Çok Mutsuzum...

cesursincap, öncelikle kendinize asla acımayın.
Birçok konuda devre dışı bırakır sizi birçok konuda.
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.

Sanırım can sıkıcı olaylar üst üste gelmiş ve baya dolmuşsunuz.
Bunların geçeceğini söylesem kafi gelmez biliyorum fakat yakında sizinde hayırlısıyla bebeğiniz olacak.
O zaman ilgisizliklere takmayacaksınız bile.
Emin olun ilgisizlikleri ilgili olmalarından iyi. ( iyi niyetli, yerine göre davranan kv. leri ayırıyorum)

cesursincap, öncelikle kendinize asla acımayın.
Birçok konuda devre dışı bırakır sizi birçok konuda.
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.

Sanırım can sıkıcı olaylar üst üste gelmiş ve baya dolmuşsunuz.
Bunların geçeceğini söylesem kafi gelmez biliyorum fakat yakında sizinde hayırlısıyla bebeğiniz olacak.
O zaman ilgisizliklere takmayacaksınız bile.
Emin olun ilgisizlikleri ilgili olmalarından iyi. ( iyi niyetli, yerine göre davranan kv. leri ayırıyorum)

Umarım dediginiz gibi olur. Çok tesekkur ederim bana ümit verdiniz.

eşiniz yanınızdaysa daha ne istiyosunuz :D eşinize annen aramadı gelmedi eltiye gitti benimle ilgilenmedi şunu yaptı bunu yaptı derseniz annesini savunacaktır empati kurarsan sende savunursun annesi sonuçta hiç sözünü etmeyin bile kendinizi tutmaya çalışın. Erkek arkadaşımın annesile görüşüyoruz arada bi kaç kere ben aradım o aradı sonra o aramamaya başladı yoğunluktan dolayı sevgilime bunu bi kaç kez söyledim baktım yok sorun çıkıyo sustum ister arasın ister aramasın umrumda değil daha ki sevgilim sizin eşiniz yani daha büyük tepki gösterebilir

Bazen kendimi tutamayıp o kadar çok soyleniyorum ki ben bile kendime inanamiyorum. Kurtajdan sonra bir de ağlama krizleri eklendi :( eşim haklisin ama ben ne yapabilirim diyor. Onlar dusunmedikten sonra ben birşey söyleyemem, zaten ben söyledikten sonra anlamı olmaz diyor. İkimiz de hakliyiz sanırım.

Evet canım eşinde sende haklsınz. Bu onların düşüncesizliği, terbiyesizliği.İşte şu dilimizi bi tutabilsek :pama nerde..... Eşinizi de üzmeyin size destek oluyosa mutlu olduğnuz şeyleri yapın çıkın gezin maddi durumunuz müsaitse alışveriş yapın sinemaya gidin kitap okuyun mutsuzluktan kurtulun. Rabbim size en büyük mutluluğu tez zamanda yaşatsn inşallah bebişinizi kucağınıza alın kv de aramasın sormasın boşverinn

Bazen kendimi tutamayıp o kadar çok soyleniyorum ki ben bile kendime inanamiyorum. Kurtajdan sonra bir de ağlama krizleri eklendi :( eşim haklisin ama ben ne yapabilirim diyor. Onlar dusunmedikten sonra ben birşey söyleyemem, zaten ben söyledikten sonra anlamı olmaz diyor. İkimiz de hakliyiz sanırım.

Onların ilgisi size ne kazandıracak ki ? Lafını bile etmeye değmez bence.
Hele hele eşinize bundan söz etmeyin hiç.
Huzurunuzu kaçıracak kadar önemsemek niye?

Annenizle farklı şehirde misiniz?

uzulme oncelikle madem kimsen yok kendine iyi bakacaksin annen icin uzulme git gel hatrini sor yanliz birakma cocuk vakti gelince olur yeter ki saglik olsun hersey hallolur Allah a guven dua et

Evet canım eşinde sende haklsınz. Bu onların düşüncesizliği, terbiyesizliği.İşte şu dilimizi bi tutabilsek :pama nerde..... Eşinizi de üzmeyin size destek oluyosa mutlu olduğnuz şeyleri yapın çıkın gezin maddi durumunuz müsaitse alışveriş yapın sinemaya gidin kitap okuyun mutsuzluktan kurtulun. Rabbim size en büyük mutluluğu tez zamanda yaşatsn inşallah bebişinizi kucağınıza alın kv de aramasın sormasın boşverinn

Amin. İnşallah tez zamanda hayirlisiyla bekledikleri mize kavusuruz.

Onların ilgisi size ne kazandıracak ki ? Lafını bile etmeye değmez bence.
Hele hele eşinize bundan söz etmeyin hiç.
Huzurunuzu kaçıracak kadar önemsemek niye?

Annenizle farklı şehirde misiniz?

Annemle ayni sehirdeyiz. Ama çok yasli kendisine bile zor bakiyor. Normalde haftada iki gün ben gidiyorum yanina. Alışverişini yapıyor, ilaclarini falan goturuyorum. Banyosunu yaptırıp saçını tariyorum. Şikayet ettigimden değil durumunu anlamaniz açısından yazıyorum.
Eşimin ailesinin ilgisizliğini neden bu kadar taktigimi ise inanın ben de aciklayamiyorum.

Annemle ayni sehirdeyiz. Ama çok yasli kendisine bile zor bakiyor. Normalde haftada iki gün ben gidiyorum yanina. Alışverişini yapıyor, ilaclarini falan goturuyorum. Banyosunu yaptırıp saçını tariyorum. Şikayet ettigimden değil durumunu anlamaniz açısından yazıyorum.
Eşimin ailesinin ilgisizliğini neden bu kadar taktigimi ise inanın ben de aciklayamiyorum.

Ne guzel bir fırsat. Annenizin guzel dualarını alıyorsunuzdur.

Kürtaj zamanları yıpratıcı geçer. Bebeğinizin olmayışıda sizi uzuyor ve dışarıya sarıyorsunuz amiyane tabirle.

Bu durumda en olmaması gereken durum bunu eşinizle paylaşmanız/ söylenmeniz.
Inanın değmez.

Haklisiniz. Mümkün olduğunca eşime yansitmamaliyim. Sonuçta onun da elinden birşey gelmez bu konuda ve biliyorum en az benim kadar üzülüyor bu duruma. Bana hep destek olduğu için de çok sansliyim.

Başınız sağolsun öncelikle Rabbim sabır versin. Maalesef bende 4 yıldır cocuk icin cabaladım sonunda oldu 3 ayında düşük oldu. Cok üzücü bir durum. Benim de esimin tarafi hic ilgilenmedi. Esin yaninda ise sıkıntı etme mutlaka olacaktır. Benim esimde cok problemli bir insan, ailemde yok gibi yapayalnızım. Senin gibi :(
Kendimi çok yalniz hissediyorum. 3 yıl önce babami 2 yıl önce abimi kaybettim. Gecen yil evlendim. Yasli annem tek kaldı. Onun vicdan azabi üzerimde. Kardeşim baska şehirde yaşıyor. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. İki kez düşük yaptim. Bu şehirde zorda kaldigimda yardim edecek kimsem yok. Her iki dusugumde de ne kaynanam ne gorumcem evime bile gelmediler. Kiskandigimi dusuneceksiniz ama eltim düşük yaptığında (annesi ebe hemsire) hem annesi hem kayinvalidem ona bakmaya gitmişti. Beni sadece tlf ile aradı. Üstelik benim annemin bana bakamayacagini bildiği halde. Simdi doğum yaptı bakmaya gitti. Ben birkaç kez esime sitem ettim annen beni umursamiyor diye bir kez olsun bir tabak yemek vermedi dedim. Annemin beli agriyor yapamaz dedi. Çok iyi biliyorum ki diğer gelinine sık sık yapar. Soğuk bir insanım ama onlara bu güne kadar en ufak bir saygisizligim olmamıştır. Çalışıyorum ama bana hic bir tabak yemekleri kısmet olmadı. Evlenene kadar pilav yapmisligim bile yoktu. Hic sormazlar ne yapıyorsun bir ihtiyacın var mi? Annemin durumunu biliyorlar. İs arkadaşım çok sinir bozucu bir tip. Bunlar ana hatları. Aslinda yeni seyler degil ama Bu aksam çok doluyum nedense.

Başınız sağolsun öncelikle Rabbim sabır versin. Maalesef bende 4 yıldır cocuk icin cabaladım sonunda oldu 3 ayında düşük oldu. Cok üzücü bir durum. Benim de esimin tarafi hic ilgilenmedi. Esin yaninda ise sıkıntı etme mutlaka olacaktır. Benim esimde cok problemli bir insan, ailemde yok gibi yapayalnızım. Senin gibi :KK43:

Hakkımızda hayırlısı olsun. En azından kimse senin için şunu yaptım diyemeyecek :(

Back
X