ne yapalım kaderimiz bu diyecek o yüzden haberleri yok ve olmayacak..

sen o babanin evinde olsanda olmasanda o evde tencere kaynicak, yük olurum diye düsünme, bir is bulur girersin, calisirsin ailene yardiminda olur, hazir bebekte yokken yolluna bak kardesim. gecimsiz insan herzaman gecimsizdir ve ömründen ömür götürür :( Ailen arkanda, sende eminsen bu evliligi istemediginden o zaman biran önce bir is bak, hem oyalanirsjn hemde karar vermen daha kolay olur. gecmis olsun :(

Ah arkadaşım şimdi çalışmama eşim izin vermiyor ayrilsamda babam izin vermez ki küçük yerde yaşıyoruz bekarken de zar zor izin almıştım çalışmak için hele bide boşanan bi kadın olarak asla çalışmama izin vermez asla ; (

Hiçbişey den haberleri yok söylesem bile duyacağım şeyi biliyorum... Annem de babamdan az çekmedi hala da çekiyor bu yüzden anlatamıyorum beni görmüyormusun neler çekiyorum ne yapalım kaderimiz bu diyecek o yüzden haberleri yok ve olmayacak..

Hayir kaderin bu değil!! Kimse hastalikli bi ruhu hayat boyu çekmek zorunda değil !! Sakin kaderim bu deyip hayatini mahvetme. Elbet varsir bi cikis yolu. Sana gaz vermek için yazmiyorum bunları,kendimde yasadigim için biliyorum. Ne kadar zor olduğunu. Kimsenin hakaretlerini, kaprislerini,psikojik.siddetlerini çekmek zorunda değiliz. Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakki yok!!

Hayir kaderin bu değil!! Kimse hastalikli bi ruhu hayat boyu çekmek zorunda değil !! Sakin kaderim bu deyip hayatini mahvetme. Elbet varsir bi cikis yolu. Sana gaz vermek için yazmiyorum bunları,kendimde yasadigim için biliyorum. Ne kadar zor olduğunu. Kimsenin hakaretlerini, kaprislerini,psikojik.siddetlerini çekmek zorunda değiliz. Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakki yok!!

Hakkı yok elbette... Ama başka çıkış kapısı da yok maalesef...

bocaladığınız zamanlar olur tabi sonuçta iki insan hayatını birbirininkiyle birleştiriyor. ama problemleriniz çok mu büyük?eğer halledebileceğiniz şeylerse düzeltmek için elinizden geleni yapın.tek taraflı değil tabi eşinizin de çaba sarfetmesi lazım.belki de çok mutlu olursunuz sorunlarınızın üstesinden gelebilireniz kim bilir.ama düzelmeyecek gibiyse devam ettirmemek daha mantıklı.

bocaladığınız zamanlar olur tabi sonuçta iki insan hayatını birbirininkiyle birleştiriyor. ama problemleriniz çok mu büyük?eğer halledebileceğiniz şeylerse düzeltmek için elinizden geleni yapın.tek taraflı değil tabi eşinizin de çaba sarfetmesi lazım.belki de çok mutlu olursunuz sorunlarınızın üstesinden gelebilireniz kim bilir.ama düzelmeyecek gibiyse devam ettirmemek daha mantıklı.

En büyük sorun bu zaten hiçbirşey için çabalamiyor... Herşey benim omuzlarım da sanki bu evde tek başıma yaşıyorum bu hayatı tek başıma kurdum daha bir sürü şey her konuda beni yanlız bırakıyor yoruldum artık yaa :(

Basindan yakmissin kendini zamanla daha iyi gecinmeye baslarsiniz belki ya da bir cocugunuz olduktan sonra her sey daha iyiye gider.

Hayatım boyunca bunun pişmanlığını yaşayacağımı biliyorum... Tek umudum o zaten belki diyorum zamanla birseyler yoluna girer bilemiyorum...

Sorunlarınızı çözene kadar çocuk düşünmeyin derim evliliğin ilk yılları düşünülenin aksine daha zordur 3,5 sene içinde oturur bazı şeyler, boşanma düşüncesinde değilsen en azından çocuk için acele etme şimdi kendi hayatını düzenle, kendine yatırım yap yeni şeyler öğren kendine güvenin gelsin, elbette çatışmalar da olur ama güzel şeyler olması için de çaba sarfet yok iyi tarafları görmüyor herşey kötü diyorsan zaten nefret ediyorsunuz demektir birbirinizden, ayrıca çevredeki insanların çoğu karısını aldatıyor çocuğunu dövüyor yalan söylüyor hırsızlık yapıyor onlar mı çok namuslu da sen boşanınca namussuz olacaksın, iyi düşün kendimi yaktım deme nasıl mutlu olabilirim eşimle de, yok olamıyorsam nasıl kendi ayaklarımın üstünde dururum diye düşün lütfen.

Ah arkadaşım şimdi çalışmama eşim izin vermiyor ayrilsamda babam izin vermez ki küçük yerde yaşıyoruz bekarken de zar zor izin almıştım çalışmak için hele bide boşanan bi kadın olarak asla çalışmama izin vermez asla ; (

evde oturarak yapabilicegin isler olmali o zaman, ana okulunda cocuklarla yada kadinlar icin yapabilicegin nikah sekerleri, bebekler icin örgüler, ceyizlik fln, hani bu isleri yapmana birsey demezler herhalde, kendi isinin patronu gibi birseysin :)
Rabbim yardimcin olsun

bi dipnot düşüp hemen gidiyorum :1: çocuk evliliği kurtarmaz.

arkadaşımında ilişkileri iyi değildi. bebekleri oldu, iyi olur sandılar. bu sefer de adam aldattı. kadın boşandı. şimdi bebeğiyle ailesinin evinde..
sen çocuksuzsun en azından buna dua et ve dikkat et:45:

bi dipnot düşüp hemen gidiyorum :1: çocuk evliliği kurtarmaz.

arkadaşımında ilişkileri iyi değildi. bebekleri oldu, iyi olur sandılar. bu sefer de adam aldattı. kadın boşandı. şimdi bebeğiyle ailesinin evinde..
sen çocuksuzsun en azından buna dua et ve dikkat et:45:

Haklısın böyle bi adama çocuk vermeyi düşünmüyorum zaten

Back
X