• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler cok mutsuzum :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
3ay icinde yuzum bu hale geldi kizlar. Ne ilaç kullandiysam fayda etmedi, sivex benzamiycn… en son akretrend kullandım 1ay yuzumu dukaklarini cok kuruttu… gecer diyorum ama yuzumu bu halde görünce evden dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu resmenne yapayim onerisi olan varsa paylassin lutfen Eki Görüntüle 1303781
Canim yasin kacti senin ayni dert bendede var o yuzden soruyorum

Canım ben karşıda safak hastahanesinde bi doktora gitmiştim 9 ay kadar bu tedavi oldum ama çok zorlayiciydi, kilo aldım, tedavi suresince ödem topladı hep vücudum gözlerim burnum bütün vücudum kurudu ama şimdi gel sor pismanmisin kullandığım için degilim arkadaşım o sivilceler için katlanilirdi ilacın adı da ZORETANİN

Bence doktora git canim. Yani bi iki tane degil sonucta birden bu kadar arttiysa bi saglik sorunundan kaynaklanabilir. Benimde birden seninkinden daha kotu bi hale gelmisti. Doktora gittim roaccutane kullandim simdi hicbi sey yok cok şükür

Back
X